Суперхраните на Аквасорс - 6

• 58 625
  • 707
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте, имам дете на 6 години, което през различни етапи е приемало коластра само от продуктите на аквасорс. Дълго време не беше, но сега започнах отново да му давам. На него не му харесва и се налага да изсипва съдържанието в прясно мляко с мед, за да изпие 2 капсули сутрин. Какво друго е подходящо да се приема за засилване на имунитета.

# 706
Здравейте!
Някой има ли опит с излекуване на халацион/ечемик на окото с продуктите? Имам един безболезнен на горния клепач от вече месец и искам да пробвам дали няма да се махне с някой продукт, преди да пристъпя към операция.
Благодаря!

# 707
Здравейте!
Някой има ли опит с излекуване на халацион/ечемик на окото с продуктите? Имам един безболезнен на горния клепач от вече месец и искам да пробвам дали няма да се махне с някой продукт, преди да пристъпя към операция.
Благодаря!
Това най- често е стафилококи.за целта се приема коластра и емк.в големи количества
След това се добавя и колаген.но е индивидуалн.обърнете се към вашия човек които ви е запознал с продуктите
Желая ви успех!
Цитат на: edelvais0404

link=topic=1413277.msg50810606#msg50810606 date=1770844460
Здравейте, имам дете на 6 години, което през различни етапи е приемало коластра само от продуктите на аквасорс. Дълго време не беше, но сега започнах отново да му давам. На него не му харесва и се налага да изсипва съдържанието в прясно мляко с мед, за да изпие 2 капсули сутрин. Какво друго е подходящо да се приема за засилване на имунитета.
Можете да давате триъгълник на здравето, и да включвате вит Д и плодова Ц.
Много в хубаво че сте давали поне 1 продукт, ще в лесно сега.
И на вас ще ви препоръчам да се обърнете към човека който ви е запознал с продуктите.
Аз лично с всеки нов човек комуникирам ако ми позволят почти всекидневно, за да са спокойни хората

Общи условия

Активация на акаунт