🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 1 (20.02 - 27.02) 🌴

• 40 612
  • 806
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Много съм доволна от епизода снощи. Участниците ми харесват, в смисъл че смятам че са добра мая за това, което се забърква.
Дразнещи са ми  - Ивайло /дебилен/, Ивана /изключително празен поглед/, Пейо /селски тарикат/.

От другите все още си съставям мнение. Не знам на кого се дължи, но червеното племе подхожда много лаишки към игрите.
Поне три грешки отбелязах.
1. Гребяха на четири такта - 1-2-3 - дай. При което губят два такта и гребат по-бавно. Гребе се на два такта.
2. При двама дърпащи шейната другите бутаха при което върха й се забиваше и правеше дърпането трудно и ги бавеше. Трябваше да имат повече хора да дърпат, за да повдигат върха и да се плъзга шейната. Или да ползват стратегията на другото племе да я носят.
3. Болногледача пазеше завет на огъня, само че от обратната страна... паднах от смях.. ама това си беше персонална грешка. Такава направиха и черно-зеленото племе.

# 256
Да, това с шейната беше много странно. Видимо по-добрата стратегия на Ифугао не беше копирана от Бонток, което беше голяма грешка. Имаха късмет, че не се оказа фатална в края на играта.

# 257
  • София
Ново промо

->ЦЪК<-

# 258
Как ще коментирате Пейо? Дали ще стигне далеч или ще изгърми още следващия път?

# 259
За мен лично шансовете на вратарчето да излети преди Пейо са по-големи.

Редакция - сега видях промото, интересно много става. Нищо чудно пред Ивайло да се отвори много добър шанс за blindside.

# 260
Подозирам, че няма да ги остави да се организират срещу него. Ще бъде активен навсякъде, ще разделя и владее.
В един момент, при липса на друг изявен лидер, по-слабите ще решат, че е жизнено важно да са при него и Драго.

# 261
Не мисля, че Пейо ще стигне далеч. Не притежава кой знае какви физически данни необходими за игрите. Няма да се учудя, ако последва Ивана.

# 262
Струва ми се, че Пейо ще продължи  доста напред.
Карин сякаш е до голяма част стратега на Бонток, но на последната игра племето спечели малко на късмет. Карин сякаш има много адреналин, дано това не ѝ изиграе лоша шега.
Интересно промо.

# 263
  • София
Пейо е хитър, може да ги омайва с простотиите си, но им крои шапката един по един. Според мен ако са умни, останалите трябва да разбият съюза между Пейо и Драгомир, защото двамата заедно са много опасен тандем. А и са на години и имат и предимството на опита и респекта у останалите и така много лесно ще започнат да колят и бесят в племето.

Относно игрите, на мен ми направи впечатление, че и в двете игри развързването на възлите забави много Ифугао.
В игра 1, Зоран се справи много чевръсто, за разлика от Денис, а в игра 2, Илиян се справи също много по-бързо от Ивйало.
И в двете игри Бонток влизаха с хендикап и успяваха да си го капитализират в победа.

# 264
Пейо е хитър, може да ги омайва с простотиите си, но им крои шапката един по един. Според мен ако са умни, останалите трябва да разбият съюза между Пейо и Драгомир, защото двамата заедно са много опасен тандем. А и са на години и имат и предимството на опита и респекта у останалите и така много лесно ще започнат да колят и бесят в племето.

Относно игрите, на мен ми направи впечатление, че и в двете игри развързването на възлите забави много Ифугао.
В игра 1, Зоран се справи много чевръсто, за разлика от Денис, а в игра 2, Илиян се справи също много по-бързо от Ивйало.
И в двете игри Бонток влизаха с хендикап и успяваха да си го капитализират в победа.
+100

# 265
За мен лично шансовете на вратарчето да излети преди Пейо са по-големи.

Редакция - сега видях промото, интересно много става. Нищо чудно пред Ивайло да се отвори много добър шанс за blindside.
А сигурна съм в това. Сега ще видя промото.

# 266
  • София
Ами то май само Ивайло търси този идол. Останалите много подценяват този толкова важен аспект от играта.
Ивайло е доста нахъсан, трудно ще го бутнат.

# 267
  • Пловдив
Ами то май само Ивайло търси този идол. Останалите много подценяват този толкова важен аспект от играта.
Ивайло е доста нахъсан, трудно ще го бутнат.
Защото само той беше разбрал, че идолът не е за цялото племе....

# 268
Според мен Пейо и Драго сгрешиха като казаха че се познават от по рано. Някак си това накара другите да застанат нащрек. И сега ще се опитват да разкарват един от двамата.
От промото, Мира нещо дава фира

# 269
Предвид настроенията в племето след първия съвет на Ифугао става супер яко. Ако отново загубят игра за племенен имунитет и племето допусне грешка да бъде почти единодушно във вота си срещу Ивайло , той ще има шанс практически еднолично да изпрати някой при Ивана. И много вероятно този някой да се окаже Джулиана според мен.

Общи условия

Активация на акаунт