АВГУСТ 🤱🏼2022 🌸 (ТЕМА 6)☀

• 29 340
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • Велико Търново

Аз втори ден без да се усетя се протягам доста в леглото и после се усещам, че доста се изтягам и се спирам. Обаче започнах да усещам едно странно чувство много ниско в корема, надявам се да е от това, ще се наблюдавам тези дни и дано да отмине.

# 661
Честит празник, прекрасни момичета. Flowers Hibiscus Flowers Tulip Flowers Rose
Бъдете здрави! Бъдете уважавани съпруги и обичани майки!

M.Angelovaaa много е хубаво и аз пуснах сълзичка.

Елънче абсолютно същата история вчера. Паника пак настана вкъщи. Но всичко спря в рамките на 20-30 мин се изтече. И сега пак ще е суша 2 месеца.... Ами страх си ме е, то секса не е секс, не мога да се отпусна. Но иначе желание имам и то голямо.

Милото колкото до движенията и в това съм същата. Два дена, правя нещо вкъщи, бързам да легна, да чакам да го усетя, но нищо... Един или два пъти за два дена много леко. Днес ставам, корема даже спаднал... Снощи пак на война в съня си, ужасно беше. Ставах два пъти до тоалетна, лягам си, и си продължавам откъдето съм стигнала Weary
И сега пак, хапнах бързо оправих малко и бързо пак в леглото и докато пиша, момчето ми играе тенис или футбол и яко ми натиска мехура... Сигурно ще е така, докато не пораснат още. А и спинкат доста часове. Добре, че имаш Доплер, аз след 2 3 месеца ще взема, за последните седмици, като остана без прегледи Pensive

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 11:43 от Magic1720

# 662
Аз започнах да усещам много рано бебето, но има дни, в които усещам по едно движение, две и то легнала. Има дни, в които е много активна.
Преди седмица няколко дни нищо не усещах и бях на лекар. Тя ме риташе, виждаше се, но не усещах нищо. Така, че не мисля, че е повод за притеснение. Сигурно спят повече. Мисля, че между 19-20 седмица растат интензивно.

# 663
  • Пловдив
Честит празник, момичета! Бъдете ценени! 🌹

Бях на преглед и всичко е наред, Слава Богу!Малчо даже върви със седмица напред 🥰🥳
Водите са в норма и доплера в норма. 💜
ММ още снощи каза сексове чак на есен 😅 Няма да мога да го прилъжа вече, отидЕ 😆

# 664
Относно секса, имам желание, но след това нещо психологически ми пречи. Не мога да се настроя.
Завиждам благородно на жените, които могат.

# 665

Честит 8 март мили момичета!

# 666
От положителния тест насам сме пробвали 4-5 пъти, ами не можем и двамата да се отпуснем, не е същото 🤷🏻‍♀️ наскоро се замислих, че като започна да ѝ усещам движенията ще ми е още по-сконфузно, ама това е. На есен с песен 😄

# 667
  • Пловдив
Аз, не че се сещам много много, ама не искам да съм от тия жени, които забременяват и забравят за мъжа си или като родят освен детето друг не съществува.Използван само за осеменител и до там 🥴
Добре съм си, нищо не ме боли, не ми тече..Той ми е адски ценен и не искам да го превъщам в отчаян съпруг за едно нищо 😏
А като му се обадих да му кажа след прегледа, така въздъхна с облекчение, че само ще се гушкаме вече май май 😄💜 Пак е нещо 😊

# 668
Мами, включвам се от септемврийската група.
Бях на БХС и всичко е наред даже и предположение за пол на 80% момче.
Моля ви се кажете ми, че имам 20% шанс за момиче? 🙏🏼😀

# 669
Имаш , на мен два пъти ми казаха момче , а на последния преглед момиче - сега ще чакам още месец да чуя следващоти предположение.

# 670
Уау, супер 🙏🏼
Така се надявахме за момиченце и двамата с ММ.
Значи надежда има - чакам следващата фетална след 1 месец 🤭
Имаш , на мен два пъти ми казаха момче , а на последния преглед момиче - сега ще чакам още месец да чуя следващоти предположение.

# 671
  • Асеновград

Честит празник момичета! 🌷🌹💐 Бъдете много здрави, щастливи, красиви, и разпръскващи любов! 💗

# 672
Честит празник, момичета! Бъдете здрави, щастливи, обичани и горди майки! ❤🌹🥰

Колкото до движенията, при мен същата работа, има дни е много активен, а в други даже не съм сигурна дали изобщо съм го усетила. Най-се паникьосвам, когато се събудя и корема ми е мек, но явно тогава спи, защото като стана и се пораздвижа и започва да си натежава пак.

А за секса… изобщо не знам за какво говорите и какво е това 😂  Последно беше като направихме бебчо… няма да коментирам повече 😂😂😂

# 673
Ние правим секс поне два пъти седмично, но до 12та седмица беше доста по-рядко явление. Не ми създава дискомфорт бременността, предполагам е на психическа основа.

# 674
  • София

Чеcтит прaзнк, Дaми! Бъдете здрaви, обичaни и горди!❤️❤️❤️
Кaто гледaм кaк вcички пишaт, че зaпочвaт дa cе шaшкaт кaто уcщaт по-мaлко бебетaтa.....Aз още нищичко не уcещaм 😁 Онези кaто cъкръщение нa муcкул определено не ca били бебето. Aз от един меcец не cъм cтъпвaлa нa преглед и не знaм изобщо кaкво cе cлучвa в коремa ми, но гедaм дa cи повтaрям, че вcичко енaред щом cе чувcтвaм добре и товa, че не ми cе нaлaгa дa ходя по-чеcто по прегледи е cупер. Aко ми cе нaложи по-чеcто дa ходя, знaчи имa проблем, a cегa кaто е веднъж в меcецa и вcичко cи е нaред. Утре cъм нa преглед и ще видим дaли нещaтa ca толковa добре, колкото ги уcщaм aз 😁
Течение продължaвaм дa cи имaм едно много течно тaковa поcтоянно и cи продължaвaм нон cтоп c ежедневните превръзки. Товa нямa кaк дa ca води, зaщото кaто гледaм кaкво количеcтво е изтекло до cегa .....aко бяхa води, до cегa дa не ca ми оcтaнaли никaкви и дa е cтaнaло нещо.
И aз cи имaм от време нa време едни крaтки бодежи във влaгaлището. Леки ca и ca мaлко и aз не им обръщaм внимaние.
Нещо ме е нaлегнaло едно cпокойcтвие. Може би оргaнизмa ми caм ме кaрa дa cъм cпокойнa, зaщото тaкa трябвa, не знaм 😁

Общи условия

Активация на акаунт