Суперхраните на Аквасорс - 6

• 55 526
  • 682
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, мами!
От около 1 седмица давам течна афа с червена и черна боровинка на дъщеря ми (на 8м.). С продължение на 3-4 дена по една капка на ден. От 2 дена по 2 капки. Та въпроса ми е, от няколко дена изпражненията ѝ са черно-зелени.
Черния цвят ме притеснява много. Имаме запазен час за Понеделник при педиатър.
Може ли причината да е от течната афа?

Да, от желязото в афа-та е, най-вероятно.. Говорете с педиатър или гастро, защото детето все пак е на 8 месеца..

# 496
  • София
Здравейте, мами!
От около 1 седмица давам течна афа с червена и черна боровинка на дъщеря ми (на 8м.). С продължение на 3-4 дена по една капка на ден. От 2 дена по 2 капки. Та въпроса ми е, от няколко дена изпражненията ѝ са черно-зелени.
Черния цвят ме притеснява много. Имаме запазен час за Понеделник при педиатър.
Може ли причината да е от течната афа?

Може. То не е черно, а тъмно зелено. Но има и още нещо. Ти казваш по 1 или 2 капки. Това е много малко за да се оцвети толкова тъмно. Виж какво ще ти каже педиатър и сподели.

# 497
Здравейте група! Може ли да ви попитам нещо? От няколко години поръчвам по 1-2 неща на година само за да не си загубя дистрибуторството, съответно доста неща ми се губят като инфо. Има ли го още момента, в който при поръчка над 200 точки ти връщат 10%? Човекът, под който съм аз, е в чужбина, а този над него не си вдига телефона. Нямам кой друг да питам, а изобщо не помня какво беше с точките. Както казах, не поръчвам особено последните години, но понеже този месец се налага да взимам повече неща, ми се иска ако съм близо до целта да допълня с нещо. В hub-a не разбирам 200 точки от кои от двата вида точки трябва да запълня, за да ми върне процент? Благодаря предварително ако някой се отзове! Simple Smile

# 498
Здравейте група! Може ли да ви попитам нещо? От няколко години поръчвам по 1-2 неща на година само за да не си загубя дистрибуторството, съответно доста неща ми се губят като инфо. Има ли го още момента, в който при поръчка над 200 точки ти връщат 10%?...
Здравейте, да връщат 10% при заявка над 200 QV (това са по големите точки)
200-399 QV е 10%
400-799QV e15%
И т.н
А малките точки показват колко лв коми се иоона ще получите спрямо % до които сте достигнали

# 499
Благодаря! Heart Flowers Hibiscus Flowers Rose

# 500
Препоръчайте ми продукт на Аквасорс за уголемена простата

# 501
Коластра и суперантиоксидант

# 502
Други ми казаха "Мака" и аз в момента съм разколебана. Кое е по-добре?

# 503
  • София

САО в големи дози. И Коластрата също.
Казваха, че Муун Райз също може да се препоръчва и на мъже в такива случаи, но не знам схемата.

# 504
Мака се препоръчва при проблеми със сексуалната функция,относно уголемяването на простатата няма отношение маката или поне това което се цели да се сведе до нормални граници и да започне да функционира нормално. Чак тогава можете да започнете да приемате мака, афа водорасли на този етап ако приемате Мака няма да ви навреди но няма да получите желания резултат затова препоръчвам на хората : супер антиоксидант в големи дози и коластра която разнася полезностите и има имуноглобулини които действат точно по такъв начин, че подобряват структурата и качеството на органити жлезите в тялото.

# 505
Отидете на лекар! Хранителните добавки Не лекуват!!! Големите дози също няма да ви помогнат, дори може и да Ви навредят.
Да не се превишава препоръчания дневен прием!
Това не е лекарствено средство!

# 506
  • София
Отидете на лекар! Хранителните добавки Не лекуват!!! Големите дози също няма да ви помогнат, дори може и да Ви навредят.
Да не се превишава препоръчания дневен прием!
Това не е лекарствено средство!

При тези (от естествени източници) предозирането не е голям проблем. Все едно сте преяли със супа от коприва. Излишното се изхвърля. И сте права - не е лекарствено средство , при употребата на които предозирането може да доведе до огромни проблеми.
Права сте и в друго - Хранителните добавки Не лекуват!!!  Те само подпомагат организма да се справи сам с проблема. InnocentInnocent    А организмите ни са почти перфектни. Може и без "почти", но да не съм нахална.

# 507
Лекарят препоръчва добавки в нашия случай, но не ни е ограничил в избора. Затова се насочих към тези на Аквасорс и питам коя добавка е подходяща. Засега ще вземем САО и ще следим  по- често как и дали се променя състоянието.

# 508
Здравейте! Имам дъщеря на 4г, давам профилактично на ден - коластра 2 капсули, зелена енергия 2 капсули и течно злато 2х10к. Често е със задна хрема и вследствие от нея - кашлица по време на сън. Четох за антиоксиданта. Някъде не го препоръчват за малки деца, но гледам, че масово го дават. Мога ли да й давам и в какви дози? Благодаря!

# 509
  • София
Аз съм давала и на 3г дете. Само, че тогава и го давах за ларингит. Имаше доста добър ефект.

Общи условия

Активация на акаунт