🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 81 445
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Отврат, а толкова е смотана Капитонова, думи нямам.

# 361
  • София
Според мен клюкарските сайтове са повлияни от оная снимка на Виктор с Ники Кънчев и жената между тях. Тук някой предположи "това не е ли..." Ми не беше, ама така тръгват слуховете. И като знаем колко "умни" са списващите подобни творби, ето ти сензация.
Не
Скрит текст:
Тя е била на екскурзия в Милано и я попитали с любимия ли е и тя е отговорила "да" със снимка на мускулесто тяло с тигър емотикон на лицето или нещо такова. Упорито се говори, че тя е победителката и аз няма да се изненадам въобще.

Скрит текст:
Нали Виктор не обичаше Италия Satisfied

# 362
  • Terra incognita
Според мен клюкарските сайтове са повлияни от оная снимка на Виктор с Ники Кънчев и жената между тях. Тук някой предположи "това не е ли..." Ми не беше, ама така тръгват слуховете. И като знаем колко "умни" са списващите подобни творби, ето ти сензация.
Не
Скрит текст:
Тя е била на екскурзия в Милано и я попитали с любимия ли е и тя е отговорила "да" със снимка на мускулесто тяло с тигър емотикон на лицето или нещо такова. Упорито се говори, че тя е победителката и аз няма да се изненадам въобще.

Скрит текст:
Нали Виктор не обичаше Италия Satisfied
Скрит текст:
той отива на шопинг, не на романтичен туризъм😃

# 363
Изгледах първия епизод.Гледах внимателно как Виктор посрещаше всяка една от участничките.Според мен от толкова много жени ,искрено го впечатлиха само две.Едната е тази с детето,която каза,че е щастливо безработна и рускинчето.

# 364
И аз го забелязах същото. А безработната как се издържа между впрочем? Нали има и дете, то едва ли е пълнолетно. Или бъркам?

# 365
  • софия
Мен ме дразни как част от участничките си имат приятели, но въпреки това са в предаването. Например Ева, която дори май се е омъжила?! 

# 366
Никакъв шанс няма тая с детето. Парен каша духа. Направо му се смени физиономията като разбра, а и си го каза. Даже очаквах да е първата отпаднала. А как се била издържала ... ми, като останалите. Всички са си клонинги.

# 367
  • Terra incognita
Мен ме дразни как част от участничките си имат приятели, но въпреки това са в предаването. Например Ева, която дори май се е омъжила?! 
Вероятно мъжът й не е ревнив Grinning

# 368
На Зори не съм й разглеждала сайта и прословутото клипче. Мернах само 2 рокли, които бяха качени в темата и не бяха лоши. По-консервативни, да, но не бяха лоши, а и не са за нашия пазар. За тук това, което видяхме предната вечер - златничко, сребърно, с паетки, перца, ако може по без рокля направо. Абе да лъска там нещо Grinning

Габито много cool иска да го раздава обаче продължава да бълва постове, то тя, то майка й, то какво не чакала. Ако толкова много беше над нещата, един пост няамше да видим, така де, какво й пука.

# 369
  • софия
Вероятно мъжът й не е ревнив Grinning

Заработила е някой лев за сватбата Smile

# 370
  • Варна
    уф, момичета, отново казвам че съжалявам...сега изчетох последните 3-4 странички .По написаното  от някои се почувствах, че съм разкрила тайната че дядо  Дядо Коледа не съществува все едно пред някое малко дете. Не е било умишлено. Всъщност е клюка,  от клюкарски сайтове и източници  и може изобщо да не е вярно. Недейте толкова да се вживявате според мен. Тук такива неща се изписаха, клюки, компаньонки , кой кого познавал.... И някак си.. не сметнах че е неуместно.

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 19:55 от Vessi_to

# 371
    • Terra incognita
    Айде, стига. Нищо не е станало. Мир.
    Предлагам да не бъдем дребнави, за да не разваляме темата.

# 372
    • София
    Съзнавам, че голяма част пишат от телефон, но ако може да не се цитират 5 мнения назад заради 2 думи

# 373
    Зорито започна да ми става симпатична.
    Напомня ми на Мегз.
    Смеем се на простотиите им, ама ако наистина изкарва пари, браво.

# 374
    И аз мисля, че няма шанс майката Марта.

Общи условия

Активация на акаунт