🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 81 332
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 540
На мен пък ми е интересно друго, защо предаването не е направено с обикновено момче и обикновени момичета, а само плеймейтки и такива, които са участвали в други реалити формати...
Аз съм за Александра изглежда ми най-земна и стойностна жена, която му подхожда. Дано Александра или Деница останат до финала другите са ми пълна пародия.

Защото поне половината сигурно са поканени от продукцията в името на шоуто.

# 541
На мен Виктор ми харесва. Симпатяга е, добре сложен, интелигентен и възитан. Не съм съгласна с определението "мъжка кифла" заради снимките натюр. Ами човекът това продава, нормално е да си показва тялото. Нали е фитнес инструктор, ако той самия няма изваяно тяло как ще му се довери човек да го тренира?! Ако продаваш бански и имаш хубаво тяло ще се снимаш по бански, няма да са снимки в абия. Рекламата е важна, а авторекламата най -работи.
Жал ми е за момчето, разпънаха го на кръст. Разбирам защо толкова се е колебал. Тежка е царската корона, а славата има и тъмна страна.
П.П. Чудех се на кой ми прилича и тук ме подсетихте.Прилича на Петър от Фермата. И на мен Петър ми харесва, но не мисля, че е подходящ за формата. Малко тежкарее, покрай хубавите, навити стюардеси има голямо самочувствие и леко пренебрежителен с жените, някак отегчен и пренаситен. Тук трябва някой по-внимателен, по-кавалер. Мисля, че Виктор, като персонаж се вписва добре, на моменти беше леко смутен и дървен, но това си беше първия епизод. Да му се даде шанс.Според мен ще се отпусне. Симпатизирам му.

# 542
Баш си е мъжка кифла, дето си прави селфита у банята...

# 543
  • София
Абе тежко ще му е.
Щеше да е по-готино форматът да е друг, например равно количество момчета и момичета, но каквото е  - такова.

# 544
  • София
Ами човекът това продава, нормално е да си показва тялото. Нали е фитнес инструктор, ако той самия няма изваяно тяло как ще му се довери човек да го тренира?! Ако продаваш бански и имаш хубаво тяло ще се снимаш по бански, няма да са снимки в абия. Рекламата е важна, а авторекламата най -работи.
Жал ми е за момчето, разпънаха го на кръст. Разбирам защо толкова се е колебал. Тежка е царската корона, а славата има и тъмна страна.
Почти всеки инструктор има такова тяло, но въпросът е дали те тренира правилно или само ти взима парите - по това бих го избрала, т.е. по чужди впечатления, а не по фаца.
Но ако отивам с идеята да го свалям, си права... А на него му трябват И такива, дори са по-лесни
Тежка била короната - бОли го него за мненията на бг-мамите, част от които сме... глигани в анцузи

# 545
  • София
Аха, той със жени с деца не се бил занимавал....🤭
Каза, че има опит затова не е очарован от идеята. Wink

Тази статия е много гнусна.

# 546
Да, много кълнящи има в тази статия. Ама така да ме разсмее, че просто не е истина 😃 Довечера ще изпусна предаването, ама се надявам, че ЕОН-а няма да ме предаде утре 🙏😃😂

# 547
  • София
Цитат
Аха, той със жени с деца не се бил занимавал....
.....
Каза, че има опит затова не е очарован от идеята. Wink
Аз бих отговорила, че и аз не се занимавам с мъже с деца. Не се впрягайте, по-добре да го кажат направо, вместо да ползват детето като един вид обида, когато им се наложи. Личен опит.
Скрит текст:
Преди много години ходех понякога на ежеседмични срещи на chat.dir.bg. Още хващах окото, тогава стереотипите за омъжените жени с деца вирееха. Та някакъв реши да ми каже без повод: "Много си готина, но аз със женени не се занимавам". Отговорих "Аз също, така че напълно те разбирам".

