АВГУСТ 🤱🏼2022 🌸 (ТЕМА 6)☀

• 29 884
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
Момичета,какво мислите за името Даяна? В крайна сметка спонтанно решихме с ММ да бъде кръстена на свекърва ми,бяхме единодушни за името.Дефакто ще е кръстена Даяна,на баба си Диана.
Гледах и други имена с Д,но май това ми звучи най-красиво и тежко.Далина също ми харесва,но не мога да преценя дали ми харесва повече
А на Даяна кое галено ви идва да изпозлвате първосигнално?
На мен ми харесва името.Имам приятелка Даяна - казвам и Диди

# 301
Диди. Моята дъщеря я Сияна и и викаме Сиси.

# 302
  • Пловдив
Диди на галено.Хубаво е името.То най-важно е на вас да ви харесва

# 303
Много силна е асоциацията с принцеса Даяна. На мен не ми допада много. Диана ми харесва много повече Heart Eyes

# 304
Имам приятелка, Даяна, вика ме всички Дая. Диди изобщо не ми се връзва.
Даная е също много хубаво име. Тук галеното ще е Дани.

# 305
Момичета,честита Баба Марта. Бъдете здрави и много усмихнати.Да ви попитам взех си Биозин мама за имунитета,отделно си пия витамини за бременни Сюпле Маман.Трябва ли да има някакви разстояние от тях?
Излеземи микробиологията имам Кандида Албиканс,масово. Доктора ми изписа Кенестан крем само въпреки че нямам сърбеж или дискомфорт. Обаче крема не е наличен по аптеките.Ще пиша на акушерката да го заменим с нещо.Интересно ми е аз слагам вече Утрогестан и а сега с тия кремове или глобули как ще стане. Ще питам АГ мн ясно,ама ако има някоя от вас в сходна ситуация нека сподели.

# 306
Аз също съм така. Слагам Утрогестан 2х2 и сега ми предписаха други глобули, заради микробиологията. С АГ се разбрахме да пия временно Утрогестан през устата, за 17 дни докато трае другата терапия. Но ме предупреди, че е добре да съм вкъщи, защото много ще ми се вие свят. Не вярвах, да е чак толкова страшно. Днес за първи път го пих през устата, 2 хапчета и директно пак си легнах. Едва стигнах от кухнята до леглото, мноооого ми се зави свят.
Може и временно да се спре с Утрогестана. При мен заради конизацията на шийката не е вариант спирането.

# 307
Аз също съм така. Слагам Утрогестан 2х2 и сега ми предписаха други глобули, заради микробиологията. С АГ се разбрахме да пия временно Утрогестан през устата, за 17 дни докато трае другата терапия. Но ме предупреди, че е добре да съм вкъщи, защото много ще ми се вие свят. Не вярвах, да е чак толкова страшно. Днес за първи път го пих през устата, 2 хапчета и директно пак си легнах. Едва стигнах от кухнята до леглото, мноооого ми се зави свят.
Може и временно да се спре с Утрогестана. При мен заради конизацията на шийката не е вариант спирането.
Аз съм с контракции и за сега нямам скъсяване на шийката,но ще продължа с утрогестана превантивно и за това не ми се иска да го спирам. Благодаря ти за отговора☺

# 308
  • Пловдив
Честита Баба Марта, момичета!

Даяна ми харесва, но повече ми харесва Диана.Ако бабата беше ДиЯна, тогава сигурно щях да избера Даяна пред  него.Диди или само Ди на галено също ми допада доста.Важното е вие да си го харесвате 😊

Месеца на датата на термина ли го сменяме или когато се пада по приложение?Аз след 2 дни започвам 18 г.с., което е начало на пети месец, а термина е на 11то число 🤔
Абе много ми е странно почти пети месец вече, пък чак август термин 😆 Все едно съм в грешка някаква 😅
И аз имам течение, понякога малко, понякога повече.Като ида на ЖК ще видим секрета какво е показал.
Кажете ми за болничния.Аз съм до 22.03 в болнични и към 15-16.03 трябва да ида на ЖК и да ми го удължат.Този ми е от болницата и ми е първи.После комисията ще даде от 23.03 натам  ли?

# 309
Честита Баба Марта, момичета!

Даяна ми харесва, но повече ми харесва Диана.Ако бабата беше ДиЯна, тогава сигурно щях да избера Даяна пред  него.Диди или само Ди на галено също ми допада доста.Важното е вие да си го харесвате 😊

Месеца на датата на термина ли го сменяме или когато се пада по приложение?Аз след 2 дни започвам 18 г.с., което е начало на пети месец, а термина е на 11то число 🤔
Абе много ми е странно почти пети месец вече, пък чак август термин 😆 Все едно съм в грешка някаква 😅
И аз имам течение, понякога малко, понякога повече.Като ида на ЖК ще видим секрета какво е показал.
Кажете ми за болничния.Аз съм до 22.03 в болнични и към 15-16.03 трябва да ида на ЖК и да ми го удължат.Този ми е от болницата и ми е първи.После комисията ще даде от 23.03 натам  ли?
На 11.03 ще влезеш в 5 календарен месец, 18 г.с. е началото на 5 лунарен месец. Бременността е 9 календарни месеца или 10 лунарни месеца.

# 310
И аз имам Течение момичета, моята лична го нарече "млечица", каза че е нормално. После и секрета излезна чист.
Елънче Аз съм 19 седмица (18+1)...  И мисля, че вчера започнах 5ти месец. И термина ми е за 28.07 ...
bolibon не трябва ли 18та да е свършила, за да започне 5ти месец... Или и аз още не мога да ги оправя.
И аз тъкмо качвах тази таблица.

# 311
Аз тук гледам, но мисля, че до края няма да се ориентирам, коя седмица съм и кой месец Wink

# 312
Аз по седмици най-лесно се ориентирам сякаш, това с навършването на една и започването на друга ме обърква 😁 има противоречиви мнения, например 5ти календарен месец от 17+1 ли се брои или от 18.. 😄 Не знам, както казахте, сигурно до края няма да ги оправим. Иначе наскоро приятелка роди в 37+4, което ме светна, че е много вероятно голяма част от нас да станем и юлски мами, казах на ММ след 16.07 (36 г.с.) да е готов 😄

# 313
И аз имам Течение момичета, моята лична го нарече "млечица", каза че е нормално. После и секрета излезна чист.
Елънче Аз съм 19 седмица (18+1)...  И мисля, че вчера започнах 5ти месец. И термина ми е за 28.07 ...
bolibon не трябва ли 18та да е свършила, за да започне 5ти месец... Или и аз още не мога да ги оправя.
И аз тъкмо качвах тази таблица.
Честно не знам. Трета бременност ми е и коя седмица кой месец е така и не се оправих. Запомних, че на датата на термина сменям календарния месец и това е.

# 314
  • Пловдив
Да, една дружка с термин 19.03 роди на 23.02 😄 Живот и здраве юли ще сме повечето 🥰

Общи условия

Активация на акаунт