🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 1 (20.02 - 27.02) 🌴

• 40 539
  • 806
  •   1
Отговори
# 480
Още сме в самото начало, тепърва има да става интересно.
За момента старта е изключително бърз, два епизода - два съвета - двама изгонени е стандарт за чуждите продукции на Сървайвър, не за нашата. Предполагам, че след още един съвет ще забавят темпото до познатото ни - три епизода от съвет до съвет.

Иначе вентилатора още не е духнал в посока Бонток, но в момента когато това се случи ще има сътресения.

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 14:17 от Bengun

# 481
  • Другата България
Е да ама Ивана и Ивайло не обявиха на всички че се знаят и че са си "дружки", а Пейо и Драго го изпяха.
Което беше тъпо според мен.
Същото като с Александра, как си изпя за идола и "никой не каза на никого".

# 482
Е да ама Ивана и Ивайло не обявиха на всички че се знаят и че са си "дружки", а Пейо и Драго го изпяха.
Което беше тъпо според мен.
Същото като с Александра, как си изпя за идола и "никой не каза на никого".
Наивност.
Глупост.
Слаба подготовка за социалната съставляваща на играта.
Умните хора преди да предприемат пътуване в непозната страна обикновенно търсят информация за мястото, на което отиват.
Съдбата на давещите се е в ръцете на самите давещи се!

# 483
  • София
А как точно са спечелили ориза? Не им ли се полага някаква минимална дажба храна на ден дори и на загубилите?

Непрекъснато повтаряха, че от три дни не са яли нищо.  Със сандъците Мила и Пейо  доста добре се справиха. Сигурно са им дали ориза, като утешителна награда.  Не казаха нищо.

# 484
  • София
На мен пък ми хареса как блъфира това пълното момче от червените относно идола .

# 485
На мен пък ми хареса как блъфира това пълното момче от червените относно идола .
Да, направи добра проверка до каква степен може да има доверие на ПъмпРън без да го усети събеседника му.

# 486
  • София
Аз не мисля, че са си гаджета от преди опреди това, но се вижда, че са влюбени, а това е достатъчно. В американския също потенциални двойки ги разделят, свързва ги нещо повече от играта и няма кой да ги раздели. Докато приятелство заформено там, има вероятност да се развали, ако от това зависи оставането.

Дали Пейо е казал това или не, няма как да знаем, много пропуснати разговори ще имаме, защото не всичко се снима.

И на мен ми хареса проверката спрямо Ванко, хитро беше и без да го усетят.

# 487
  • До морето
Аз съм изтървала, за каква проверка става въпрос???

Ако съм на Мила, веднага бих се обърнала срещу Анелия и Ганка и бих им разбутала колибата. Тя е третата там, не е в изгодна позиция. Такива силни съюзи трябва да се разделят овреме.

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 13:46 от Boho chic

# 488
  • Другата България
А как точно са спечелили ориза? Не им ли се полага някаква минимална дажба храна на ден дори и на загубилите?

Непрекъснато повтаряха, че от три дни не са яли нищо.  Със сандъците Мила и Пейо  доста добре се справиха. Сигурно са им дали ориза, като утешителна награда.  Не казаха нищо.
Именно.
Ей така изведнъж от нищото се казват някакви неща като вече случили се, появяват се от нищото, и зрителят гадае, прави предположения, хвъля боб кога, дали и защо това е станало или не.
Голям минус за мен.

# 489
  • Варна
Скрит текст:
Изключително доволен съм от продукцията. Дори чисто снимачния процес като проследи човек плюс Владо Карамазов, който е роден да е водещ на това предаване са на светлинни години пред Игри на Волята. Но от каста съм доста разочарован. Не знам как са ги подбирали, но това е 99% стратегическа игра с елемент на оцеляване. Как може да участваш в предаването и да си нямаш на идея какво е "Скритият идол". Как може да си мислиш,че това е игра в която най-достоиният ще спечели и да не влагаш мисъл в самата игра. Няма как да стигнеш напред във този формат,ако не изградиш още от началото силна коалиция в племето си поне 5 човека и да си пазите гърба за следващите етапи. Survivor e игра на шах, а не игра на мускули. Просто племе сме българите.
Предпочитам да бяха дали шанс на човек,който е гледал малко международните формати и знае,как да изгради правилна стратегия от колкото хора,които да си развяват гъзовете. И най-скандалното ми е Дънинг-Крюгер ефекта на 90% от участниците, които по техни думи са супер интелигентни, а един нямаше от групата тъпири, които да е хвърлил око как най-бързо се пали и вдига огън, защото в оригиналия Survivor това е неизменна част и редовно играе важна роля дори за определянето на финалисти.
Маргарита спомена, че всички са гледали чуждите формати, т.е. би трябвало да знаят основните неща. Мисля че просто ги мързи и скатават, защото могат.
Гласът зад кадър ме побърква колко гадно звучи, все едно гледам документален филм за траките.
Дори не забелязвам гласът зад кадър, което може би значи че добре си върши работата. А ако не бях прочела тук даже нямаше да знам, че е Владо Пенев. :Р

# 490
Ще следя с интерес сезонът.
Бивше гадже на мъжът ми участва. Справя се много добре и ще ѝ стискам палци да си тръгне като победител Blush

# 491
Аз съм изтървала, за каква проверка става въпрос???

Ето :

Скрит текст:

Survivor - епизод 2 (22.02.2022)

От 38:35 до 40:06

# 492
Да, направи добра проверка до каква степен може да има доверие на ПъмпРън без да го усети събеседника му.
А откъде знаем, че Карин му е казала пък на него? Дадоха само на момичетата как казва, защото "искам да играя с аутсайдерите". Може и наистина да не знае.

# 493
Липсва инфо нещо.... Не можах да схвана какво стана...
Предполагам Пейо си беше сам виновен заради идеята да гони слабо момиче, в случая Ганка. Логични му бяха подбудите, но не прецени, че реакцията на Ганка ще е като на настъпена змия - ще хапе в самозащита.
Трябваше да предложи някой мъж /онзи единакът/ и най-вероятно другите щяха да го подкрепят.
Реално Ганка и Джулиана не са съюзнички, поне аз не съм усетил подобна тенденция. Анелия Мила и Ганка просто удариха по дуото Пейо-Драго, ползвайки Ивайло. А за Ивайло беше добре дошло да се реваншира за Ивана на Пейо.

Ивайло хубаво се реваншира, ама да беше вкарал малко мисъл.За неговата дружка Ивана, щеше да е далеч по-добре да прати слаба жена за противник, вместо Пейо.

# 494
  • До морето
Благодаря. Разговорът го видях, ама после не съм чула коментара на момчето- мед.сестра

Общи условия

Активация на акаунт