🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 1 (20.02 - 27.02) 🌴

• 40 633
  • 806
  •   1
Отговори
# 240
  • софия
ИВ е пародия в сравнение със Survivor. А Карамазов е топ. Точно това по-спокойно и естествено говорене ми харесват.
Като видях Мила (така ли се казваше шашавата с обицата?) и Ванко, се отчаях. Казах си край, и тук са вкарали познати лица.
Не ми допадат за сега участниците (на първо четене само Драго ми допада), но ще гледам със сигурност.

# 241
От години не бях гледала риалити и съм щастлива, че са направили пак Сървайвър. Ще го гледам с удоволствие.
А актрисата Йоана ни е съфорумка Simple Smile или поне беше преди години.

# 242
Нещо ми липсва от старите сезони, но не мога да преценя какво. Все пак е рано да си изграждам генерални изводи. Между другото за интро музиката Ваня Джаферович казва, че това вече е новата официална музика на Survivor, а не експреримент на BTV.

# 243
И Ивана написа ПеЬо - само два гласа имаше срещу него и Карамазов ги показа. Грамотност отвсякъде...

# 244
Не разбрах само, Мила какво е очаквала та мрънка и рева постоянно. Много лабилна психика, ще изгърми набързо
Ами то Сървайвър не е само битки и игри. То си трябва  и хитрост и стратегия.

# 245
  • София
Мила като спасителка от плажа 🙂

# 246
  • Другата България
Трагедия.
Да идеш в такъв формат, и да не можеш да плуваш....

# 247
И аз съм изненадана.
Не съм гледала всички сървайвъри, до сега имало ли е такъв участник?

# 248
Трагедия.
Те са видели, че в ИГ даже печелиха участници, които не могат да плуват Grinning

# 249
  • София
И аз съм доволна от пилотния епизод. Голяма красота е във Филипините!
Участниците за момента ми допадат повечето. Ивана, Джулиана, Ивайло и Пейо за момента са ми антипатични.
Кари и Иван са ми големи симпатяги. Мила ми е голяма загадка, не мога да повярвам, че доброволно някой си причинява това на външния вид. Иначе изглежда добра, но страшно наивна, ще видим.

# 250
Трагедия.
Аз не знам защо въобще ги вземат. Трябва да има задължително изискване да умееш да плуваш.
Иначе на мен им харесват интригите, искам постоянно и много, да се стараят участниците.
Нещо не ми изглеждат много наясно какво искат и със сигурност повечето са абсолютно неподготвени.

# 251
И аз го изгледах. Като качество продукцията е най-добрата от това, което се дава в момента в ефира, но предполагам и най-скъпата с най-много похарчени средства. Локацията и пейзажите са чудесни. Водещият и той е рядко добър. На фона на масовката, която се пъне да води нещо някъде, Владо рязко изпъква. Особено на фона на крякащите водещи от ИВ. Иначе и те актьори и той, ама класата се усеща.

Допадна ми колко сбито показаха визитките, най-важното, точно и ясно без разтягане на много локуми, добро решение. На участниците не мога все още да им запомня имената на всички. Мила ме изненада със своята лабилност, не знам къде си мисли, че е отишла. Вярно, че някои хора са по-чувствителни, но напоследък много ме дразнят лабилни персонажи във всякакви риалитата, сигурно има квота за такива, почвам да се чудя. Кари и другата жена, които бяха с Александра, когато намери идола също малко ме изненадаха и по-скоро Кари. Ясно е, че всеки е там за играта и не са длъжни да пазят тайна, обаче като няма такова намерение защо изобщо си прави устата, по-добре да не предлага/обещава нищо. А тя даже първа писта: "То не е добре да го казваш на останалите, ние няма да споменаваме". Александра и без това наивничко щеше да го сподели. Мацката, която спомена, че Ивана й била противна - да й имам и определенията, да заявиш нещо такова като определение открито хич нямаше да й изиграе добра услуга, ако Ивана пък беше остаанала играта. В един момент гледах малко за фон и пропуснах всъщност с какво точно Ивана ги е подразнила масово. Иначе на външен вид малко ми напомняше на Елън Помпео Grinning

Игрите не бяха лоши като за начало, да видим по-нататък.

# 252
Според мен Ивана ги подразни, защото още не осъзнали се къде се намират, тя започна да шушука с този и онзи. В момента в който определиха племената и тя започна да интригантства.

# 253
  • София
Някои участници явно не са чели за 6-те принципа на Марк Бърнет, създателят на Сървайвър:

Само крайният резултат има значение
Имай куража да се провалиш
Избирай мъдро съюзниците си
Упоритостта изковава характера. Опитът усъвършенства мисленето
Грешно или не, но вземи решение
Достигни до своя предел и после премини над, отвъд и още по-нататък

Simple Smile

# 254
Доколкото помня от първия сезон, се покриваха някакви нормативи за плуване, бягане.
Мисля че всички малко или много могат да плуват. И в предишните сезони помня, че имаше такива, които бяха по-слаби плувци.
Мила ми е странна птица. Мислех, че е психически стабилна (явно грешно впечатление съм си създала от визитката и думите ѝ, които бяха цитирани по-напред).
Йо и Бо са ми интересен персонаж. Интересни са ми слаби физически на вид участници как се справят във формата.

Общи условия

Активация на акаунт