🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 1 (20.02 - 27.02) 🌴

• 40 534
  • 806
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Смятате ли, че дори Пейо да победи Ивана, ще се задържи още много? Дали коалицията срещу него под влиянието на Ивайло няма нарочно да допусне още една загуба и отново да изрита Пейо? Всъщност не им трябва нарочно, те са си по-слабите. Мила ми се вижда праволинейна и може би мисли по мъжки, което ще й изиграе лоша шега.
Да, Пейо е селски бек, обаче е от онези, които имат умения и желание да свършат нещо с ръцете си, както и Драго. Не са инфлуенсъри или модели, които с чук най-много да се самоубият.
В този формат наблюдавам винаги (може би режисирана, може би не) непризнателност - някой ти направи къща или ти изкара храна, докато ти те скатаваш, обаче ха ти направи бележка - ха си му забил нож в гърба.
Като не ти се удава по мъжки, се изявяваш по женски. Ваня Джаферович е пример.
Но е истина, че както и да си се държал, тв може да те изкара бог или дебил.

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 13:32 от Cuckoo

# 466
Мила и Пейо изтеглиха цялата игра снощи,докато другите моми едвам побутваха сандъка. Би трябвало ако имат акъл да позадържат по силни играчи, защото както са тръгнали няма да стигнат до обединението

# 467
Смятате ли, че дори Пейо да победи Ивана, ще се задържи още много? Дали коалицията срещу него под влиянието на Ивайло няма нарочно да допусне още една загуба и отново да изрита Пейо?
Ако Пейо остане в играта, то ще се завърне чак след обединяване на племената. Няма да е на този етап.

# 468
В разрез с повечето от вас, на мен Владо Карамазов не ми се нрави. Да, хубаво води, но често се усеща едно надменно и подигравателно отношение към участниците - това и в другите сезони ме е дразнило.
Иначе и аз се замислих за каква любов говори Пейо, като са били заедно ден-два. Сега ми стана ясно защо Ивана плаче за Ивайло..
А истина ли е това, че Пейо е коментирал, че Мила няма да гласува за него, понеже й е спасил живота или това Ивайло си го е измислил, за да преметне момичетата.
От друга страна, дори и да го е казал - пак не е готино Мила да го номинира само заради това. В крайна сметка, той наистина е действал най-адекватно от всички.

Пейо може да е по-първичен, ама поне е искрен и няма подмолно поведение, както Ивайло.

Мила ми харесва принципно, но не очаквах да е толкова мекушава - в крайна сметка тя самата знае, че тук е голяма борба и хората са готови на всичко, заради победата,  а интригите са част от играта  - поне едно 60%.

# 469
Ивайло ми е супер противен.

# 470
Аз лично не чух Пейо да казва такова нещо,или Ивайло лъже или е извадено от контекста.Мила ме разочарова,единствения и помогнал беше той,не вярвах че е толкова глупава и неблагодарна да се води по ония двете кокошки.Зелените принципно не ги харесвам с изключение на Милен.

# 471
  • София
На мен и Мила ми е много неприятна- визуално, поведение, всичко. Не казвам, че е грозно момиче- напротив, ако направи разни промени във външния си вид може да изглежда страхотно. Пак казвам, мое мнение си е това.
Иначе има умения, ама трябва да знаеш и докъде са ти силите и кога да спреш.

# 472
Пейо е от хората, които в група се проявяват веднага - контактни, шумни, завъртат вниманието около себе си и тъкмо се впечатлиш, и осъзнаваш, че това е досаден лаладжия, който се има за пенкилер. Има мнение за всичко и всички. Отгоре на това е вулгарен и циничен повече, отколкото би било приятно, дори ако се шегува, и всъщност поведението му е една изявена простащина. Та, възторгът от него трае 4 минути, после ти се иска да го удушиш, за да млъкне. Поназнайва това онова, което може да ти е от полза, защото е бил селска пръчка докато стане виден колец, ама дразнещото у него е толкова много, че се отказва човек и от ползите.
Ивана е стара чанта с мнение за фърст клас мадама и ми се струва, че е сбъркала предаването. Досадна, егоцентрична, с толкова високо мнение за себе си, че няма и сянка на съмнение в способностите си, а всъщност за нищо не става.
Ивайло е хитрец и си плете кошничката. Никой и нищо не му е мило, освен собствената му кожа.

# 473
  • София
Прекалено бързо се развиват събитията сякаш. Пропускаме някои моменти.
Но лошо няма, сезона е още в началото си, да видим нататък как ще се развие.

Ивайло намери тотема, защото още от вчера се видя, че само той се интересува от него и го търси. Логично е да го намери той. Лисунгер е Ивайло. Правилно си замълча пред всички и още по-правилно сметна две и две, рискува и не го разкри на съвета. Защото лесно можеше да се окаже с 4 гласа и да се попържи малко... А ако някой от прясната им коалицийка беше поддал? Няма как да е на 100% сигурен, но премерен риск, браво, така се прави!
Явно Ивайло и Ивана са се гаджосали преди реално да започне сезона и това се е знаело от останалите или поне от Пейо. Ние обаче не го знаехме и ни се стори странно. А то какво било... Сега има вече логика за тези целувки по раменете и този рев на Ивана на острова.
Браво на Иван и Милан за представянето им в играта! Те двамата бяха големите звезди. Играта беше много тежка и понеже някой попита - ами да, премиерна игра е за родната ни страна. Досега точно такава игра не е имало в нито един наш формат, включително и Сървайвър.

