🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 1 (20.02 - 27.02) 🌴

• 40 552
  • 806
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Вратарчето за мен трябваше да напусне днес, но много заблудени има там и как точно той намери този идол ми е странно. В момент, когато му е най-важен на него, отива до дърво и гледа на горе и го вижда.
В писмото имаше подсказка, че е някъде горе. А иначе казаха, че той го търсел е най-много. На нас това, което ни показаха, може и да не е истинският момент, когато го открива, а да е възстановка. Няма как да има оператор след всеки човек, а периметърът е голям. Останалите много го улесниха, те мислеха, че имунитетът е общ за племето и не си дадоха зор.

# 421
Вратарчето за мен трябваше да напусне днес, но много заблудени има там и как точно той намери този идол ми е странно. В момент, когато му е най-важен на него, отива до дърво и гледа на горе и го вижда. Милен и Ванко ми харесват, като играчи и се надявам да стигнат до финала. Това, че искаха повечето да е Ивайло лидер ми беше смешно. Той жив лисугер, мисли си за трите букви и с нищо не изпъква, те за лидер ще го сложат. Лидера трябва да поставя общите интереси пред своите, то нашия не знае да пише, за лидер го предлагат.
Точно това го прави перфектен за ролята според Анелия-Мила-Ганка.
А както знаем главата се върти в посоката в която вратлето я насочи.

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 11:08 от Bengun

# 422
  • София
И мен ме изненадва колко много ги глезят този сезон. То дрехи, то строителен материал им осигуриха още от втория ден... Хайде по-сериозно!
И не ми хареса, че още в промото за епизода показаха кой намира скрития идол. Можеше направо в епизода.
Иначе мила започва да ми става симпатична, другите повечето си затвърждават първоначалното ми мнение.
Колко време ще го гледаме предаването, знае ли се? Нещо много бързо взеха да гонят хора.

# 423
До 45-та минута съм и имам само един коментар:
 - Пейо - тъпото парче на компанията, табуретката на игрите.

# 424
  • Sunshine state
В рамките на епизода Мила успя да се разплаче два пъти и да колабира веднъж. Ок, добра е в игрите, но ако я кара така, няма да издържи психически до края. Също така доводът й да номинира Пейо беше повече от тъп.
Жалко, че Пейо беше изгонен, трябваше това да е Ивайло. Не го харесвам тоя пилешки врат и това си е. Сега пък и имунитет си намери.. 🙄
Маргарите голяма биткаджийка го дава, не е далеч от сестра си. Антипатична ми е.

# 425
Е аз още не знаех че Пейо е изгонен, ама така е като чета първо тук Simple Smile
Разгеле, много добре!

# 426
Някой по-нагоре коментираше острова - не казаха ли и снощи в епизода, че този, който загуби директно отпада, другият остава на острова, и на по-късен етап ще се върне, и ще има равни шансове с останалите.

Иначе Ивайло ми е адски неприятен и на мен.

# 427
Снощи опитах да гледам. Нищо общо със старата ми тръпка. Скука и все едно гледам нещо от 1911 г.

# 428
Да, за острова казаха, че който загуби дуела, си тръгва завинаги. Победителят остава и ще се завърне в играта на по-късен етап.

За скрития идол имаше подсказка, че е нагоре, надолу, напред, назад. Нещо такова. Ивана дори коментираше, понеже другите търсеха на платформата, че не е задължително да е там.

Строителен материал получи едното племе като награда. Ифугао нямат много храна, понеже нямат спечелена игра. Имат малко ориз, мисля че дадоха как някой яде в една мъничка купичка.

# 429
  • София
Е аз още не знаех че Пейо е изгонен, ама така е като чета първо тук Simple Smile
Разгеле, много добре!

За сега е изгонен. Сигурна съм  че ще се върне. Ако не бяха той и Мила, другите щяха за ядът ориз, друг път.

# 430
Скука ми е и на мен за сега, не можа да ме грабне още в началото.

# 431
Е, в началото е така. Докато не останат хората с характер и мисъл.
Любувам се на хубавите гледки и океан.
Иначе Ивайло, както повечето сте отбелязали ми е неприятен и Маргарита- с отвратителен речник.
Очаквано сега ще гледаме Пейо и Ивана ли беше, двамата на острова на непоносимостта.
Стана ми жал за Мила, донякъде ми е и симпатична.
И характерното за младото поколение, което видях и на живо - пада човек и те само гледат, евентуално снимат.
Помагат по-възрастните.

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 08:57 от *Биле омайно

# 432
  • Другата България
Освен дрехи и тоалети на мен ми направи впечатление маникюра на Ивана.

# 433
Да, и с перманентен грим.
Уж, оцелява...

# 434
Когато Ифугао загубиха първото изпитание и трябваше да стигнат до лагера си ориентирайки се по карта, някой забеляза ли по какви пътеки вървяха? И сега с доставката на тези строителни материали. Имам чувството че този остров е туристическа забележителност с екопътеки изградени на него. Вероятно ще им е забранено и да секат дървета. Най много листа и папрати за покривите да късат, макар че и това не забелязах.

Общи условия

Активация на акаунт