🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 1 (20.02 - 27.02) 🌴

• 40 520
  • 806
  •   1
Отговори
# 540
Гледам Ивана и си викам … ако бизнес дамите са ни такива ?!!! …. не виждам емотиконка  “Шъ съ гръмна”

# 541
Ситуацията е малко Ралица и Светлин Занев Grinning

# 542
Показват им наградата предварително, а не след играта според който е спечелил Grinning и какво беше ''вдигам мизата'' Grinning

# 543
  • София
Имената на племената са непроизносими. Едните постоянно ми звучат като ботокс, а другите като какао. Да ги бяха кръстили червени и черни и да е разбираемо за всички!

# 544
Класическа игра, доста силова.
Много добра Карина при женския троен сблъсък за първата точка.

# 545
Класическа игра, доста силова.
Много добра Карина при женския троен сблъсък за първата точка.

Тя тая Карина си е мъжко животно.Smile

# 546
  • София
При мъжете много оспорвано.

# 547
Карина-Черната пантера .

# 548
Милен и Драго сглупиха,изпуснаха почти вкарана топка.Ивайло и той можеше да изхитрее и избута червения,ама...

# 549
При мъжете беше тегаво разиграване. Хареса ми, че се отнасят много коректно помежду си двете племена когато си сменяха местата, въпреки, че не са длъжни. Но почти не опитаха да въртят топките, заложиха на заслони и суплеси/задържания Simple Smile Всъщност, полу-суплеси, чак такива класически хвърляния нямаше. ( Сюзън все още няма конкуренция на хвърлянето на Лазаринката )
2:0 за Бонток ми се струва логичен резултат за момента. Ифугао ще им е трудно да направят обрат според мен.

# 550
Иска ми си Ифугао да спечелят вече някоя битка, но като гледам...

# 551
До колко точки играят ?

# 552
Аман! Пак ще загубят Инфугао! Нещо получавам дежа вю с ИВ, където се бутат силови игри при явно физическо превъзходство на единия отбор и това много ме дразни.

# 553
Мила нямаше шанс срещу систъра като килограми, никакви шансове. Логично 3:0 за Бонток.
Карина е хала, не очаквах в тази игра да е толкова добра. 4:0 за Бонток.

# 554
  • София
Пак ли се оказва, че няма случайни хора? Този гадже на не знам кой, онзи сестра на не знам коя.  И тук връзкари и професионални реалити герои.

Общи условия

Активация на акаунт