АВГУСТ 🤱🏼2022 🌸 (ТЕМА 6)☀

• 29 882
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, микробиологията ми излезе днес…и отново имам кандиди.
Дали ще е твърде безотговорно от моя страна ако си купя същото лакарство, което АГ-то ми изписа в 10та седмица…или най-добре да почакам до утре и да се консултирам с нея.

# 286
Момичета, микробиологията ми излезе днес…и отново имам кандиди.
Дали ще е твърде безотговорно от моя страна ако си купя същото лакарство, което АГ-то ми изписа в 10та седмица…или най-добре да почакам до утре и да се консултирам с нея.
По-добре изчакай. За един ден няма какво да стане, макар че най-вероятно ще ти изпише същото.

# 287
И аз мисля, че е по-добре да изчакаш. Все пак става дума за 1ден. Моите изследвания са били готови на 15ти, но аз ги видях преди 2 дни и едва днес имам отговор от АГ за лечение. Така че мисля за 1ден при теб не е проблем.
Ето ги, ако на някой му е интересно и терапията.

Влаг.секрет показва анаеробна инфекция в комбинация с намаление на лактобацилите, които са нормалната влаг.флора.
Лечение, което е безопасно за бременни:
Flagyl 500 mg glob.vag. х1 на вечер за 10 поредни дни дълбоко във влагалището. След това пак вагинално Лактажин х1 на вечер за 7 дни.

# 288
Ще изкачам, да.
Lactagyn е много хубав препарат. Аз го ползвах по препоръка на АГ когато ходя на басейн/спа… Което не се е случвало отдавна Simple Smile

# 289
Имали момиечта които все още повръщат? Беше се спряло за 5,6 дни и тук от 4 дни отново се почна с повръщането. Вече почвам 18 седмица и не се търпи1😥Аг каза да взема да пробвам таблетки Емил. Някоя да ги изполвал и имат ли ефект?

# 290
Аз съм ги ползвала и сега, и с предишната ми бременност. Не мога да кажа, че помагат особено. От вомитусхил също не съм впечатлена. При мен помогна единствено антиметил. Не знам от него или съвпадение, но 2-3 дни след като го започнах, повръщането спря.

# 291
Момичета, от около седмица имам едно прозрачно не точно течение, но подобно. Гъсто е точно, като при овулация, нормално ли е?

# 292
Оххххх вече си мисля,че до края ще повръщам и ще ми се гади,много странен горчив вкус имам,като хапвам не мога да усетя вкуса на храната🥺

# 293
  • София
И аз повръщам още. Не е толкова често като преди, но сутрин рядко пропускам. Поне през деня рядко се случва, само ако храната не ми понесе.
И течение си имам.
И болки.
Сякаш от всичко, от което се оплачете.

# 294
Течение имах миналия път, карах на ежедневни превръзки през цялата бременност. Нормално било, микробиологията ми винаги е била чиста.

# 295
аз влезнах в 18 седмица и от време на време още си повръщам.

# 296
# 297
  • Пловдив
Здравейте.Честита Баба Марта!Връщам се от преглед..Всичко е наред,отговарям на 17 седмица,бебето е 200 гр,много мърдаше..Почесваше се по главата,АГ даде преподложения за момиче.Дано Simple Smile Стана ми лошо като ми взеха кръв..Но и с предишната бременност ми ставаше лошо..Тази ми взе от пръста,че не можа от вената..С предишните изследвания всичко било наред.Изписа ми Магнерот.Каза на ФМ към 20гс.

# 298
  • Асеновград
Честита Баба Марта! Да сте много здрави всички!

Аз за първа вечер не кашлях през ноща, и вече май се пооправям. И аз имам течение. И болки понякога, в кръста, в яйчниците, нормално е май. И бебето мърда от време на време но все още не е толкова отчетливо и понякога се чудя то ли е, не е ли?

# 299
Момичета,какво мислите за името Даяна? В крайна сметка спонтанно решихме с ММ да бъде кръстена на свекърва ми,бяхме единодушни за името.Дефакто ще е кръстена Даяна,на баба си Диана.
Гледах и други имена с Д,но май това ми звучи най-красиво и тежко.Далина също ми харесва,но не мога да преценя дали ми харесва повече
А на Даяна кое галено ви идва да изпозлвате първосигнално?

Общи условия

Активация на акаунт