🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 81 327
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Виктория има астистенка, която пускаше постовете. Не са имали там достъп до интернет.

# 556
Не ме вълнува края мен, гледам за забавление...така че все ще има какво да гледам, дори да зная и коя е победителка. Ама както вече казах хич не ме е еня....

# 557
  • Варна
Аха, той със жени с деца не се бил занимавал....🤭
Каза, че има опит затова не е очарован от идеята. Wink

Тази статия е много гнусна.
Статията е абсолютна помия!

# 558
Тука победители няма. Има само печеливши. Презентират се, целят внимание и интерес. Получават го. Всяка ще осребри участието си, стига да може да го направи. Ще кажете - ние сме глупаци, че ги гледаме и им правим трафик. Да, правим им. Е, и?! Вие получавате своето, те тяхното. За нас те са еднодневки. Утре ще ги забравим, но те ще продължат да трупат дивиденти със задните и предните си части, докато могат. Някои и с ония предни части монтирани на фейса им. Затуй е все тая дали носят бельо или го подаряват. Ние се забавляваме, всичко останало е за тях - негатив, позитив, забвение. Все тая. Всеки избира пътя си. Това е техния. А аз не се чувствам виновна, нито спонсор, че се забавлявам.

# 559
  • София
Ние се забавляваме, всичко останало е за тях - негатив, позитив, забвение. Все тая. Всеки избира пътя си. Това е техния. А аз не се чувствам виновна, нито спонсор, че се забавлявам.
Да благодарим на който е вкарал възможността да се превъртат рекламите, защото благодарение на популярността на тези формати, рекламните блокове са ужасяващи.

# 560
От представянето на участничките в "Ергенът" разбрах, че все по-малко жени работят... Което за тях е чудесно, докато има кой да им произвежда дрешките за онлайн-магазинчетата...
Интересно ми е защо не представиха всички участнички, а само някои... За да се отвратим от първия епизод или има друг замисъл?

# 561
Някоя дама от предаването не пише ли тук в темата? Обикновено ги надушвате, та да питам и сега.. 😁

# 562
Ще пропишат. Има време. Не всички. Само някои. Но ще е все тъпотия и жал, и груст и земи един калашник и ме доубий да не се мъча. Ем, актуално. Ужаст.

# 563
Ще пропишат. Има време. Не всички. Само някои. Но ще е все тъпотия и жал, и груст и земи един калашник и ме доубий да не се мъча. Ем, актуално. Ужаст.
С глас се смея Smile

# 564
Очаквам стандартно скандалът в басейна да не е това, което изглежда..
Очаквам и повечето всеобщо харесвани в 1. епизод бързо да се проявят в противоположна светлина..
Очаквам много изненади от тези, които останаха на заден план - и хубави (може би от Карина), и тъпотии (напр. от Елвира, на която във визитката пише, че "влиза в Ергенът с една голяма тайна и вярва, че Виктор е човекът, с когото може да я сподели")!
Очаквам още прозираща режисура, както със сигурност бяха режисирани подаръците на "дамите" (дано тази дума покрай предаването не се превърне в нарицателно като "бай ганьо") при влизането им, че и шпагатът, венетстването, целувката..
Очаквам все пак Виктор да не е бил принуден изцяло да бъде кукла на конци.

Не очаквам, че въобще има и 1 случаен участник, вкл. и Виктор (харесвам го!).
Не очаквам да има истински чувства и отношения и вътре, и извън предаването, но привличане, флиртуване - защо не.

Карина леко ми напомня излъчването на Кристина Милева.
Александра наистина притежава усмивката на Джулия Робъртс, но май само това.
Зорница очевидно е хахото.
Чужденка си имаме (затова не мисля, че отпадналата Екатерина е ромка) - Виктория, че и две, ако броим Дениз, но предполагам тя е с българска националност.
Какички - доволно много.. разведена, майка.. Млади девойки също.. "Безработни" и "кариеристки"..
Весела пухкавата или ексцентричната трябва да е? Или пък Ева го играе лудата и цветната?
Няколко може да заподозрем в транссексуалност, сменен пол, но все пак не мисля!
Въпреки еднотипния на пръв поглед подбор - и като визия, и като IQ, все пак са се постарали да направят шарен букет женски типажи.

Да започнем да гадаем каква е тайната на Елвира?! Може би отговорът се крие пак във визитката - "мечтае да издаде книга, за която вече е измислила заглавие – „Скандалната девица“.

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 19:51 от 50 Shades of Purple

# 565
Може да е била мъж преди това и това да е тайната, нали трябва да сме политкоректни и различните са широко застъпени във всички филми и формати, защото те имат праваааа! Защо няма цветнокожа, питам аз? Ето, в Сървайвър има!

# 566
Тази Елвира не съм я запомнила, дори 😅
Чакам с нетърпение днешния епизод 🍿

# 567
  • Берлин
На мен няколко ми приличат на травестити, а една грозноватичка такава по-едричка , май Весела, на трансджендър директно

# 568
Елвира ще е девица 🤣Ергенът ще и бъде първия 😇

# 569
  • София
Чух набързо анонсът на " Преди обед" за утре и ми се чу, че щяла да гостува отпадналата от Ергенът. Така ли е или не съм чула добре? Аз си мислех, че петък ще гонят една или ще е всеки епизод по една. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт