Суперхраните на Аквасорс - 6

• 57 215
  • 694
  •   1
Отговори
# 690
Както са ви посъветвали по-нагоре и аз се придържам че е най-добре да се консултирате с човека поканил ви в структурата на АкваСорс. Той /тя са най-добре запознати с състоянието на вашето дете.
Аз лично първо бих ви посъветвала да приемате продуктите на Аквасорс като храна и да не ги спирате при прием на медикаменти от аптеката.
Най-вероятно е добре да завишите малко количество от на супер храните които предлагате коластра,зелена енергия, течно злато да включите витамин d и бифидус. И нещо което аз предлагам на майките в екипа да дадат време на продуктите да заработят с една седмица един месец или една опаковка резултатите наблюдава само при прием на химия.
Желая ви оздравяване-стабилно,постоянно и благоприятен изход от всякакви такива състояния.

# 691
  • пловдив
Както са ви посъветвали по-нагоре и аз се придържам че е най-добре да се консултирате с човека поканил ви в структурата на АкваСорс. Той /тя са най-добре запознати с състоянието на вашето дете.
Аз лично първо бих ви посъветвала да приемате продуктите на Аквасорс като храна и да не ги спирате при прием на медикаменти от аптеката.
Най-вероятно е добре да завишите малко количество от на супер храните които предлагате коластра,зелена енергия, течно злато да включите витамин d и бифидус. И нещо което аз предлагам на майките в екипа да дадат време на продуктите да заработят с една седмица един месец или една опаковка резултатите наблюдава само при прием на химия.
Желая ви оздравяване-стабилно,постоянно и благоприятен изход от всякакви такива състояния.
Много благодаря🌹

# 692
  • София
Здравейте, Може ли да препоръчате комбинация за дете за възстановяване след прием антибиотик и прекарана пневмония.
На колко е детето?
Кога са преболедувани вирусите?
Често ли боледува?
Приемали ли е досега продуктите?
Детето е на 7 години.
Личната лекарка , не го определя като често боледуващо.
По мое мнение боледуваме често. От малка при започване на хрема, доста трудно отминаваше и понякога се стигаше до бронхит. До 3г. И половина не е пила антибиотици, успявали сме с Антибиотични капки да се лекуваме. След тръгване на ясла и градина нещата се промениха доста. Като през 1-та година от чести хреми, който трудно отминаваха се налагаше доста да се лекува вкъщи. През последните 4 години се налага да пие Аб когато има усложнение.
През 2024 г. Изкара вирусна пневмония.
през 2025г. Лекувахме синузит с антибиотик и сега декември отново Аб за микоплазмена пневмония след която се появи варицела.
На около 2 годишна възраст приемаше известно време течна алфа и Емк , но не успях да забележа ефект и бяхме спрели за известно време. Последно е приемала от течното злато , но след разболяване го спряхме, тъй като се натрупаха доста лекарства.
Забелязала съм , че през есента и зимата зачестяват разболяванията.

След антибиотика е добре да се взема известно време пробиотик. В Аквасорс има основните - Ацидофилус и Бифидус. Поне по половин кутия и от двете. И паралелно с това Колактив 3 по 2 до 4 капсули дневно 20 мин. преди ядене и пак толкова Зелена енергия. Например сутрин и след обед. Така поне месец. След това може да намалите на 2 капсули от двете дълго време. ЕМК в началото седмица - две по 20-25 капки дневно по време на хранене. После може да почине и пак така седмица - две. Също по-продължително (например 2-3 месеца или до пролетта) Есента отново.
И не ги спирайте. Ефекта не е моментален. С натрупване е. Ако нямате номер във фирмата е добре да си вземете защото продължително време трябва да давате. А има и промоции, които биха ви удовлетворили. да не говорим, че цената е с 30% по-ниска. И си изберете "спонсор"(съветник), който винаги да е на разположение и да ви съветва добре.HeartHeartHeartHeartHeart

