Суперхраните на Аквасорс - 6

• 55 607
  • 682
  •   1
Отговори
# 225
# 226
  • София
С отстъпката от 30% е 54.60лв 60капс

АФА 60 капсули на каква цена е горе-долу от дистрибутор? Аз ги вземам за 77.95лв. Скъпо ли е?

# 227
  • София
Благодаря, ориентирах се. Hands Plus1

# 228
Когато решите да се регистрирате и да ползвате отстъпка дори и само за лична употреба тогава се промяна сумата, освен това имате и оферти 3+1 подарък.НО за целта ви трябва личен номер.Както по напред коментирахме, просто изберете си някой който ви допада и се регистрирайте, има само ползи от това.

# 229
  • София
АФА 60 капсули на каква цена е горе-долу от дистрибутор? Аз ги вземам за 77.95лв. Скъпо ли е?

Плащаш цената на  дребно (за клиенти). Дистрибуторската  е по-ниска

# 230
  • София
Скрит текст:
Цитат
Такаче изберете си консултант и екип с много опит и желание за взаимопомощ.
Аз няма как да знам кой консултант е с опит и кой не. Всеки ще ми каже, че разбира и знае, въпросът е колко е така т.е. ще е на принципа проба-грешка (избираш, ако не се получат нещата, сменяш и така). Така си ги представям аз нещата. Може и да греша, де.

Има и доста лекари хомеопати, които ги препоръчват заедно с хомеопатичното лечение и те са най- наясно, според мен.

Да обясня процедурата. Регистрираш се при някой. Харесва ти - оставаш. Не ти харесва сменяш го. Това е логиката на поста.
Imp Да, ама не. Процедурата е следната:

1. Пишеш искане, че се отказваш от номера си. Приемат го в офиса. Чакаш 6 месеца или 1 година, ако са го променили. След това можеш да се преместиш. Ако искаш да повториш процедурата със друг, който няма да ти допадне, отново си повтаря. И така, докато си харесаш спонсора. Мисля, че не е добър вариант, въпреки, че може да допадне на някой.

2. Спираш да купуваш на номера си и чакаш една година за да отпаднеш по естествен начин. Ако си купил през лятото, ще чакаш година и половина. Ако си купил през февруари например, чакаш 2 години. Фирмата компресира тези, които нямат нито една покупка през годината. След това чакаш още една година защитно време, за да не би да решиш да си възстановиш номера и чак след това можеш да се преместиш при друг спонсор.

3. Четеш например във форума и си съставяш мнение. Обръщаш се към човека и го питаш. Може да иска, може и да не иска. Познавам хора, които не искат да се ангажират. Да си спонсор не е безотговорно. Лично на мен са ми звъняли и през нощта за съвет. Трябва да е отдаден и да има желание. На спонсора, обикновено фирмата плаща (при определени условия) за консултациите, които дава и в това се състои работата. И затова фирмата плаща.  Може да има групи за взаимопомощ, може и да няма. Това също си зависи от спонсора и от неговите виждания и желание на помага на другите. Добре е да има желание да работи, но не е добре да прекалява със съветите за покупки и дозите.

LaughingLaughingLaughing  Така , че мислете момичета, мислете преди да се присъедините към някой. И като питате, още в началото изяснете позицията си, намеренията си, очакванията си. Дори да се променят във времето, поне в началото те ще бъдат такива, каквито вие ги определите.
Ега ти сложната схема, честно! Не ми се обвързва с диструбутори, номера, спонсори, схеми. Твърде ангажиращо ми е.

