🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 1 (20.02 - 27.02) 🌴

• 41 016
  • 806
  •   1
Отговори
# 675
По повод това, че Нели от първия сезон спечели без мръсотийки и интриги : тя просто се възползва от шанса си, че друг обра негативите в играта и доколкото помня спечели игра във възлов момент.

Относно това, че Пейо е заел мястото на някой, който щеше да играе докрай. Според мен не е така, той е отговарял на изискванията за търсен типаж и са го избрали. Разочарование е, да, и не мога да приема, че толкова лесно се отказа. Казал "аз си знаех, че ще паднем" - ами направил е правилен разбор на силите и си го е помислил. Въпреки това, обаче, не се отказа и игра.
Прав е Дяволо, че още със стъпването си на острова при Ивана, той реши, че това е края и не иска да остане повече в играта. Дори и още след съвета сякаш го беше решил. Явно е и, че не познава формата, след като каза, че не е очаквал да се плетат интриги.

Форматът е така направен, че да извади скрити, неподозирани качества дори и от самите участници. В играта си на непознато място, сред непознати, в съвсем различни условия на живот и е нормално да си по-различен. Макар че коренно характер, начин на светоусещане, възпитание не могат да се променят.

# 676
  • София
Детински опит от страна на Пейо да изкара загубата си като нещо, което той е решил. Когато случаят е такъв, играеш до последната част и просто не я слагаш. Да се види, че превъзхождаш и печелиш.

# 677
  • I want it all and I want it now.
Пейо е прост и глупав. Хубаво е че си трьгна.

# 678
Абсурд Кари да вземе вота накрая.Милен,Мила,Иван,сигурно има и други от червените дето са харесвани от повечето и биха спечелили.Вече друг е въпроса кой ще стигне до финала.Този Ивайло ми е много смешен само за обединението говори.Според мен дори няма да стигне до него.Очаквам и аз разместване,с цел разбиване на коалициите и разбира се да не се затрият зелените съвсем.

# 679
Явно е непопулярно мнение, но и аз споделям виждането на Романтик за Кари. Играта си е игра, но когато не смяташ да правиш нещо, не го обявяваш. Иначе и аз мисля, че Кари видя идола, но подцени Александра и помисли, че после ще мине да си го вземе. А Александра го забеляза и наивно сподели. Кари и аз мисля, че ще стигне доста напред, но няма да е финалист точно заради липсата на умение да лавира и балансира.

Пейо, не знам дали да го коментирам. За съжаление цели поколения особено в по-малките населени места израстват с такава нагласа: някой друг извън теб е виновен, няма смисъл в нищо, трябват връзки, някой е сложен да те прецака, защо трябва да се бориш за нещо, което е предварително решено и т.н. Трудно се изкореняват такива нагласи, хората така си карат цял живот, по-лесно е.

Джулия или е Джулиана? е на обратния полюс, простакеса с претенции.

# 680
  • Великобритания
Кари нещо не ме кефи и мен , намирисва ми тука на следваща интрига с нейно участие и от сега усещам , че ептен няма да я харесам
Значи ..всички , които са там би трябвало да изядат всички сезони на сървайвъра , американски и бг и да имат поне малка представа от играта и нейната идея изобщо
Не може участник като Пейо да отиде там с една цел - да си размаха гащите по плажа, без изобщо никаква психическа подготовка .. всъщност то се отнася за всички играчи , не само за него

# 681
  • София
Да вметна, че вече може да има личен имунитет и преди обединението, както в сезон 9 на Австралийския Сървайвър, който се излъчва сега, така че и при нас могат да го приложат.

И още едно уточнение, рибарят- учител заедно с рибарските принадлежности е класическа награда в Сървайвър отдавна, гледали сме го в чуждите формати, така че, специално това не е разглезване на нашите участници.

# 682
  • София
Пейо, не знам дали да го коментирам. За съжаление цели поколения особено в по-малките населени места израстват с такава нагласа: някой друг извън теб е виновен, няма смисъл в нищо, трябват връзки, някой е сложен да те прецака, защо трябва да се бориш за нещо, което е предварително решено и т.н. Трудно се изкореняват такива нагласи, хората така си карат цял живот, по-лесно е.
Напротив, Пейо направи каквото можеше. Той действаше на принципа на клишето "Прави каквото трябва, да става каквото ще". Случайността е виновна, че в другото племе се паднаха 2 яки жени (меко казано) и че мъжете са по-млади (може би и назобени, не зная). Срещу това и тон дух не вършат работа. Пример - Мила срещу Маргарита.
Връзките са важни. Нерядко хората, на които им уж се получава без връзки, "случайно" общуват само с вече известни, успели и изтъкнати личности.

# 683
Може и да не съм права, но за мен фактът, че Кари сподели веднага информацията за намерения идол с двете си съюзнички, говори за нейната лоялност към този съюз. Както се видя и снощи трите си имат доверие и открито споделят всичко. Предполагам, че ще бъдат така до края.

# 684
До момента имаме ясно очертани две ядра от по три дами, разпределени по едно във всяко едно от племената. Бонток само победите за момента ги правят да изглеждат сплотени, но практически не са.

Интересно какво ще има в съндъка. Не изключвам възможност за някакви промени в племената или за ново пренареждане.

За първата седмица мога да отлича като играчи от жените  Йоана, Ганка, Мила и Карин. Анелия и Борислава също, но една идея по-малко. Но свръзките Ганка-Анелия и Йоана-Борислава носят обещания за интересни стратегически действия. При мъжете двамата Ивановци, Жоро и колкото и странно да е Ивайло. Денис също ми допада как се държи под радара.

Миската ми е по-неприятна даже и от Ивана след видяното през първата седмица.

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 16:14 от Bengun

# 685
  • София
Трябва да ги разджуркат малко двете племена. Не им се получиха с жребия в началото.
Йо и Бо изгледа ,че не са спали в самолета Simple Smile , а по време на игрите активно са си комуникирали със съюзниците си в Ифугао- Денис? Далеч ще стигнат.

# 686
И аз щях да пиша за Денис. Направи ми впечатление, че добре говори и прави най-доброто за момента - не се набива на очи. Симпатичен ми е.

Като разглеждах визитките в темата, още преди началото на сезона, ми направи впечатление Ганка. Хареса ми естествения и' външен вид и реших, че ще я наблюдавам. Още не съм си изградила напълно мнението, но засега и' симпатизирам.

# 687
Много малко дават от бита и отношенията между участниците, и тяхното "оцеляване" на острова. Все пак това е името на предаването, може повече да покажат. Дори с рибаря дадоха колкото да не е без хич. Трябваше да не се познават предварително и да имат време първоначално без гонене. Сега само битки и то силови и съвети, да гонят някого, но впечатленията на зрителите от участниците са много повърхностни.
Ако разбъркат племената след една седмица само, то изцяло се губи идеята за две племена. Все едно са си индивидуални играчи...

# 688
И на мен ми се струва всичко забързано и претупано. Още половината не ги знам как се казват, какво работят, откъде са. Трябваше да има по - хубави и обстойни визитки, тепърва да се опознават, да споделят. Дори и да не гонят човек толкова бързо. Да ги дават как си готвят и т.н. Даже завивки си имат, хич не са бедстващи.

# 689
  • Варна
За мен визитките не са информативни. Още се сещам за Сия от Фермата: "Аз съм луксозна женичка". Пък то "жена на ръба на нервна криза". Simple Smile

Изненадах се от злобното изказване на Маргарита за Пейо. Не че не беше права, а за емоцията, която вложи.
Тук има предистория, която не сме видели.

Общи условия

Активация на акаунт