Ревматоиден артрит - тема 6

• 54 063
  • 535
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Аз втора година ходя на санаториално лечение по програма НОИ - ревматологът ме праща, много добре се повлиявам.
Иначе съм в ремисия от няколко години, имам болки обикновено при силен стрес само.

# 526
  • София
Аз откакто съм на биологично почти нямам болки, много рядко се влияя от смяната на времето. освен по настроение хаха

# 527
Aз имам дни, в които съм като чисто нова, но има дни, в които ... не е за приказване...
Смяната на времето много ми влияе....мога да кажа кога ще вали 😀

Това е успоредно с лечението или не провеждане такова?

# 528
  • София /Абсурдистан
При мен болката си е постоянно. Мин.води да, ходила съм, но се влошавам обикновено от топлината. Ноо обичам да се кисна, особено в детския басейн, където водата е най-
топла.

# 529
  • София
При физиотерапия и санаториално лечение е нормално да има период на влошаване преди подобрението. Аз ходя в болница под медицински надзор.

# 530
Aз имам дни, в които съм като чисто нова, но има дни, в които ... не е за приказване...
Смяната на времето много ми влияе....мога да кажа кога ще вали 😀

Това е успоредно с лечението или не провеждане такова?

Нямам такова.

# 531
  • Sofia
Здравейте, да ви питам пада ли ви кръвната захар от Плакенил-а? Нещо май и с него не се разбираме добре последните 2 дена. Сутрин като стана ми е доста отпаднало и прималено. Като прихапна се чувствам малко по-добре, но 2-3 часа след това пак се чувствам като парцал и не мога да седя права, та трябва да полегна. Сега тествах след приема на сладка храна и кола и пак се чувствам по-добре, та предполагам е от захарта. Гледам и в страничните ефекти го пише, но нямам глюкомер да я проверя.

# 532
Някой пил ли е вимово и има ли полза. Това ми изписаха да пия целогодишно но като чета страничните ефекти  ме е страх да го започна. Моля за мнения

# 533
  • София
Някой пил ли е вимово и има ли полза. Това ми изписаха да пия целогодишно но като чета страничните ефекти  ме е страх да го започна. Моля за мнения
Aз, но не усетих облекчение. За какво ви е изписан? Аз бях с много тежък РА и исках да го пия вместо НСПВ.

# 534
Изписан ми е за болка в коляното219062 date=1758116952]
Aз, но не усетих облекчение. За какво ви е изписан? Аз бях с много тежък РА и исках да го пия вместо НСПВ.
[/quote]
Изписан ми е за болка вколяното . Имам начална гонантроза . Съмнение за бурсити. Но ревматолога ми е написал да го пия целогодишно без да ми обясни защо.

# 535
  • София /Абсурдистан
Аз преди го пих, но полза никаква. Слабо е за мен. Замених го с Диклофенак дуо. Обаче и двете неща не трябва да се пият дълго време защото увреждат стомаха. Пият се заедно с Еманера, за да няма поражения на стомаха.

Общи условия

Активация на акаунт