Въобще не е сложно. Просто трябва да прочетеш малко постове и да си съставиш мнение за хората, които пишат. Тук или където и да е. Всеки има лице и това лице се вижда. Весели, скучни, всякакви. Избери си. Но си избери човек, на който можеш да се довериш и да му вярваш като те посъветва. Човек на който можеш да се обадиш когато ти трябва, а не когато има свободен час. Не искам да обиждам лекарите. Много са добри и много са полезни, но имат куп пациенти. Не винаги отговарят. И не винаги може да  ги попиташ. А обикновено момента е спешен и спешно ти трябва подкрепа. Да се чувстваш сигурна  в действията си.
Т.е. да не правиш регистрация на случаен принцип, а да направиш избор. Тогава  тези процедури за откази, за пререгистрации и т.н. няма да се налагат.
И не е добър вариант да се регистрираш при случаен спонсор, а да ползваш съветите на лекар. Този лекар също може да иска да работи с фирмата и едва ли ще е ОК, да те съветва, а фирмата да плаща на друг. Тези съвети не влизат в служебните му задължения и той чете и се учи допълнително да те съветва. Anguished Да не забравяме, че няма нищо безплатно на този свят. Или поне така твърдят мъдрите хора. Един плаща в пари, друг  -  в друго.
Flowers Hibiscus  Тук се споделят много неща, но не винаги са достатъчни.

# 231
Синът ( почти 2 годинки) приема афа, емк и коластра от. Забелязах, че от долу-голе същото време, от което започнах да ги давам, му се появяват на крачето екземи ( атопичен дерматит). Възможно ли е да са свързани нещата? Наистина по едно и също време се получиха нещата..

# 232
  • София
Синът ( почти 2 годинки) приема афа, емк и коластра от. Забелязах, че от долу-голе същото време, от което започнах да ги давам, му се появяват на крачето екземи ( атопичен дерматит). Възможно ли е да са свързани нещата? Наистина по едно и също време се получиха нещата..

Не, не може. Но все пак сигурни ли сте, че не е алергичен към мляко?

# 233
Ами.. Мисля, че съм сигурна, да.

Яде мляко под всякаква форма . Бил е на кърма и адаптирано мляко и т.н и т.н. Няма алергия

# 234
Ами.. Мисля, че съм сигурна, да.

Яде мляко под всякаква форма . Бил е на кърма и адаптирано мляко и т.н и т.н. Няма алергия
По колко и каква афа давате?

# 235
Половин пипетка течна афа.

Започвам да се замислям, дали именно коластрата сега да е отключила нещо свързано с алергията към млякото.
Наистина са само хипотези, де! Не твърдя категорично, че е от продуктите, просто действам по метода на изключване! Давам по две капсули коластра ( не целите - отварям ги и изсипвам!😃)

# 236

Започвам да се замислям, дали именно коластрата сега да е отключила нещо свързано с алергията към млякото.
Наистина са само хипотези, де! Не твърдя категорично, че е от продуктите, просто действам по метода на изключване! Давам по две капсули коластра ( не целите - отварям ги и изсипвам!😃)

Коластрата има само следи от млечен протеин, по състав е по близо до кръвната клетка.
ЗА АФА давате малко количество така, че не е детокс на организма.По скоро в течната има боровинки вижте нещо да няма реакция в тази посока.
И последно като идея; приемало ли е някакви продукти от аптека последни 30 дни.
Може и на лс да ми пишете ако желаете.

# 237

Коластрата има само следи от млечен протеин, по състав е по близо до кръвната клетка.
ЗА АФА давате малко количество така, че не е детокс на организма.По скоро в течната има боровинки вижте нещо да няма реакция в тази посока.
И последно като идея; приемало ли е някакви продукти от аптека последни 30 дни.
Може и на лс да ми пишете ако желаете.

Няма проблем да пиша и тук - някой може да реши, че би му било полезно, ако се натъкне на подобни терзания.

От аптека е пил само осцилококцинум и едни капки с адреналин без антибиотик, че имаше жестока, ама наистина жестока хрема…

# 238
Намалете коластрата за поне 7 дни и наблюдавайте!

# 239
Аз се чудя дали малко спиране и замяна с антиоксидант няма да е положително за детето.

Общи условия

Активация на акаунт