🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 81 761
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 75
Абсолютна мъжка кифла е Виторио.
И пак да питам - вие Юкселката виждали ли сте го на снимка с пола тип хавлиШка? Как ще ми чете новините тоя кифльоч??

# 76
  • Terra incognita
Аз затова гледам новините по Нова Grinning

# 77
Там ергени- мергени, все едно, той се снима 2 часа и после си на плаж
Да-да, снимали са по 12 часа!

Да бе, не ядяли дребните Grinning
Всички миньони около мен се спукват да ядат и цял живот са слаби. Това е въпрос на метаболизъм, не на височина.
Така е, ма на дебелите никой не вярва. На морето, където ходим от години при една наша приятелка вече и тя ни готви какви ли не вкусотии, с приятелка, дето цял живот е 43 кила като седнем на масата и домакинята всеки път се диви: ама, Азалия, ти нищо не ядеш и всеки път е така, аз те познавам от години! А Пепи колко много яде, леле леле, направо не мога да се начудя! 😂

# 78
  • София
Какво е това за новините, изпуснала съм нещо? Да не би Вики да стане водещ?

# 79
  • Terra incognita
Смятаме, че гогласят за кадър на Битивито, минимум като новинар.

# 80
За мен бат Вики е меркантилен мъж!  Може да стигне и до прогноза за времето в БТВ или да заработва,като консултант за рубрика при Наталка в Събота.Все сладки местенца с показване и известност.Мечта за всички там в това шоу...

А за почивката съм съгласна, незнам колко време е снимано, но тези Бонбонери трудно биха спестили за лъскав хотел и билети за 1 м. В TR, с хубава храна, лукс и т.н.

# 81
Ох, няма да се уморя и от време на време ще ви подсещам - не е меркантилен Виктор, бе, хора, наистина е добро момче, пич е. Честен и свестен, добре възпитан е и е умно момче. Просто живота го завърта в тези среди с телевизии, снимки, рекламки и приема предложение, за което нищо чудно и да съжалява вече. Спортът е живота му, от малък още. Познавам го от 7 годишен.

# 82
Ох, Азалия незнам... Гледам му лайф стайла и ми говори друго...

тези среди много влияят ...

Но все пак ние просто коментираме... Simple Smile

# 83
Ми млад човек е... Не е расъл в манастир! Хубав е и го знае, няма лошо да е суетен човек. Те тия снимки в инстаграм не са за бабите пред блока, за млади хора като него са. Както и да е, не че искам да влияя на нечие мнение, ама наистина е добро момчето! Даже малко ми е жал, че се е прецакал с тоя формат. Дано сумата си струва.

Последна редакция: вт, 22 фев 2022, 16:56 от Анонимен

# 84
  • Варна
Мара Отрварачката също е късокрака, но мъжете си я харесват.

Мара ги печели с друго този тип мъже, не с дълъг крак....Satisfied Въпреки това не ги задържа много дълго , сменят я често. За конкурси имах предвид аз като казах късокраки , не за одобрението и харесването на някой типажи от друг вид прослойки ..

# 85
  • София
Не смятам, че се е прецакал.
А и освен самия хонорар, участието ще му донесе и други доходи и благини.
Аз също съм с много положително мнение за него.

# 86
Добре, не се е прецакал, но съм убедена, че му е струвало много да остане учтив и възпитан до край, и да не си грабне куфарите и да си тръгне.

# 87
Юксел ми е комшия, светлинни години е над тоз кифльоч.

# 88
Добре, не се е прецакал, но съм убедена, че му е струвало много да остане учтив и възпитан до край, и да не си грабне куфарите и да си тръгне.
А, що? То и аз съм свястна, но попадна ли там за много пари, ще седя и ще им гледам сеира. Все пак той е "петела" - главен герой 🤭

# 89
Юксел ми е комшия, светлинни години е над тоз кифльоч.
Аз не смятам така.

Общи условия

Активация на акаунт