🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 1 (20.02 - 27.02) 🌴

• 40 539
  • 806
  •   1
Отговори
# 495
Скрит текст:
Липсва инфо нещо.... Не можах да схвана какво стана...
Предполагам Пейо си беше сам виновен заради идеята да гони слабо момиче, в случая Ганка. Логични му бяха подбудите, но не прецени, че реакцията на Ганка ще е като на настъпена змия - ще хапе в самозащита.
Трябваше да предложи някой мъж /онзи единакът/ и най-вероятно другите щяха да го подкрепят.
Реално Ганка и Джулиана не са съюзнички, поне аз не съм усетил подобна тенденция. Анелия Мила и Ганка просто удариха по дуото Пейо-Драго, ползвайки Ивайло. А за Ивайло беше добре дошло да се реваншира за Ивана на Пейо.

Ивайло хубаво се реваншира, ама да беше вкарал малко мисъл.За неговата дружка Ивана, щеше да е далеч по-добре да прати слаба жена за противник, вместо Пейо.

Така е.
И аз това мисля.
И да си допълня мисълта за Ивайло.
Ако беше толкова загрижен за Ивана щеше да опита да и осигури много по-лек съперник в дуела за елиминация ( миската е по-лесен съперник от Пейо ). Поне аз на негово място, ако бях загрижен за съдбата на отшелника така бих постъпил. Което за мен означава, че на Ивайло грам не му пука за Ивана.

# 496
  • София
В момента доглеждам края на 1 епизод и ужасно ми напомня ситуации в работата. Издънил се, обаче няма грам разкаяние. На принципа, че нападението е най-добрата защита. Имам предвид Ивана

# 497
Е да ама Ивана и Ивайло не обявиха на всички че се знаят и че са си "дружки", а Пейо и Драго го изпяха.
Което беше тъпо според мен.
Същото като с Александра, как си изпя за идола и "никой не каза на никого".
Наивност.
Глупост.
Слаба подготовка за социалната съставляваща на играта.
Умните хора преди да предприемат пътуване в непозната страна обикновенно търсят информация за мястото, на което отиват.
Съдбата на давещите се е в ръцете на самите давещи се!

Самият Джаферович  каза ,че преди играта е изгледал всички американски сезони и е разучавал играта на най-силните от тях.

# 498
  • София
Пейо 😮

# 499
Сега го гледам този анонс - много интересно. Карамазов накрая обявява, че "Сървайвър за теб приключи - твоят път е натам" и в кадър отзад се вижда Маргарита.... Не са на съвет.
https://www.facebook.com/watch/?v=807144656925164

# 500
Пейо прилича на Митьо Пищова wannabe Laughing

# 501
Аз уж гледам, обаче вие такива нещаа забелязвате, че се чудя аз къде гледам Grinning Специално Владо Пенев изобщо не го бях оотразила, даже глас зад кадър изобщо не бях отразила, ама може би защото той не ме дразни по принцип и затова не ми е направило впечатление.

За Ивайло и Ивана мислех, че е някакъв майтап това, бъзик, а те вярно били двойка! Кога са се забелязали е много интересно наистина. Те не са ли с голяма разлика във възрастта? Довечера ще обърна внимание кой на колко е.

И аз мисля, че Пейо беше малко по сценарий изпратен на острова. Иначе Ивайло след толкова суперлативи на съвета и как той е лидера, като че ли остана леко изненадан, че имаше вот против него, поне физиономията му това издаде при първия глас.

Племената вече ярко се разграничиха на по-силно и по-слабо. Как стана така на случаен принцип, не знам.

На мен иначе ми допада сравнително бързото развитие на действието, само все пак с този темп май много бързо ще се обединят двете племена или не? Днес дали ще има нов отпаднал?

На мен ми е първи Сървайвър и пак схванах, че идола е индивидуален, но зелените си мислят, че не е. Е това възможно ли е наистина? Или просто си разиграват театър един пред друг.

# 502
  • София
Да не би някой да се отказва? Или Ивана и Пейо да играят пред другите? 🤔

# 503
Няма сценарии в Сървайвър, всичко се случва там на мига.

# 504
  • Варна
Преди това има скандал между Ивайло и миската, май е имало шамари.

# 505
Да не би някой да се отказва? Или Ивана и Пейо да играят пред другите? 🤔
Най-логично е да е това. Ама защо? Водят Маргарита и още някой на "острова на какво беше",  за да гледат Пейо и Ивана как редят дъсчици? Странна работа...

# 506
  • София
Имаме си нова анкета.

Уф, хора няма такъв тип сценарий както е в ИВ. Леле, колко сме свикнали всички вече с евтините манипулации на Тупарев, че всичко ни се вижда нагласено. Не е нагласено. Случва се каквото се случва. Има контрол/мониторинг над формата и спазването на правилата и условията. Неустойките са огромни, Сървайвър е световно име/бранд и не може да се експериментира с него. То за това се народиха след успехите на Сървайвър куп подобни риалита с много по-разчупени правила и условия. И на свой ред станаха хитови. Та за всеки да има по-нещо. А Сървайвър си остана доста консервативен ако мога така да се изразя и няма как да се разчупят нещата. Вкараха скрития идол и го направиха много по-атрактивен и интересен, ама е интересен на американците, защото те обичат такъв тип игри, шах в условия на глад и оцеляване.

Пейо е колоритен образ, прави шоу. Ивана с любовта с Ивайло е перфектна за трупане на рейтинг и злословия. Нима мислите, че на продукцията им харесва да се разделят с един от двамата толкова рано? Не, ама нямат избор. Това е играта. Ако бяхме в ИВ, да са изгърмели Анелия или Борислава и така.

# 507
Преди това има скандал между Ивайло и миската, май е имало шамари.
Помислих си го. Че някой е ударил играч и са събрани и двете племена за да обявят причината за отстраняване на играча.

# 508
  • София
Ако някой се интересува от инстаграмите на участниците, слагам ги в скрит текст:

Скрит текст:

# 509
  • София
Изгледах и аз промото. Не знам какво да мисля. Става сложно.
Ще видим довечера.
Мхм, ако си спомняте, преди началото на сезона, пускаха едни такива тийзърчета.
Избери си съюзник, оръжие и пр. и пр. Явно ще вкарат още ходове с които да направят играта още по-динамична и трудна за прогнозиране. Може би тази вечер ще видим нещо такова. Което да обърне нещата с краката нагоре.

Общи условия

Активация на акаунт