🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 1 (20.02 - 27.02) 🌴

• 40 517
  • 806
  •   1
Отговори
# 390
Нямат нужда от Пейо. И с него загубиха 2 пъти.
И смяташ, че без него отборът ще стане по-силен? Grinning
По скоро, че и с него и без него няма голяма разлика.

# 391

Ивайло няма никаква мисъл и той, само подлост в това младо момче. Не разбира ли следващия ще бъде той, ама тотема как намерил, ами..малко нагласено ми се видя, ама.. Лош характер е това момче, мозък нулев.
Това с намирането на идола наистина е странно,че няма указание къде и как да бъде намерен.Така оставят нещата на принципа на чистата случайност или обратното.Преди го правеха под формата на стихче с насоки,един вид да се потрудиш малко за да го намериш.Не,че сега не са се потрудили да го намерят,но изглежда наготово така,както е показано в монтажа...Нищо,не е болка за умиране! Simple Smile

# 392
Тая Мила много кухо парче.

# 393
Принципно загубиха чиста физическа сила и добър плувец/гмуркач тази вечер Ифугао. Миската беше по-добър избор гледано отстрани, но Анелия-Ганка-Мила и нейната шапка ще скроят според мен. Кефи ме как "произведоха" вратарчето до лидер, за да обира негативите на техните решения.

# 394
  • Вестерос
Скучно ми е нещо, някак си ми изглежда евтино

# 395
Оцелелият на острова директно се включва към обединеното племе.Според мен Пейо ще изкара до тогава.Ивана е страшно противна,да я разкарват по бързо.Жените яко подхлъзнаха Мила,толкова ли е глупава и наивна не знам.А тоя Ивайло кво се дуе,ползват го и го четкат,ще го разкарат като им свършат другите мишени.Женските коалиции са опасни до време,не виждам нито една от тях да има стратегия,никва мисъл не вкарват.Отборът им става още по слаб,предполагам Милен ще е следващия.

# 396
Липсва инфо нещо.... Не можах да схвана какво стана...
Предполагам Пейо си беше сам виновен заради идеята да гони слабо момиче, в случая Ганка. Логични му бяха подбудите, но не прецени, че реакцията на Ганка ще е като на настъпена змия - ще хапе в самозащита.
Трябваше да предложи някой мъж /онзи единакът/ и най-вероятно другите щяха да го подкрепят.

# 397
Милен е силен,Пейо не е глупак.Трябваше жена да разкарат,не още по слаби да стават.От тия четири кокошки дето останаха само Мила е ок физически.Другите за нищо не стават освен интриги и глупости.

Последна редакция: вт, 22 фев 2022, 23:20 от лещичка

# 398
  • София

Survivor - епизод 2 (22.02.2022)

# 399
Предполагам Пейо си беше сам виновен заради идеята да гони слабо момиче, в случая Ганка. Логични му бяха подбудите, но не прецени, че реакцията на Ганка ще е като на настъпена змия - ще хапе в самозащита.
Трябваше да предложи някой мъж /онзи единакът/ и най-вероятно другите щяха да го подкрепят.
Реално Ганка и Джулиана не са съюзнички, поне аз не съм усетил подобна тенденция. Анелия Мила и Ганка просто удариха по дуото Пейо-Драго, ползвайки Ивайло. А за Ивайло беше добре дошло да се реваншира за Ивана на Пейо.

# 400
Учудвам се, че не гласуваха против Ивайло. Те не знаеха, че има тотем.
Иначе не е съвсем нелогично, че вадят силните играчи. И Ивана и Пейо им бяха сериозна конкуренция, тя с коалицийката с Ивайло, а Пейо с Драго.
Ама ме е яд за Пейо. Готино е да има шеги и т.н, а и изглежда добряк.

# 401
И да си допълня мисълта за Ивайло.
Ако беше толкова загрижен за Ивана щеше да опита да и осигури много по-лек съперник в дуела за елиминация ( миската е по-лесен съперник от Пейо ). Поне аз на негово място, ако бях загрижен за съдбата на отшелника така бих постъпил. Което за мен означава, че на Ивайло грам не му пука за Ивана.

# 402
Определено с Ганка имаше повече шанс. Но пък като видях в анонса някакви дъсчици ще редят... Може и женско да е състезанието.

# 403
Реално Ганка и Джулиана не са съюзнички, поне аз не съм усетил подобна тенденция. Анелия Мила и Ганка просто удариха по дуото Пейо-Драго, ползвайки Ивайло. А за Ивайло беше добре дошло да се реваншира за Ивана на Пейо.
Не са съюзнички, даже Ганка каза, че Джулиана ѝ е неприятна.
Джулиана има агресивен характер и според мен съвсем малко време ѝ остава в играта.

# 404
Момичетата провъзгласиха за лидер Ивайло, но му кроят шапката.
Ивайло пък наистина как не се сети да прати слаб играч на Ивана, явно не му пука за нея.
Мила помогна много на отбора си, браво на нея.
Не очаквах да изгонят Пейо. Дано утре да победи Ивана.

Общи условия

Активация на акаунт