# 693
  • пловдив
Здравейте, Може ли да препоръчате комбинация за дете за възстановяване след прием антибиотик и прекарана пневмония.
На колко е детето?
Кога са преболедувани вирусите?
Често ли боледува?
Приемали ли е досега продуктите?
Детето е на 7 години.
Личната лекарка , не го определя като често боледуващо.
По мое мнение боледуваме често. От малка при започване на хрема, доста трудно отминаваше и понякога се стигаше до бронхит. До 3г. И половина не е пила антибиотици, успявали сме с Антибиотични капки да се лекуваме. След тръгване на ясла и градина нещата се промениха доста. Като през 1-та година от чести хреми, който трудно отминаваха се налагаше доста да се лекува вкъщи. През последните 4 години се налага да пие Аб когато има усложнение.
През 2024 г. Изкара вирусна пневмония.
през 2025г. Лекувахме синузит с антибиотик и сега декември отново Аб за микоплазмена пневмония след която се появи варицела.
На около 2 годишна възраст приемаше известно време течна алфа и Емк , но не успях да забележа ефект и бяхме спрели за известно време. Последно е приемала от течното злато , но след разболяване го спряхме, тъй като се натрупаха доста лекарства.
Забелязала съм , че през есента и зимата зачестяват разболяванията.

След антибиотика е добре да се взема известно време пробиотик. В Аквасорс има основните - Ацидофилус и Бифидус. Поне по половин кутия и от двете. И паралелно с това Колактив 3 по 2 до 4 капсули дневно 20 мин. преди ядене и пак толкова Зелена енергия. Например сутрин и след обед. Така поне месец. След това може да намалите на 2 капсули от двете дълго време. ЕМК в началото седмица - две по 20-25 капки дневно по време на хранене. После може да почине и пак така седмица - две. Също по-продължително (например 2-3 месеца или до пролетта) Есента отново.
И не ги спирайте. Ефекта не е моментален. С натрупване е. Ако нямате номер във фирмата е добре да си вземете защото продължително време трябва да давате. А има и промоции, които биха ви удовлетворили. да не говорим, че цената е с 30% по-ниска. И си изберете "спонсор"(съветник), който винаги да е на разположение и да ви съветва добре.HeartHeartHeartHeartHeart
Много благодаря 🌼

# 694
Здравейте, ще споделя една моя история, не искам да въздействам на никой с преживяванията ми, просто искам да разбера, дали е възможно като тук има доста хора които се занимават с продуктите. И от любопитство и интерес искам да знам мнението на по-компетентни хора, та да започвам. Моята история с аквасорс започна това лято, (не съм дистрибутор и нямам рег, поръчвам през човек, който се занимава) като до този момент вече всички членове на семейството ми сме се доверили и използваме, по няколко от продуктите. През есента използвах за засилването на имунитета при детето си продуктите както се наричат триъгълника на здравето, като всеки от тях въведох с месеци разлика, напр. Коластра през лятото, след това септември капки ЕМК и накрая включих и ЗЕ, всеки поотделно докато видя как ще подейства, така аз също използвах същата комбинация преди зимата за себе си. Докато едно разболяване ни се отрази доста странно, получихме обриви, естествено не помислих, че е от продуктите, понеже както споменах използвах от доста време вече, просто покрай боледуването, единственото което направих беше да увелича дозите както ме посъветва човек чрез когото ги вземам. Но допустимите за мен и детето изобщо не сме прекалявали. След този обрив спряхме всичко за известно време, не само тях, както знаете след обриви доста неща се спират и се назначава диета и изчистване на организма като цяло. Минаха месец и половина пак започнах постепенно и плавно всяко едно поотделно въвеждах, да приемам от споменатите неща, иии след 3 или 4 дни прием на цялата комбинация, отново обрив, доста странно ми дойде за втори път пак. Мислех, след дълго размишляване стигнах до извода, че организма ми не може да приеме ЕМК, защо обаче...? Сега не употребявам в момента и приемам само ЗЕ и нямам никакви проблеми. Въпроса ми е комбинацията на всички заедно ли според вас влияе на моят организъм или само ЕМК - съхранявам ги правилно отворени в хладилник седят от някъде октомври месец. Има ли други сблъсквали се с този проблем и кое довежда до това. Искам да дам шанс на продуктите виждам и чувам доста хубави отзиви за тях, и това което става при други не съм виждала. Мислех да изпробвам друго шишенце от капките, да не е просто в това да е проблема. Незнам, но се надявам да получа някаква яснота. Това е историята. Много искам пак да започна в тези страшни месеци пак цялата комбинация за всички, но се притеснявам, да не стигнем пак до тези обриви.

Общи условия

Активация на акаунт