🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 81 759
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 90
  • София
На мен впечатленията ми за Виктор досега са, че е скучноват и безличен. Липсва отявлен характер, липсва ми и енергия. Иначе хубаво тяло, приличен в лице. Без стайлингът обаче, физиономията му едва ли щеше да е нещо особено.

# 91
  • Пловдив
Юксел ми е комшия, светлинни години е над тоз кифльоч.
И аз харесвам Юксел. Особено в годините когато беше по-слаб беше на светлинни години пред този младеж.
Но времето ще покаже за Виктор. Сега ролята му е друга.

# 92
Ох, няма да се уморя и от време на време ще ви подсещам - не е меркантилен Виктор, бе, хора, наистина е добро момче, пич е. Честен и свестен, добре възпитан е и е умно момче. Просто живота го завърта в тези среди с телевизии, снимки, рекламки и приема предложение, за което нищо чудно и да съжалява вече. Спортът е живота му, от малък още. Познавам го от 7 годишен.
Подхващам ти коментара във връзка с нещо, което си мислех вчера. Той даде заявка за човек спортист, нали Харвард със спортна стипендия, очевидно се поддържа със спорт, управлява фитнес и тн. И ми е странно, че не са намерили 1-2 момичета, които да спортуват и да си личи. Не говоря за щангистка, но някоя с афинитет и интерес към спорта.
Иначе на мен впечатленията ми са положителни - хубав мъж, много е секси, в първия епизод беше зверски дървен, но го отдавам на притеснението и липсата на актьорски умения да отиграе изненадата си от някои жени.

# 93
А аз продължавам да си държа, че визуално Ергенът най-много си подхожда със Зори. Намирам общи черти помежду им и са ми еднакви по красота. Той иначе се държи доста по-адекватно от нея.

# 94
  • Terra incognita
Виктор...какво да кажа. Снимките по гащи и ниско препасана хавлия ми идват вповече. А и по принцип не харесвам такъв мега релеф, стои неестествено. Това изисква строг режим, много добавки и часове във фитнеса. С бившата му са били един за друг, защото са имали общи интереси. Но за някоя жена с бохмеска настройка (като мен) тези неща биха дотегнали.
Изглежда изкуствен, твърде суетен, нарцистичен.
Иначе стои добре пред камера, изразява се гладко, има приятна визия.

# 95
Докато се усетя ,има нова тема и заминали 7 страници. Много бързо пишете,връщам се да наваксам Grinning

# 96
  • Варна
Юксел ми е комшия, светлинни години е над тоз кифльоч.
И аз харесвам Юксел. Особено в годините когато беше по-слаб беше на светлинни години пред този младеж.
Но времето ще покаже за Виктор. Сега ролята му е друга.

Аз също харесвам мъжете като Юксел, интелигентни, интересни и с чар  , макар с не чак толкова перфектни тела. Никога не съм си падала по нацепени батки , фитнес инструктори или професионални спортисти.

# 97
А аз продължавам да си държа, че визуално Ергенът най-много си подхожда със Зори. Намирам общи черти помежду им и са ми еднакви по красота. Той иначе се държи доста по-адекватно от нея.

Чакай, освен белите му гащи, да го видим и как и може ли да пее...че да говорим че си ходи със Зора Жито...Satisfied

Аз нямам база да кажа какъв е Виторио, свестен, или несвестен, не го познавам ни на живо, ни от нета, ама с тия голи и гащати снимки, които са публични, ми олеква. Всеки би ми олекнал. Не били за бабите, ма не са в затворена група...всеки ги вижда и гледа.
То и аз правя и съм правила бая простотии, ама скришно..не ги развявам  навред. Даже дипломата си крия, не давам никой да я гледа Joy ..ко остава за цвета и модела на гащурите ми....ми не мога го възприема сериозно!!
Дъл пък не съм одъртяла...ма не мисля де...Smile

# 98
Зори Джи на мен ми е като осиновеното дете на Херо Мустафа, не знам за вас 🤪

# 99
Да, точно...
Може да е мн. Възпитано момче Виторио, но с тези снимки по хавлия и гащури олеква... Иначе се държи в предаването джентълменски...
И аз не харесвам стегнати релефи, лустросани мъже
Дали си е избрал мадама от там, за да преценим какво го впечатлява..
Някой , ако знае да казва, не си пазете тайните за Вас 😁
Аз мисля, че не е срещнал своята жена там Simple Smile

# 100
  • Terra incognita
Според мен е минал някои от тях след предаването. Ама за спорта. Пък нали и много настоятелно обявява в прила си, че обича френска. Ама че работа, как може да напишеш подобно нещо?

# 101
Защo трябва да знаем коя е избрал? За какво ще гледаме тогава.Simple Smile

Последна редакция: вт, 22 фев 2022, 17:09 от Amber*

# 102
  • Sunshine state
Странен ми е на мен Виктор и вече казах, че ми прилича на Линет от Отчаяни съпруги. Определено не е мой тип.

# 103
  • Terra incognita
Хаха, точно на Линет, заради обратната захапка.

# 104
Абе гледаме за сеира😁😁😁
Далеч съм от мисълта, че ще го следя , за да видя избора му...
Гледам характери, хората там,
И ей така тук да се развличаме ☕🥞

Общи условия

Активация на акаунт