Бонток отново с победа. Вече 3-0 за тях.
Можеха да се справят по-добре с монтажа на самата игра, защото аз виждах равностойни отбори и имахме дори равенство, 4-4 сандъка. И изведнъж, бам-бам-бам и 7-4?! Явно не са ни показали как от Бонток са премествали систематично тези сандъци по-близо до линията. По принцип подобни подводни игри са трудни за монтиране и излъчване, ама все пак можеше да е една идея по-добре от това което видяхме.

В Бонток тепърва ще стават скандали. Там някои хора едвам се траят, а и вече има няколко коалицийки.
Тази на Жо-Йо-Бо е доста компактна на този етап. Въпросът е ще има ли още хора в нея?

Пейо е колоритен образ, но прекалено много се набива на очи. Не се прави така, не и в Сървайвър. Логично беше изгонен и то точно на рождения му ден. Класически сървайвърски момент. Нали това писахме вчера, че Пейо и Драго са опасни заедно и хоп при първата се създала възможност го посекоха. Мила прекалено лесно им повярва, но тя така или иначе си беше гъста с Анелия и Ганка. В момента Ивайло (с тотема) и Ганка/Анелия/Миля контролират племето. Денис играе много умно до тук, харесва ми. Не се набива на очи, премисля ситуациите, харесва се от останалите и добре преценява момента за кой и как да гласува. Не е в тази коалиция засега, но изобщо не е застрашен според мен. Следващата мишена ще е Джулиана според мен. Милен също е застрашен, но не вярвам да рискуват да се разделят с най-силния си играч. Така че Джулиана и Драго и чак след това Милен.

# 474
  • София
Да, и според мен стратегът при зелените е Денис-така се играе.

# 475
От всички играчи до сега най-противна ми е Ивана, следвана от възлюбения ритнитопко.

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 18:21 от Iseis

# 476
...Отгоре на това е вулгарен и циничен повече, отколкото би било приятно, дори ако се шегува, и всъщност поведението му е една изявена простащина...
Мхм.... Може би и режисьорите трябва малко да монтират цинизмите. "Отивам на острова и ще разцепя любимата ти" може да е много тънък лаф, но не звучи добре в национален ефир.

Цитат
Следващата мишена ще е Джулиана според мен. Милен също е застрашен, но не вярвам да рискуват да се разделят с най-силния си играч. Така че Джулиана и Драго и чак след това Милен.
А като се има предвид, че вероятно и другото племе ще има 1-2 съвета, нищо чудно Милен да изкара и до обединението.

# 477
Надявам се другото племе да загуби. Да им чуем и на тях интригите.

Яд ме е много за Пейо. Без него се очертава скучен сезон.

Обаче този път няма много готини участници визуално. Все едни странни.

Ивана 43 годишна с този хилав сополанко 20 годишен? Боже мой! 🤮

# 478
  • Другата България
Няма по-подходящ водещ от Карамазов, регламентът си е по американски, няма мъране от него, защото глобите и неустойките са големи. Няма как по Тупаревски и опосумски да си нагаждаме нещата, въпреки, че намирането на идола и от двамата вече намерили го изглеждаше нагласено, но поне аз го отдавам на нескопосана режисура и много, много претупване, което отново според мен е резултат от малкия бюджет /в сравнение с други страни имам предвид/. За 45 дни да се случат толкова много неща просто няма как да видим последователността им, и затова някои сцени изглеждат не на място. Това за мен към момента е недостатък, малко неща се излъчват и някак зрителя остава с впечатление за нагласеност и в един момент се чуди - какво пропуснах, това кога стана, защо стана....още от епизод едно хората вече се познават, има заформена двойка, има вече приятели...те са били заедно още от кастинги, в хотели, много преди да започнат истинските снимки. Някои от тях-например Маргарита, в епизод 1 вече е със завиден тен на потник....кога успя да го направи? Ама си затварям очите, не може да се търси - поне аз не мога, само негативното и недостатъците, доволна съм, че изобщо го има, и ако периодът между излъчванията и снимането точно на този формат не беше толкова голям, зрителите надали щяха да са пред екраните за формати като "Ергенът", и точно тези формати да генерират трафик в темите за него. Лично на мен ми е тъжно от този факт, но това все пак са личните ми предпочитания.

Лично за мен най-....странно продължава да бъде това, че доста от участниците не са наясно с ролята на скрития идол, при все, че това е и мотото на сезона, а и толкова американски сезони минаха с него.

# 479
Е да ама Ивана и Ивайло не обявиха на всички че се знаят и че са си "дружки", а Пейо и Драго го изпяха.

Общи условия

Активация на акаунт