🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 81 897
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 855
Само на мен ли ми Прави лошо впечатление, мижавите 2 чинийки с някакви плодчета към виното на яхтата?

Не са гледали турски филм да видят как се прави.

Покривката на масата, на която вечеряха, с дълбок ръб от гладенето, столовете облечени в някакви лъскави, грозни драперии.

Уж се дава заявка за лукс, а то лукс от село.
Много евтинджос е шоуто - те реално са в един хотел и толкова.
Роклите, грима и буклите са ужасен ужасон, момите и те са като от ма`алата.
Другото такова предаване е онова за двойки - май беше по Нова - не го гледам, ама колкото пъти съм попадала, все имам чувството, че го снимат в някое изтърбушено селско читалище, такава мизерия е.

# 856
Чак и сълза ли пусна накрая?
И за какво 🙄, той с тази и дума не е обелил, и името и не помни сигурно. Преигра малко тука, не става за артист човека 😂

# 857
Вероника я помня само с падането, което после разбрах, че било шпагат.
Очаквах повече екшън някак. То имаше само този 1 драматичен момент около басейна... и нищо повече.
Марта няма да я бъде до финал.

# 858
Другото такова предаване е онова за двойки - май беше по Нова - не го гледам, ама колкото пъти съм попадала, все имам чувството, че го снимат в някое изтърбушено селско читалище, такава мизерия е.
Всъщност се снима във вила "Екатерина" във Вакарел, бях там на сватба и е много приятно място. Не е супер лукс, но не е и мизерия каквато си представяте, обаче каква гледка има от поляната зад вилата.... прелест!

# 859
Е те и момите са от село, та тъкмо.
Мъж ми е на 16 април, да ви разкажа ли... Laughing
Да!!! Но какво?! 😂🤣🤭😀

# 860
Общо взето доста слаба серия.Повечето,да не кажа всичките са с напонпани устни,напудрени...Смееят лш се,ядосват ли се дори не си личи.Виктор е ужасен за актьор.Какъв беще тоя рев накрая?Сигурна съм,че дори не и помнеше името.Наредили са момичетата там,все едно са в някакъв харем и султанът си избира компаньонка за вечерта.То е очевидно,че по-вървежните са скандалджийките и те ще останат известно време.От момичетата ми харесваше Марта,но тя не водеше друг разговор,освен за бившият и дъщеря си.Много се изложи.Ева е приятна,Деница също,но изглежда доста стара,пък и вкусът и към облекло и грим нещо куца.Виктория е като фрасната в муцуната,типична рускиня.Малката Вики е 3 години по-малка от мен.Не знам въобще какво търси там.Няма ли въобще момчета около нея,та се е навряла там,да тича след 31 годишен мъж?Няма да коментира Габриела и онази Дениз.Само ще кажа,че и двете отговарят по поведение на древната професия.
Лека и спокойна вечер,момичета.🥰

# 861
Тоя Цитиридис ме халоса по глвата. От тия пошли гърли на войната в Украйна. Барем една реклама да бяха пуснали, човек да се освести и да превключи.
И на мен много "изведнъж" ми дойде.. от хахо-хихи веднага скачаме във военни теми.

# 862
Скрит текст:
Е те и момите са от село, та тъкмо.
Мъж ми е на 16 април, да ви разкажа ли... Laughing
Да!!! Но какво?! 😂🤣🤭😀
Какво е да живееш с овен... Вервайте ми, приключение е! Laughing

# 863
  • Terra incognita
Не мога да разбера защо постоянно ни се натрапват образи на леката, простата и нахалната жена. Аз се чувствам обидена и омерзена като зрител Joy
И тези момичета дали вярват, че никой не знае с какво се препитават, та така гордо и нахакано разхождат семплите си личности из родния ефир? Особено Дениз. Бива ли такова самочувствие? Нито си първа убавица, нито си приятен събеседник.

# 864
Аз си мисля, че Виктор трябва да обърне внимание на тези, които много не се набиват на очи и са по-скромни и притеснителни. Как да ги "опознае" като той винаги е заобиколен от едни и същи хиени  - Зорница, Виктория Капитонката, Дениз и Людмила..
Искам да го видя да общува с малката Вики, Карина, Ниа-Косара. Все момичета, които са скромни, тихи, по-кротки. Плеймейтките и силиконовите каки са много агресивни в отношенията си с Виктор, а на мен ми се струва, че това не са негоя тип жени, а е просто учтив и джентълмен. Въпреки че като го гледах, нв му беше зле между две.
Гледах и промото за утре.. и тъкмо днес говоря за малката Вики и ето утре тя ще е под прожекторите. Явно хиенките са набелязали нея за "жертва" този епизод. Защо?!?

# 865
  • София
Санаториумът е в почивка до утре вечер, но тук коментарите нямат нито миг пауза - една насмогнах да ви изчета.

Людмила с целувката - като я гледах как го засмука, леле-мале, ако ѝ дадат още някой шанс ще стане страшно.
Неприятна е, а с тези брадавици по лицето доста губи.

Дениз все е научила нещо от чичо Ицо, но засега не го е приложила.
Габито ... пародия.
Мен ме изкефиха как отидоха двете при ергена - личи си, че се забавляват.

Блага - не знам каква плеймейтка е била, но цената, която споменаха за нея съвсем си отговаря на нивото.

Марта - не, че е имала шанс, ама с толкова приказки за бившия, скоро ще я прати да си се гледат отблизо с него, че явно си липсват.

За Зори с точка G се казали всичко днес - пълно ку-ку.

Не се сещам за коя още исках нещо да кажа, но ще спомена Венета - добре, че я има в този санаториум, че да разведрява обстановката.

След изгледани два епизода, мога да кажа, че цялото предаване не е нещо WOW, но:
 - гледките от Фетие са чудесни
 - коментарите тук - ненадминати! Много по-забавни са от случващото се на екран! Дори само заради това си струва да погледам още.

# 866
Само на мен ли Александра ми е крайно неприятна? Засега не мога да дефинирам какво точно в нея не ми харесва, но не ми създава добро впечатление. Иначе има много хубава фигура и роклята от коктейла ѝ стоеше убийствено.
Малкото Вики ми е симпатично. Изглежда тя ще е следващата основна фигура в епизода.

# 867
Признавам си че Венетка като влезе не ми хареса, но сега се радвам че е там. Определено създава настроение!

# 868
Аз не разбрах какъв беше смисълът на розовата роза предишния път при условие че той избра друга жена за среща, но поне от Венета разбрах, че са на санаториум.

# 869
Само на мен ли Александра ми е крайно неприятна?
Не само на теб. Освен, че не я намирам за хубава в лице, нещо не е наред и в главата ѝ... Психолог с такива реакции??

Общи условия

Активация на акаунт