# 548
На мен Виктор ми харесва. Симпатяга е, добре сложен, интелигентен и възитан. Не съм съгласна с определението "мъжка кифла" заради снимките натюр. Ами човекът това продава, нормално е да си показва тялото. Нали е фитнес инструктор, ако той самия няма изваяно тяло как ще му се довери човек да го тренира?! Ако продаваш бански и имаш хубаво тяло ще се снимаш по бански, няма да са снимки в абия. Рекламата е важна, а авторекламата най -работи.
П.П. Чудех се на кой ми прилича и тук ме подсетихте.Прилича на Петър от Фермата. И на мен Петър ми харесва, но не мисля, че е подходящ за формата. Малко тежкарее, покрай хубавите, навити стюардеси има голямо самочувствие и леко пренебрежителен с жените, някак отегчен и пренаситен. Тук трябва някой по-внимателен, по-кавалер. Мисля, че Виктор, като персонаж се вписва добре, на моменти беше леко смутен и дървен, но това си беше първия епизод. Да му се даде шанс.Според мен ще се отпусне. Симпатизирам му.
И аз много го харесвам Simple Smile според мен е добър човек и никоя не е спечелила сърцето му не са подходящи за него Simple Smile

# 549
  • Варна
Обидно е, много според мен , особено израза " с ремарке " ми е безкрайно селски...Разведения мъж не е с такова, защото детето е при майката -  и той  отново  свободен мъж. ...!!! Такива осъждания и крайности са ми направо отврат. Както има хора които са бездетни, но остават заедно цял живот един със друг/ понякога не осиновяват дете/ , така има и такива, които приемат и обичат децата на човека с когото живеят...

По-скоро , ако една жена има дете или деца, може повече да не желае да ражда. При мен  е такъв случая например, но аз си взех разведен мъж, който също си има Simple Smile Ерген не съм и искала да срещам, въпреки че бях на 33 като се разделих с бившия..

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 14:32 от Vessi_to

# 550
  • София
Хора, закачам се не заради нас, а защото самият Виктор е ходил доста дълго време със жена с дете. В смисъл, че едно говори, а друго е правил. И явно си пада по каки. Да видим де.

# 551

Е този сезон е попадение😂
Сега ще спечели само почесване на егото😂

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 14:58 от NaviMK

# 552
В официалния профил на Ергенът в Инстаграм, Виктор харесва определени публикации за момичетата. А Ева под публикацията с нейна снимка отговаря на всеки коментар. На който му е интересно може да погледне. Явно е останал с лоши впечатления от някои жени там, няма да казвам кои са, за да не се приеме като спойлер. Иначе, Виктор ми харесва - не ми се вярва всичко да е сценарий, някои от реакциите му бяха доста добри, кавалер е и външността му също ми харесва. За сега. Момичетата.. Хм. Трудно ми е. Парцалесите няма какво да ги коментирам.. Най ми допадна Карина и ме е яд, че няма визитка. Дано да я дадат в някой от епизодите. Дениз в басейна се държи отвратително, нямам търпение за епизода довечера. Много искам да ги видя без грим. За мен, някои от жените бяха гримирани ужасно.
Лично на мен би ми било интересно да прочета различните виждания, добити от разглеждания на профили, като действително може да се направи в спойлер. На който му е интересно ще го отвори и прочете.

Затова сега и аз ще напиша някои мои леки наблюдения, относно липсата на някои участнички в инстаграм и появата им. Слагам информацията в спойлер Simple Smile
Скрит текст:
Разгледах профилите на Зорито, Венета, Виктория, Благовеста, Ева, Александра и самият ерген. Според активността им там излиза, че излизат в следния ред, като преди тях и между тях има и други участници. Та излизането им е - Зорница, Ева, Венета, Александра. На Виктория явно някой е поддържал профила, тъй като няма дупка достатъчно голяма между публикациите. Благовеста има много голяма разлика между снимките, и там също не мога да хвана кога може да е излязла, тъй като е публикувала много след като самият ерген Виктор е направил първи пост, след дълга пауза. Виктор е постнал на 16.11., а Благовеста на 28.11. Най-близо от тези всичките е Александра с публикация от 7.11. От различните публикации останах с впечатление, че Ева и Александра имат добро приятелство, Венета и Благовеста също.
Не мисля, че инфото ми е кой знае какъв спойлер, но не искам да дразня никой.
П.П. погледнах ей сега и любимката на много Карина. Тя излиза долу-горе с Ева /според постовете в инстаграм/, но е преди Венета

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 15:11 от pepi_r

# 553
Това шоу е вече в устите на всички. Малко пародия и с Иво Сиромахов. Жалко, не позволява копиране.

# 554
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Нали знаеш, че публикации можеш да си заредиш за един месец напред да се публикуват в точен ден и час.
Също така, защо да не могат да публикуват от там, ако не е свързано с шоуто ?
Не знам

Общи условия

Активация на акаунт