🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 1 (20.02 - 27.02) 🌴

• 40 597
  • 806
  •   1
Отговори
# 225
Неделчо и Туджаров преди не повече от два месеца си направиха канал в ЮТюб и водят подкаст, който се казва Надкаст 😀. Като участвали в ИВ и Сървайвър темите им ще бъдат коментари върху текущи спортни реалити формати. Неделчо е страхотно и будно момче, същото не мога да кажа за Туджаров. Водят подкаста от студиото на Любо Жечев ( Къртицата)

# 226
Много ми харесва, много. Карамазов го обожавам така ми липсваше. Сега ще му се насладя максимално.

# 227
На мен Владо Карамазов много ми харесва как говори. Всичко при него е много естествено и все едно няма сценарий, а на момента му идва какво да каже, в сравнение с водещите от ИВ, които говорят все едно са в сериал и всичко трябва да кажат дословно. Някак не си ги представям като водещи и според мен си им личи, че нямат опит.

# 228
Ооо присъединявам се към хвалебствията за Карамазов! Любим водещ, изобщо класика. Човекът знае как се прави, не като ИГ където ме убиваха точно със смешния си патос, беше мъка да се слушат на моменти, особено когато трябваше да се следи игра, или Ралица като започнеше с някакви истории, които никой не слуша... мъка мъка. Само могат да се учат от Карамазов как се води предаване

Още нямам любимци, рано е.

# 229
Аз имам любимец!
Карамазов. Владо.

# 230
  • I want it all and I want it now.
Място, което са избрали е невероятно красиво.
Много интриги още от началото, което не ми хареса.
Карен и тя ще бьде от
интригантрите за сьжаление.

# 231
Една от причините да не гледам Игри на волята са водещите....

Владо е страхотен!

# 232
От пон до петък ли ще дават съпвайвър в 21 часа ?

# 233
  • София
За сега от понеделник до сряда.

# 234
  • Асеновград
Записвам се , благодаря за темата.
От всички формати които започнаха скоро , този чаках с най голямо нетърпение.
Рано ми е да коментирам все още участниците. Но на пръв поглед Пейо и Джулиана нещо не са ми симпатични....нооо ще видим.
Джулиана с нейното изказване за Ивана , че и била противна, та те още не се познават!
Водещият....разкош ,ето този водещ чаках.
Приятно гледане и коментиране.

# 235
  • София
Да се запиша и аз в темата. Гледах го днес, на запис. Още не свързвам имената на повечето с физиономиите. Само няколко запомних. Надявам се на хубав сезон и силни участници. Все още ме изненадва фактът, че има хора, които не плуват добре на такъв тип състезания.

# 236
  • София
Преди да прочета всичко дотук и да се включа с по-обстоен коментар, идвам да отбележа любимия си момент от първи епизод, а именно изписването на съществителното собствено име "Пейо" / "Пеьо". Yellow Heart

Искаше ми се да видя Ивана как изписа името на Пейо, но не го дадоха.

За мен беше средно хубав първият епизод.
За съжаление често ми прекъсваше, че гледам от компютър, но за сметка на това при нито една реклама не прекъсна. Smiley
Видя ми се в повече разтягането на съвета, но явно се търси конфликта.

Нямам фаворит, нито определени симпатии засега.

# 237
А някъде има ли визитки на участниците или поне снимки с имената?

# 238
А някъде има ли визитки на участниците или поне снимки с имената?
Снимки с имената има в началото на темата, както и в страницата им във фейсбук и инстаграм.

# 239
  • У Диспансера ...♥♥♥
Разкошен Карамазов, ето така се води ❤
От колко време го чакам този Сървайвър, дочакахме най-накрая.
Хареса ми епизода на мен, ще си го гледам с кеф занапред.

Общи условия

Активация на акаунт