Суперхраните на Аквасорс - 6

• 55 524
  • 682
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте! Имам дъщеря на 4г, давам профилактично на ден - коластра 2 капсули, зелена енергия 2 капсули и течно злато 2х10к. Често е със задна хрема и вследствие от нея - кашлица по време на сън. Четох за антиоксиданта. Някъде не го препоръчват за малки деца, но гледам, че масово го дават. Мога ли да й давам и в какви дози? Благодаря!
Имам деца в екипа ми на които родителите са давали за задна хрема и за увеличена 3 сливица.Всички имат резултат но става с постоянна комуникация помежду ни!
Моят съвет е да се свържете с вашия спонсор или в по нагоре човек които да ви проследява и напътства.

# 511
Здряеейте
Искам да попитам при новородено на десет дни мога ли давам пробиотик и как,в какви дози в в млякото ли се разтварят?
Имаме неразположение в стомаха както повечето бебебнца и искам нешо в помощ за него,и мен самата
Друго което ако е важно е че сме на адаптирано мляко,сиг и това има значение
Ще съм благодарна на всякакви съвети

# 512
Здряеейте
Искам да попитам при новородено на десет дни мога ли давам пробиотик и как,в какви дози в в млякото ли се разтварят?
Имаме неразположение в стомаха както повечето бебебнца и искам нешо в помощ за него,и мен самата
Друго което ако е важно е че сме на адаптирано мляко,сиг и това има значение
Ще съм благодарна на всякакви съвети
Честито бебче!
Дават се частици от капсулата в шишето , като за 1 седмица трябва да достигнете до 1 капсула за деня!
Ако ги вземате от консултант той/ тя знае и ще ви напътства за да е по ясно.
Дано съм обяснила добре!

# 513
Здравейте! Има ли сред вас някой или ваш близък, който е имал проблем с шум в ушите и придуктите са му помогнали? Сега ще започвам лесно начало в комбинация с ЕМК. Трябва ли да добавя нещо друго? Благодаря предварително!

# 514
  • София
Здравейте! Има ли сред вас някой или ваш близък, който е имал проблем с шум в ушите и придуктите са му помогнали? Сега ще започвам лесно начало в комбинация с ЕМК. Трябва ли да добавя нещо друго? Благодаря предварително!

Важно е да се знае на какво се дължи шума в ушите.  Може да е дори от повишено кръвно налягане. Кажете нещо повече.

# 515

Важно е да се знае на какво се дължи шума в ушите.  Може да е дори от повишено кръвно налягане. Кажете нещо повече.

Появи се преди няколко години от прекаран вирус, кръвното е по-скоро ниско, не е от високо кръвно.

# 516
Сао има Гинко Билоба и ще е от полза, АФА влияе балансиращо, и ЕМК ще е от полза за структурата ха кръвоносните съдове.
Най - общо е това!
Човека които ви е е препоръчал продуктите, вероятно лще ви е от по- конкретна полза!
Имате си доверие и отношения и ще се случат нещата! 🍀

# 517
А, може ли да ми кажете една капсула Афа колко мг водорасло съдържа, че нещо не мога да се ориентирам?
Благодаря предварително!

# 518
А, може ли да ми кажете една капсула Афа колко мг водорасло съдържа, че нещо не мога да се ориентирам?
Благодаря предварително!
300
Благодаря предварително!
300
Но много е важно да знаете че това е храна и не ги приемайте като лекарство.

# 519
Като са храна, защо се рекламират и се вкарват в измислени истории за излекувани хора...  и то някои със сериозни заболявания. Толкова е мощна рекламата на тези продукти в сайтовете и във фейсбук, че хората вече тотално се объркаха и им повярваха, че  започнаха да се самолекуват с тях, даже някои са спрели и хапчетата си за кръвното. Това е безумие....
Не се заяждам, просто съм възмутена!!! Има хора които наистина им вярват и ги пият и могат сериозно да си навредят.

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 16:48 от vgi

# 520
  • София
Като са храна, защо се рекламират и се вкарват в измислени истории за излекувани хора...  и то някои със сериозни заболявания. Толкова е мощна рекламата на тези продукти в сайтовете и във фейсбук, че хората вече тотално се объркаха и им повярваха, че  започнаха да се самолекуват с тях, даже някои са спрели и хапчетата си за кръвното. Това е безумие....
Не се заяждам, просто съм възмутена!!! Има хора които наистина им вярват и ги пият и могат сериозно да си навредят.

Ами приблизително 80% от проблемите ни идват от лошото хранене. И като започнат да пият водорасли, храненето се регулира и влиза в норма. Затова тези приблизително 80% проблеми отпадат. Simple Smile   И повечето хора приемат, че те лекуват и ги приравняват на лекарствата. Не са запознати с теорията на храненето, а и тези, които са им ги продали може да не са обяснили. Или са обяснили, но хората не са слушали.
  Rolling EyesRolling Eyes Има много хора, които слушат предимно себе си, не другите.

# 521
Благодаря предварително!
300
Благодаря предварително!
300

Смисъл? Не Ви разбрах наистина?

# 522
Благодаря предварително!
300
Благодаря предварително!
300

Смисъл? Не Ви разбрах наистина?
1 капсула Афа съдържа 300 мг активно вещество от АФА водорасли Aphanizomenon flos-aquae

# 523
Здравейте групичка. Весела Коледа!! Моля ви препоръчайте ми продукти за задна хрема на дете на 2 години и като цяло за имунитета? Много благодаря. Бъдете здрави.

# 524
Здравейте групичка. Весела Коледа!! Моля ви препоръчайте ми продукти за задна хрема на дете на 2 години и като цяло за имунитета? Много благодаря. Бъдете здрави.
Започнете със суперхрани коластра и зелена + омегите .

Общи условия

Активация на акаунт