АВГУСТ 🤱🏼2022 🌸 (ТЕМА 6)☀

• 29 866
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
  • София
И аз определено ще купувам някакъв уред. Вкъщи също е сух въздухът навсякъде, с изключение на кухнята. Метеостанцията ми мери влажността около 35%, което е мнооого малко, но не съм и много сигурна дали мери правилно, че е на 5г.
Иначе такъв дифузер с резервоар 350мл мисля, поръчах от една фейсбук група, подозирам, че нищо няма да става от него, ама да пробвам.

# 271
Момичетата които използват магнезиево олио как процедирате? Колко нанасяте? Ако някоя може да сподели малко повече. Вечер имам едни болки в краката и моя мъж днес ми взел такова олио на Або фарма и незнам дали е добро като качество☺
Да ви се похваля и аз вече усещам моята госпожица 😍

# 272
По календар съм 14-та седмица,а по ехограф 15-та и още нищо не усещам а много искам…иначе ми излязоха кръвните и хемоглобинът е паднал на 108 ,последния път беше 120
Някакви съвети имате ли за хемоглобина? То с това непълноценно хранене…дано бебето да няма липса на нещо

# 273
Неизвестна16, дифузер няма да ти свърши никаква работа за вдигане на влажността. Те се използват за разпръскване на етерични масла, ЕТРИЧНИ, не АРОМАТНИ. Ароматните масла са чиста химия. Бях си купила по грешка в началото ароматни масла, защото си мислех, че е същото като етеричните, и от 1к от тях ме болеше глава и се налагаше да проветрявам мноооого. После научих разликата и с етеричните нямам такъв проблем. Аз съм много чувствителна към миризми. Всякакви изкуствени ми докарват такова главоболие, че и до повръщане съм стигала.
Моето магнезиево олио също е на абофарма, него съм си харесала и го ползвам от години. Кинезитерапевт точно него беше препоръчал на ММ. Моето е малкия грамаж и е с помпичка и пръскалка. Пръскам и правя лек масаж да се разнесе и това е.

# 274
По календар съм 14-та седмица,а по ехограф 15-та и още нищо не усещам а много искам…иначе ми излязоха кръвните и хемоглобинът е паднал на 108 ,последния път беше 120
Някакви съвети имате ли за хемоглобина? То с това непълноценно хранене…дано бебето да няма липса на нещо
Щом бебето върви напред не се притеснявай. Моя хемоглобин от 136 декември,януари 129,а сега февруари 120,но аз не ям месо. Вече влизам в 18 седмица и от 3,4 дни повръщането се върна.🤷♀Мисля да почна цвекло по 3,4 пъти седмично на салата или фрешове,но с това месо нз как ще се разберем. Иначе и моята бебка по ехограф върви напред,но те сега те първа ще почнат да растат бебчетата. Скоро не съм изследвала витамините желязо и В12,те имат връзка с хемоглобина също.

# 275
И аз не ям месо още откакто разбрах че съм бременна,горчи ми.
Предполагам АГ ще ми изпише нещо,защото от храна да го докарам,трудно.Аз все сандвичи или макарони..сега в Кауфланд има и дини 🤤

# 276
Ниския хемоглобин е проблем, защото води до анемия. Щом е почнал да пада още от сега, значи ще падне още. С първата бременност бях с 108 хемоглобин на изследванията в 9м, докторката каза, че долна граница е 100, и за 9м е що годе добре, но пих желязо 2 седмици, защото ми предстоеше раждане.

# 277
С предната бременност хемоглобина ми беше паднал до 95 по едно време (попронцип винаги ми е бил под 120). Вече е паднал на 113 и почнах билкова кръв по препоръка на аг, но аз си го очаквах.
Тепърва вдигам Б12 и Д, че и те са с ужасяващи стойности...

# 278
Момичета разглеждайки си докумвнтите днес видях, че пулса на последният преглед е бил 178 😲😲 това е 12+2, не е ли много?
Сещам се четох някъде,че завишеният пулс не е много на хубаво 😲

# 279
За хемоглобина, щом не можете да ядете месо наблегнете на червено цввкло, спанак на салата или готвен и коприва. Моя е над 120 за сега, но си ги хапвам редовно, точно защото и аз ям по- малко месо от преди.

# 280
Какъв ти е? Какво е важно да се гледа в пречиствателите?

Това е моделът: Xiaomi Mi Air Purifier 3H

Има си дисплей, показва температура и влажност на въздуха.
Със сменяеми филтри е и има избор от няколко. Определено са консуматив, но не чак толкова скъп. Един филтър годишно използвам, пречиствателят не работи през цялата година. През топлите месеци, когато почти винаги има отворен прозорец не работи.

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 11:23 от NI_CI

# 281
yoannna789, в 12 седимица може до 180 мисля. Спокойно , наред е всичко.

# 282
За ХГБ, ядки, червено месо, цвекло, елда (но не със сирене), картофи..

# 283
Тъкмо излизам от преглед. Ранна ФМ в 16+1 съм днес. Потвърдиха ми, че са 2 момиченца 🎀🎀. Видях си ги, поуспокоих се. Всичко им изглежда добре. И двете са със задна плацента, така че се надявам скоро да ги усетя. Имам и дата за амниоцентеза, стискайте ми палци.

# 284
  • София
Стискам палци и вярвам, че всичко ще е наред с девойките.

За хемоглобина с първата бременност много ми помогна чай от коприва, купувах си от билковата аптека на Поп Богомил.

Общи условия

Активация на акаунт