🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 1 (20.02 - 27.02) 🌴

• 40 539
  • 806
  •   1
Отговори
# 435
Там снимат сървайвър много страни.
Филипинците, предполагам заедно със съоръженията дават островчета под наем за снимки.

# 436
# 437
  • Вестерос
Аз понеже за пръв път гледам Сървайвър, имам усещането, че съм изпуснала началото и го гледам от 10-ти епизод нататък. Че много неща вече са се случили, хората са се опознали, вече има групи, коалиции. Нещо ми е като на забързана лента и съм леко объркана.
именно и аз така. В понеделник не гледах, вчера пускам, вече е имало лИбов, приятелства, интриги... Това е ниво втора седмица вече, не втори ден. 🙄

Как ще е хубаво заснимането, като евтина версия на предни сезони ми е.

Мм ме пита защо дават пак игри на волята 😁

# 438
  • София
Ясно, че ИВ преписват от Сървайвър, но ми се струва, че и сегашните започнаха повече да наблягат на интригата и им подсказват и режисират. Снощи проспах края на епизода, сега разбирам, че Пейо е изпратен при Ивана. Първата ми мисъл беше, че и тук яко сценарият е писан с цел да има интрига на изгонените, те вече са като куче и котка.

# 439
И на мен всичко ми изглежда много режисирано. Още първи епизод любов между милф-ката и младото футболистче, после първите изгонени, не кой друг ами Ивана и Пейо, добре. Не че точно те не ме дразнеха най-много де. Жалко, че още ще ги гледаме. Вчера Пейо коментира за Ивайло, че никакъв мъж не бил. Той щото Пейо е Grinning С неговия приятел автомонтьора, забравих как се казва, според мен много добре олицетворяват думата "чичак" Grinning

# 440
А защо мислите, че Ивайло е прекарания и жертвата? Той си намери идола и хитро се върти според ситуацията. Ще използва жените да разкара и Драго и други, които реши. Сам си каза, че играе сам.
Пейо очаквано изгърмя. Много се наби на очи от началото. Но племето загуби ценен играч.
И Мила според мен никак не е тъпа. Играе го такава. И ревовете е са пресилени. Я в игрите как се преобразява.
Червените са ми интересни като дойде време за съвет по кой ще стрелят.

# 441
  • До морето
И аз тук. Голяма любов ми е Сървайвър.
А, пък като видях клипчето с Първати, Ръсел, Аманда - почти пуснах сълза.

Защо мислите, че има чак пък любов???? Това са приказки на Пейо, който е доста семпъл човечец. И аз бих се подразнила на изказването "Аз си знаех, че ще паднем". А това, че на втория ден започна с епитети като "миндил" и "парцалюнгер" и то към непозната жена, категорично ме отказа от него. Голям грях, че си шушукали И и И. А те полунаакани като шушукаха директно на съвета с другаря му, не е проблем. Наигра се Пейо, беше много зает да обяснява кой в кого е влюбен.....и не успя да сметне 2+2. Много ми хареса как си пръснаха гласовете. Реално с Ивайло или без, трите кокошки пак щяха да го извадят от играта. Страхотен блайндсайд. Отделно, че в името на добрата игра беше най-умно да разделят Пейо и Драго, които толкова си повярваха, че владеят нещата, че чак и гордо изпляскаха, че се познават.
Това беше по-тъпо и от издънката на Александра с тотема.

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 10:19 от Boho chic

# 442
Познах, че Пейо ще последва Ивана.
Все още градя мнения за участниците. На пръв поглед съм си харесала Милен, Иван - хирурга, Александра, Мила. След още два епизода сигурно ще добавя и други.

# 443
Нещата се развиват бързо, защото според мен е доста очевидно, че много от хората се знаят я от кастингите, я са прекарали сигурно поне седмица заедно по самолети и хотели преди самото начало на предаването.

Същото е и във "Фермата", където масово участниците вече са изградили отношения по време на кастингите, а продуцентите се опитват да ни убедят как след седмица на кръст някой вече са успели я да се намразят много, я да се влюбят, а в реалността кой знае къде са си бъркали в месеците преди снимките да започнат. За съжаление е трудно да се избегне подобно нещо.

# 444
  • София
Не знам за вас, но гласът на Владо Пенев направо ми разваля удоволствието от гледането. 🙄

# 445
Брей много сте изписали, после ще се връщам да чета Simple Smile

Не харесвам Пейо, за мен е простак, но е силен играч и не беше добър ход да го изгонят. Сега не виждам как ще спечелят някоя игра за съжаление. Отделно, че не ми се гледат цирковете между него и Ивана на острова, дано не наблегнат на тях и хубаво, че единият ще си замине за постоянно.
Играта със сандъците беше много добра. Гледал ли я е някой в друг Сървайвър? Сигурно я е имало, но аз не я помня Rolling Eyes Мила малко напразно се раздаде.

В Бонток обаче нещата хич не са розови между участниците, просто няма как да изкристализират все още, защото печелят. Обърне ли се палачинката, ще се види едно съвсем различно племе.

Много ме дразни това, че очевидно са ги държали заедно участниците преди самия старт на предаването и то достатъчно време, че да си оформят взаимоотношенията преди играта. Супер непрофесионално! Нямало е такова нещо досега. Да, някои са били приятели преди играта в живота, но така цялата група да се познава и вече да са решили кой на кого да вярва, кой кого харесва, е нямало. Обяснявам си го с желание да се спестят пари, по-лесно е всички вкупом да ги подкарваш  - кастинг на едно място, след това подслон и изхранване на едно място, докато си готов за абсолютния стрт, но това не ги оправдава, че са скапали важен компонент като създаването на мнение за играч на място в племето.

Владо Карамазов много ме кефи, както обикновено - супер непринуден. Добре, че е кандисал. Stuck Out Tongue

# 446
Не знам за вас, но гласът на Владо Пенев направо ми разваля удоволствието от гледането. 🙄

Защо какво му е на гласа?

# 447
И мен Вл. Пенев ме дразни.
Вчера гледам и в новата сапунка на Милошев пак го има, изобщо..
Чудя се в капките как са го пропуснали...

# 448
  • София
И аз мисля, че е бързо, защото се познават. Впрочем Пейо е прав за любовта, защото някой беше пуснал снимка на двамата, че още са си гаджета. Само че трябваше деликатно да изгони Ивана като най-неможеща, а не защото си има другарче, защото и той е в същото положение. Някои хора мислят само за деня, а не за последиците.

# 449
Ех, колко романтично!
Що ли си мисля, че Пейо ще си ходи вкъщи довечера...

Общи условия

Активация на акаунт