🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 1 (20.02 - 27.02) 🌴

• 40 562
  • 806
  •   1
Отговори
# 405
Според мен на Ивайло изобщо не му е дошло на акъла, че този когото изгонят ще се изправи срещу Ивана. Той намери скрития идол и е доволен, а и по време на съвета разбра, че не е застрашен и не го използва.

# 406
  • Другата България
Много бързо се случват нещата и аз също не разбрах какво стана.
ПеЬо....силния физически играч щеше само да им е от полза.
Сега ИвчУ с хърбавата физика само ще им харчи ориза, и с идола в джоба хич няма да се хаби. Женска работа....
Мега неприятни продължават да са ми Куку и Пипи, Маргото и пишман миската. Никакъв речник, изпаднах в ступор от това колко проста е Маргарита. Милен също, напомпани хора без нищо на етаж 2
Илиян вече не го харесвам изобщо. И той май не знае къде е попаднал.
Анелия и ....Пламен??? Или беше Иван, пластичния хирург?
Русото момче, което носи най-много сандъка.
Тях продължавам да харесвам.
То няма време за други....Joy

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 00:13 от Merri_An

# 407
Нямах търпение за началото на Сървайвър - залепена бях и вчера, и днес за телевизора! Заснемането е на високо ниво (уникални кадри на Филипините, все едно отскокнах на плажа след работа на хиляди километри). Единственият минус е усещането за прибързване - хоп и изгониха двама от Ифугао. Чудя се защо не могат да заснемат повече материал в краткото време на Филипините и да го разтегнат малко, въпреки че си е скъпа продукция като цяло и е разбираемо избързването.
За два дена се насложиха няколко пласта интриги и ще бъде интересно как ще се развият оттук нататък. Има хляб за зрелища и дано не пресолят манджата като други пошли формати, а да се придържат към темата за “оцеляването” (игрите са на ниво според мен засега).
И последно - Владо Карамазов е все така спокоен, обран и адекватно коментиращ водещ - радвам се, че води той. Ще следя с интерес!

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 00:18 от Tonchi15

# 408
Аз понеже за пръв път гледам Сървайвър, имам усещането, че съм изпуснала началото и го гледам от 10-ти епизод нататък. Че много неща вече са се случили, хората са се опознали, вече има групи, коалиции. Нещо ми е като на забързана лента и съм леко объркана.

# 409
  • Другата България
На мен като изгледала всички сезони - и наши, и чужди, ми се струва същото.
Та не е в теб проблема. Blush

# 410
Здравейте,
Да споделя и аз моето мнение.Започна новия сървайвър и както беше с предишния някак си…не го чувствам…След 4-тия сезон по обясними за за продукцията  причини започнаха много да ги жалят.Ако помните 2-ри,3-ти,4-ти сезон как ударно започваха,а този хвърлиха им по едни шалове и давай изпитание,подготвени,облечени пременени 😃😃😃.Да не говорим че ако им спретнат  условия  като в  някой от старите сезони сегашния им каст няма да оцелее повече от 2дни (с изключение на 4-5човека).Дадоха им материали те нищо не могат да построят,ами аз като ги гледах и си викам да ги съжалят   още малко и да им вкарат Николай Мартинов да им покаже как се прави-поне да им направи колиба 😂😃😃.И игрите им последните сезони сякаш по лесни.Ето днес една по тежка игра и всички без трима се изложиха.А и да не забравя един от тия трима беше жена.Абе малко разочароващо няма го духа на това предаване 🤷🏽♀🤷🏽♀🤷🏽♀

# 411
Маргарита бързо ме накара да си променя мнението, че е по-приятна от сестра си. Правете си стратегии, съюзи и т.н., но качественият човек ще съумее да стори това без да се излага и да навлиза в лични нападки и подигравки, което тя направи за отрицателно време. Като цяло в този лагер прекалено много започнаха да хвърлят плюнки един по друг, а аз лично очаквах нещо различно, след като досега всичко върви по мед и масло. Александра ми харесва, въпреки че се върти около Маргарита. Ще видим дали ще продължи да ми харесва, или тя ще влезе в нейния тон. Хареса ми, че каза директно на Зоран какво мисли за него, а въпросният наистина създава впечатление на многознайко и на всяка манджа мерудия.

Колкото до другото племе, не виждам защо си мислите, че са хлъзнали Мила. Аз си мисля, че тя щеше да гласува с Анелия и Ганка така, или иначе. Още в първия епизод се видя, че имат симпатии една към друга въпросните. Пейо и Ивайло са ми еднакво тъпи. Ивайло е типично ограничено футболистче, а Пейо не е и наполовина толкова забавен за колкото се мисли. Селски бекове.

# 412
  • София
Ганка или Анелия помислиха един ход напред. Ако сега изгонят Ивайло, следващата е Ганка. Така че, за да се запази, трябваше първо те да разбият коалицията на другите.
 Следващата мисля, че ще е Джулияна.

