🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 82 745
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 105
Той инстаграм е за това - всеки да вижда и да си избира. Отворените профили са своеобразен бук на евентуален модел, който вече не си разнася папката със снимки под мишница. Както и да е, всеки има право да харесва или не всекиго. Нямам нищо против да не го харесвате и не ми е проблем, щото го познавам. Аз само споменах каква е същността на човека Виктор и тя е хубава. Суетата и начина ѝ на изразяване е строго индивидуална, понякога е извън мярка. Човекът толкова е работил за това телò, че му е кеф да си го покаже и за него е важно. Харесвам мъже с хубави тела и през живота си не съм имала отпуснат, торбест мъж. Аз много пъти съм казвала, че Господ си знае работата и на мен, примерно, не ми е дал тяло като на бившата му мадама, че дреха нямаше да види! Все гола щях да си ходя...☺️😇😆

ПП. Не е с обратна захапка, а с изнесена напред долна устна, която е по-обемна от горната.

# 106
Аз съм много приятно изненадана от него, защото очаквах да е доста празноглав. И аз бтв не гледам за това ко ще избере (надявам се никоя), искам да гледам кокошкарските скандалчета.

# 107
  • Варна
Пък нали и много настоятелно обявява в прила си, че обича френска. Ама че работа, как може да напишеш подобно нещо?

Кой мъж не обича, нали .... Друг е въпроса, че част от мъжете имат достатъчно капацитет да не го пишат по профилите си.

# 108
  • Sunshine state
Не съм се вглеждала с каква захапка е, ама зъбите му ми приличат на ченета и тая уголемена устна допринася за вида. 🤣

# 109
  • софия
Тепърва ще го видим ергена как ще се покаже.
Има два варианта за мен относно поведението му в епизод 1:
1) Или е режисирано, както отбелязахте, че има слушалка и му подават реплики
2) Просто си е такъв сухар и не знае как да се държи с жените.
Имам познат, който не е красавец, не е и някакъв супер богат, но има опашка от жени след него, защото знае как да се отнася с една жена. Излъчва нещо, което ги привлича Smile

# 110
Само на мен ли ми се струва че две от дамите се награбиха много любвеобвилно и ергенът няма да им липсва толкова ако не ги избере 😁

# 111
  • Terra incognita
Ма той изобщо няма да им липсва. Важното е да има пиячка и купон край басейнЯ 🥳

# 112
То за плеймейт топ условието е да е готова да се раздава за пари. Оттам насетне, вкусове всякакви. Момичето е по-пищно, но е хубавко. Оназ Дениз пък е висока и слаба, но плоска. Явно купувачи и на двете не са липсвали.

За плеймейт условието е да имаш спонсор, за да плати 20к титлата. Оттам насетне, сеир на сцената, за да може чичковците в заведението да консумират, гледайки те.

А тая за кво рева половин час, разбра ли се? Аз превъртах, щото скучно.
Иска да си покаже тоалетите, които е замъкнала в Турция и я беше страх да не я изгонят ли?
Сигурно и тя на бартер ги взела, срещу реклама, и ако не ги облече, ще трябва да ги връща или плаща...

# 113
  • Terra incognita
Не знам какви тоалети е взела, но роклята й беше ужасна. На Благовеста ли се казваше?
Реснисти пердета някакви от левчето.

# 114
  • София
Защо ви олеква със снимките по гащи и хавлии? Той освен останалото е и фитнес модел.
Бекъм примерно има такива също.
Ама и двамата са спортисти и изкарват пари и от реклами. Естествено нивото е друго.
Щеше да ми “олекне” ако беше разследващ журналист, политик…

# 115
Хаххаха, как ме развеселявате 😁
 И после в Бг мама били некви смотани хейтъри    ....
Напротив за мен тук има доста знаещи хора, които се веселят..
🦉

# 116
Защо ви олеква със снимките по гащи и хавлии? Той освен останалото е и фитнес модел.
Ама и двамата са спортисти и изкарват пари и от реклами. Естествено нивото е друго.

Е Бекъм цели ли се да чете новините в BBC? Laughing

На мен лично ми е комплексарско това показване. Тип да си погаля егото и вдигна самочувствието, защото са ниски. Така е за мен.

# 117
  • София
Бекъм не ми е идол само защото е известен. И двамата с жена си са британски кифли, но вече попрестояли (баяти)
А Виктор и брускети Марети рекламира, което е далече от спорта.

# 118
Накрая като си прибра розата, момичето с пердето имаше една издърпана ресна по-дълга, която ми подразни естетическото око.
Бекъм фемили живеят, за да се показват. И той беше същия кифльо, сега децата ...

# 119
  • София
Той работи с тялото си, продукт е и го продава - съвсем в реда на нещата е.

Общи условия

Активация на акаунт