АВГУСТ 🤱🏼2022 🌸 (ТЕМА 6)☀

• 29 355
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
На мен пък сутиените от Лидл са ми големи Joy Гърдите са ми А/B размер и през бременността и кърменето стават B. Та, Лидлски досега не ми е ставал, все ми изглеждат с огроооомни чашки.

Ние къпахме бебето в стаята първоте 3-4 дена. Измъчихме се и си минахме към банята Laughing

# 646
Къпането в стаята го правих 1 на село, че още не бяхме инсталирали парното. Ужас на ужасите! 🤣 Само, като си припомня и ми призлява. То едно нъкнене на водa,  вани, измива козметика насам натам. Не ми беше удобно на мен изобщо, уж малко бебе, не мърда много, а вода имаше къде ли не.

# 647
  • Асеновград
Милото влизам в 20г.с. утре.

И аз се чудя за дрехите за изписватено, ако е 40градуса навънка си мислех да е по боди с къс ръкав само, и панталонки или ританки евентуално, и може би много тънка пеленка отгоре. Като го знам какъв е мм нито в колата ще пусне климатика нито в нас, от страх да не го разболеем😂. Може би преди да ни вземе трябва да е набучил климатика че колата е с кожен салон и лятото става ад! В болницата също не ги усилват климатиците, особенно където са бебетата не вярвам да пускат изобщо климатика. Та спред мен ще ни е топличко и по къс ръкав ще му е добре с една пеленка отгоре предполагам.
Една моя приятелка раждаше юли месец миналото лято и вика щях да пукна от жега, изобщо не пускахме климатика заради бебетата защото са седяли при тях предимно.

# 648
Трети или четвърти път сънувам, че раждам секцио. Не знам дали имам пророчески сънища, но много ме е шубе 🤣

Ти сънуваш, че раждаш секцио. А аз предната бременност сънувах, че съм си загубила бебето. Накрая го намирам не секцията от горе изсъхнало. И се събудих вир вода и с тямпература. Ревах, като луда, че ще няма да мога да си гледам детето. Мм се видя в чудо. После ме беше страх да заспя. И 2 дни само по 10 мин пеидрвмвах и се стрясках. Сега сънувам розови сънища или някакви много смешни неща.
Теб от секцио ли те е страх?

# 649
Аз миналата седмица сънувах, че прокървявам, отвратителен сън.. Забраних на ММ да гледаме новини, наложих си да не мисля за съня и да огранича всичко негативно като информация, чета само приятни неща, гледам дрешки, колички и гледам да мисля само за хубави неща.

# 650
Момичета, и аз сънувам такива ужасни неща свързани с бебето. Не исках и още не искам, нито да говоря за тях, нито да ги напиша. Беше преди няколко седмици, но мисля, че няма да ги забравя, помня всяка подробност от тоя кошмар все още. Ставам сутрин само казвам на мъжа ми, че пак не е за разказване и гледам в една точка докато не ме разсее нещо Pensive
И сега като заговорих и се замислих затова, тази вечер сигурно пак ще се реве  и ще се тича на сън.
И да, и секцио сънувах. Въпреки, че незнам как ще раждам. Повече ме притеснява факта, че нямам преглед след 9ти май до края, и тогава ще се върнат кошмарите и притеснението от първите седмици. Но ще го мисля тогава.

# 651
И аз имах такива боцкания ниско долу, все едно в костите на таза. А днес пък ми се стегна коремът изведнъж, почувствах го така както след тренировка за корем се усеща стегната коремната преса. Продължи  5-10мин…супер много се шашнах, това са май контракции?
Въпреки, че пия магнезий и нош-па във високи дози и да имам такива стягания…след среднощния ми преглед онзи ден, съм на тръни постоянно. В сряда съм на контролен преглед…нямам търпение да отида. Някак си като ме видят, и се успокоявам, че нещата са под лекарски контрол и каквото и да има, ще се оправи.
Само притеснения…и аз сънувах някакви ужаси..един път.

# 652
Аз ходих на преглед за мое успокоение. Не била от матката болката, понеже било много ниско. Провериха ми шийката, не е скъсена, нямам и разкритие, както и контракции. Но-шпа ми изписаха само. Бебето шава много сериозно вече, не разбирам как не го усещам, макар, че съм с предна висока плацента, но ми се иска да го усещам вече. 😃

# 653
Moni-9797, и аз не усещам, а като гледам на прегледите как мърда, направо се чудя как е възможно.
Съвсем скоро ще е това чувство, а най-много искам да го споделя с таткото. Само гледа някакви снимки, на които му обяснявам кое какво е, защото то не се вижда много добре.

# 654
  • Пловдив
Момичета, след секс (краткотраен и много фин) и душ след това, имали ли сте по-сериозно воднисто течение?Притесниха ме едни дружки да не са околоплодни води 😳, друга пък, която е бременна каза, че постоянно е мокра.Бикините ми бяха доста мокри, даже това ме събуди през нощта.Днес цял ден абсолютна суша и нищо не ме боли.Утре ще ме види една лекарка тук, но докато стане 10ч ще изперкам 🙄 Лежах цяла вечер уж да го усетя, че шава, но и корема ми е надут от една леща... и нищо не усетих 😑

# 655
  • София
I.skela, да, много ме е страх от секцио. Шубе ме е и от нормалното, защото съм минала по този път, но май повече се ужасявам от непознатото.

Елънче, ние не правим сега, но ми се е случвало по-рано. Според мен е нормално. Стискам палци утре да е наред всичко.

Аз откачам с този сън. Снощи се прибрах от работа и бях като пребита. Изядох два еклера и заспах в 20:30ч, съответно се събудих в 3 и нещо.

# 656

Честит празник, мили дами! 🌹 Бъдете обичани и уважавани жени и майки!

# 657
Честит празник и от мвн , момичета!
Елънче , и аз мисля ,че в нормално - от възбудата .Иначе и на мен си ми мокри в ежедневието нещо си , но изследванията са добре.Просто секрети.
NI_CI мда...и на мен ми се случи да усетя така , преди големите дози магнезии , сега май съм по - добре.Ако е само една или две за деня не мисля , че е толкова страшно.С теб от сега ни почнаха контракциите има да сме на тръни....

# 658
Честит празник, момичета 🌸
Бъдете здрави и много обичани 😍
На мен днес ми е много емоционално-ревливо. Прочетох този текст, помислих си за моята мама, как колкото и да ме ядосва ми е голяма опора, после как и аз ще си имам детенце и се надявам да изградим такава силна връзка.. И си поревах, аз съм будна от половин час 😄

# 659
Честит празник момичета! Бъдете много здрави,щастливи и обичани🥂
Сега имам въпрос от два дни доста интензивно усещах моята бебка.Бе доста активна Вчера беше затишие да съм я усетила 3 пъти за целия ден. Снощи не съм спала и днес пак не е това което беше през тия два,три дни. Просто съм забравила в началото на какъв период съм усещала сина ми.Имам доплер пулса е наред. Обаче ми е притеснено. Сънувам едни странни неща и се чудя дали да не отида днес на преглед или да си изчакам дата,която е в петък на 11🤔 Дали не се вкарвам във филма и от тези сънища. Напоследък съня нещо ми куца. Голям страх ме е обвзел,незнайни защо. Извинявам се че в деня на празника ви занимавам с моите глупости,просто другите не ме разбират. След 2 неуспешни бремености и немога и немога да го преодолея този страх колкото и да ми се иска. Весело изкарване на празника❤

Общи условия

Активация на акаунт