Суперхраните на Аквасорс - 6

• 55 555
  • 682
  •   1
Отговори
# 525
  • София
В последните часове на 2024, бих искала да поздравя всички, които са част от форума и всички, които се интересуват от коментарите тук.
И да пожелая на всички много здраве, пак здраве на тях и семействата им и удовлетворение от това, което правят. Независимо какво е то. InnocentInnocentInnocent

# 526
Здравейте, днес за първи път дадох на дъщеря ми (на 5 години) super antioxidant, organic green energy и colactive 3. Няколко часа по-късно получи диария, а след още два часа - болка в корема (болката се усилва и намалява). Възможно ли е да е от приема на горните медикаменти?

# 527
  • София
Дъщеря ми получаваше болки от Bifidus complecs. Казаха ми, че са лечебни кризи и да започна с половинка на ден. Според мен може да е.

# 528
  • София
Здравейте, днес за първи път дадох на дъщеря ми (на 5 години) super antioxidant, organic green energy и colactive 3. Няколко часа по-късно получи диария, а след още два часа - болка в корема (болката се усилва и намалява). Възможно ли е да е от приема на горните медикаменти?

Защо толкова много сте й дали наведнъж. Трябва да се въвеждат постепенно до една седмица. И за всеки един продукт. Може да ги спрете, да изчакате три-четири дни и да започнете постепенно да давате. Ще се покаже, ако има проблем с някой продукт. Simple Smile  По принцип не би трябвало да има.

# 529
Здравейте.
Бихте ли ми споделили мнението си и дали сте запознати кои суперхрани да приемам при спонтанен аборт в първия триместър (мисед)? Предстои ми кюртаж след няколко дни и ми се иска, ако има начин, да подпомогна процеса на изчистване и да подсиля организма с витамини, билки, суперхрани.
Благодаря предварително на всеки, който ми отговори.

# 530
Здравейте.
Бихте ли ми споделили мнението си и дали сте запознати кои суперхрани да приемам при спонтанен аборт в първия триместър (мисед)? Предстои ми кюртаж след няколко дни и ми се иска, ако има начин, да подпомогна процеса на изчистване и да подсиля организма с витамини, билки, суперхрани.
Благодаря предварително на всеки, който ми отговори.
Здравейте, съжалявам за случилото се!
Има програма преди,
по време на бременност и
 след това !
Мога да ви я пратя но е малко обща!
Хубаво е да се доверите на човека от които вземате продуктите, за да ви насочи конкретно.
Както вас така и партньора ви!
С постоянство се случват нещата!

# 531
Докато все още бях бременна, доста метох и питах какво да пия. И получавах разнопосочни съвети. Така например най-силно впечатление и объркване ми направи СуперАнтиоксиданта - в описанието му пише, че не се приема по време на бременност и кърмене, а в статии и по препоръки на консултанти - да се приема в първия триместър. Така и не посмях да го започна и последните дни постоянно си задавам въпроса “дали, ако…”.
Но няма как да върна времето назад. За това сега ще продължа да правя най-доброто по силите ми. И за това исках да чуя и мненията тук - точно заради различните препоръки, които получавах и четях до момента

# 532
Докато все още бях бременна, доста метох и питах какво да пия. И получавах разнопосочни съвети....
Изпратих ви материали на съобщение.
Ще напиша и тук :
Започнете сега с лесно начало и ползвайте суперхраните.Подкрепата на организма след мисед е важна- да изчистите и стабилизирате!

# 533
Като човек, който никога не се доверява само и единствено на опита на останалите, не бих пила суперантиоксиданта по време на бременност. Също така и не бих го давала на малко дете. Ясно си е написано и в описанитео на продукта в сайта. Съдържа зелен чай, гинко билоба, пикногенол, които без значение в какви количества са - няма достатъчно клинични проучвания за влиянието им  върху съответните групи.

# 534
  • Пловдив
Някой отзиви за крема Moon Rise?

# 535
  • Пловдив
Ползвам крема вече 2 години. Помогна ми за изключително тежък ПМС и обилен и нередовен цикъл. Изключително съм доволна!15 годишната ми дъщеря от тази година го ползва и тя.

# 536
  • София
Ползвам крема вече 2 години. Помогна ми за изключително тежък ПМС и обилен и нередовен цикъл. Изключително съм доволна!15 годишната ми дъщеря от тази година го ползва и тя.
Как го ползвате?

# 537
  • Пловдив
Как го ползвате?
Крема се маже на меките части - от вътрешната страна на ръцете /в посока от лакътя към гърдите/, на шията и на слабините. Маже се малко количество/чаена лъжичка горе -долу/ сутрин и вечер всеки ден - спира се когато дойде месечния цикъл и после пак се продължава. Не лепне, попива бързо. Главоболие също добре се повлиява при мен - мажа на слепоочията с леки кръгови движения.

# 538
  • София
Колко врмее след започване с крема видяхте ефект? Отдавна му се каня заради тежък пмс, но някак все не стигам до него.

# 539
  • пловдив
Аз също съм доволна. Помага ми за нормализиране на цикъла.

Общи условия

Активация на акаунт