# 413
Силни и опасни играчи се махат според мен поне стратегически, но на по-късен етап. Не знам Пейо колко е издържлив, но видях, че добре плува, раздава се и се опитва да обедини племето. Не е идеален, но за момента беше най-ярък в това племе.
Сега стават още по-слаби и не виждам как ще бият другото племе. Все така ще дават фира и хора. Не се прави така. Борят се да оцелеят колко може повече до обединението и да са по-силни и печелят битките да не ходят на номинация, а да отпада от другото племе човек. После чистят силните и конкурентите.
Това беше малоумно просто, но жените си плетат мрежата, а мъжете лапат мухите.
В червеното племе жените са огън, там не става коалиция си мисля, въпреки, че всички са доста добри и силни. Там пък за мен мъжете куцат, ама..без Пейо няма да е същото просто.

# 414
  • София
Здравейте,
Да споделя и аз моето мнение.Започна новия сървайвър и както беше с предишния някак си…не го чувствам…След 4-тия сезон по обясними за за продукцията  причини започнаха много да ги жалят.Ако помните 2-ри,3-ти,4-ти сезон как ударно започваха,а този хвърлиха им по едни шалове и давай изпитание,подготвени,облечени пременени 😃😃😃.
Това с дрехите и аз го забелязах. Струват ми се най-облечените участници от всички сезони досега, като че ли имат тоалети за всеки ден. Още помня как Джина Стоева изкара с един бански, който всъщност май беше комплект бельо, цял сезон, и как Георги Костадинов беше с една черна риза, почти избеляла от слънцето до финала. Имам и бегъл спомен, че преди имаше изпитание за оставане на острова още преди разпределянето на племената и така един учител отпадна, може би бъркам, но тогава участниците имаха само дрехите на гърба си и трябваше да доплуват до сал.

# 415
Да, имаха един кат дрехи още от първи сезон.

# 416
  • София
Силни и опасни играчи се махат според мен поне стратегически, но на по-късен етап. Не знам Пейо колко е издържлив, но видях, че добре плува, раздава се и се опитва да обедини племето. Не е идеален, но за момента беше най-ярък в това племе.
Сега стават още по-слаби и не виждам как ще бият другото племе. Все така ще дават фира и хора. Не се прави така. Борят се да оцелеят колко може повече до обединението и да са по-силни и печелят битките да не ходят на номинация, а да отпада от другото племе човек. После чистят силните и конкурентите.
Това беше малоумно просто, но жените си плетат мрежата, а мъжете лапат мухите.
В червеното племе жените са огън, там не става коалиция си мисля, въпреки, че всички са доста добри и силни. Там пък за мен мъжете куцат, ама..без Пейо няма да е същото просто.
Зависи от коя позиция, тук не е целта другите от племето да стигнат по-напред, а ти да се жертваш, защото си по-слаб. Логично беше защо го направиха, но и за мен Пейо беше цветен образ. Може и да се върне.

# 417
Вратарчето за мен трябваше да напусне днес, но много заблудени има там и как точно той намери този идол ми е странно. В момент, когато му е най-важен на него, отива до дърво и гледа на горе и го вижда. Милен и Ванко ми харесват, като играчи и се надявам да стигнат до финала. Това, че искаха повечето да е Ивайло лидер ми беше смешно. Той жив лисугер, мисли си за трите букви и с нищо не изпъква, те за лидер ще го сложат. Лидера трябва да поставя общите интереси пред своите, то нашия не знае да пише, за лидер го предлагат.

# 418
Аз помня че във втори сезон бяха на един кораб и си мислеха че ги карат към хотела,ама Владо дойде каза по една вещ от багажа изберете и скачайте.Пристигнаха на острова и една нощ прекараха само с това на острова тоест няколко кокосови ореха и някакъв импровизиран навес.За огън и храна и дума не може да става.Трети сезон пък ги отвлякоха с автомати от хотела,прекараха една нощ в трюма на кораба и пак ги караха да гребат два часа със салове до брега.Е там им дадоха някакви провизии,ама пак с някакви пръчки палеха огън.Четвъртия не го помня много,само че ги докараха с камион в някакво ужасно време с много  голяма горещина и влажност и изпитанието им беше супер тежко.Добре че не са решили да вкарват стари играчи,че ще ги съсипят…..

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 01:05 от katityy99

# 419
Преди имаше игри за спасение и огърлици за номиниране на избрани участници. Това с огърлиците мисля, че се случва в обединението и е много резонно измислено. Така племето с по малката численост, отново има шанс да стигне напред, а не да ги изчистят до дупка. Предишните сезони ми бяха по в стил Робинзон, а този ми е все още някакъв блюткав. Имах големи очаквания и за сега няма покриване.

Общи условия

Активация на акаунт