🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 80 844
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 1 350
  • SF
Повечето са с хубави, млади, стегнати стройни тела.
Аз не харесвам благовестиното тяло, Весела ми идва едра, както и на малкото момиче Виктория.
Останалите са с хубави фигури. Не харесвам обаче някои татуси - ръкави, бедра и т.н.

# 1 351
И аз мисля, че Весела е следващата, с нея не са давали да си е общувал особено.

# 1 352
Вече само в четвъртък и петък ли ще го дават или и в неделя?

Вчера си представих каква би била ромнатичната среща на Виктор със Зорница. Има да го кара да ходи по права линия на яхтата, да му обяснява къде да си слага вилицата и чашата, и да му показва дипломи и сертификати - сигурна съм, че е помъкнала всичките с нея. Накрая ще го накара да дефилира в различни костюми, а за капак ще му изпее една от хубавите й песни Joy

# 1 353
Повечето са с хубави, млади, стегнати стройни тела.
Аз не харесвам благовестиното тяло, Весела ми идва едра, както и на малкото момиче Виктория.
Останалите са с хубави фигури. Не харесвам обаче някои татуси - ръкави, бедра и т.н.

Да, откъм тела повечето са много добре изглеждащи. А татусите в комплект с толкова натруфени бални  рокли са гротескни. При Весела също тая дисхармония се набива на очи.

# 1 354
Снощи се смях като представяха Весела, която сигурно на живо не е дебела, ама до тия солети другите е като джудистка. Но не за тялото иде реч, то нямаше да е така впечатляващо, ако банският беше подходящ. И с тая походка "еся шдода те набия", ефектът е мани-мани. Та тя е представена като гримьорка и хотелиер с опит. Гримьорка... не трябва да ѝ разрешават да е, че като гледам върху себе си какво си причинява... страшно е! Хотелиерка - къща за селски туризъм в село Сапарево, което сефте в това предаване го чух и отново там беше представено за град, та се зачудих за България ли става въпрос, защото такъв град не съм чула да имаме. Чак проверих има ли такова и къде е. Честно ли? И "професиите" на останалите... Толко яко разсмиват с тия титли и професии, които са им лепнали, че направо се чудя това да не е комедийно шоу, а нещо да не съм разбрала!?

# 1 355
При положение, че ги събират само за снимки и пиене на вино на пейка, малката Виктория що драматизира? Все едно си на работа, отиваш бачкаш и се прибираш.

# 1 356
  • SF
Тя пък Зорница много знае кое как да се прави. Да не е директор по протокола.
Сценаристите я ползват за "жената с класата, самата Кари Брадшоу", но знаят, че Зорница и Виктор няма да се загаджат. Твърде нелепа идва тази жена.
Язък й за крипто дипломите, модния бранд и артистичните заложби - нищо не става от ни едно от тях.

# 1 357
  • Варна
На мен мин се стори, че Александра има тренирано тяло докато я гледах по бански- корем, дупе, талия, бедра.

Някак това тяло не беше дар от природата, а постоянни усилия във фитнеса или по скоро комбинация от двете.

# 1 358
За малкото Вики разбрах, че са опитали да я изнасилят и за това се натъжи, нахлували спомени и т.н. Надявам се да съм разбрала грешно, но сякаш това чух.

# 1 359
  • Варна
За малкото Вики разбрах, че са опитали да я изнасилят и за това се натъжи, нахлували спомени и т.н. Надявам се да съм разбрала грешно, но сякаш това чух.
Аз чух точно това.

# 1 360
Ма как жена с класа ще е Зорка... В "Гордост и предразсъдъци" майката на Елизабет и сестрите ѝ - госпожа Бенет, си мисли, че са фамилия с класа и щерките ѝ трябва да се омъжат за богати достойни мъже, та се чуди как да им ги пробута... а те всичките (без Елизабет) са като квачки. Та тази ми е същата и все едно се е материализирала от онази епоха.

# 1 361
Зорито със зор бих я нарекла красива, но печели със интелигентност и приятно държание. Има познания в етикета и добрите обноски, но това не определя колко си умен и колко знаеш. Визитките са доста напудрени според мен, така че трудно е да се прецени от тях за качествата и знанията на участничките. Предаването е в развлекателния жанр, не им тестват общата култура, завършил висше в България нищо не значи, те всички са завършили нещо... Има чаровен говорен дефект и излъчване без да е хубавица. Не гледам осторожно предаването, само в рекламните паузи на други предавания го прехвърлям, но успях да стана свидетел на скандали и простотия

# 1 362
Рандевуто с Александра се получа, особено на фона на фиаското предната вечер с Марта.
Александра е опитна във флирта, добре водеше разговора, поразчупиха се. За химия не знам, но определено си допаднаха.
Това с целувката от една страна беше нелепо, защото тя буквално му се предложи, а той не пое подадената топка, от друга страна беше готино .
За мен той се смути и не знаеше как да го направи, което ми стана симпатично, защото това смущение ми показва, че не е някакъв заклет женкар, някакво пълно перде, а един чувствителен и леко стеснителен мъж, което в разумни граници, за мен не е недостатък за един мъж, дори напротив.
 Това, че целува с лекота  кухите лейки, които не харесва дори визуално, не променя мнението ми.
Нацелува ги, защото  продукцията му казаха да го направи, а те грам не го вълнуват, но се смути от жената, която го привлича. Стори ми се сладко.
Иначе Сашка е опасна капия, пое инициативата без грам колебания. Много й се искаше милата, като отиди при девойките да каже със съспенс:
""-Нямаше как прекрасната среща да завърши по по -съвършен начин ,освен с една страстна целувка" .
Ама ядец. Smile
 Като не й се отвори парашута веднага готова с отговара, направи се на ощипана мома:
"-Нали ви казах, рано ми е за целувки" .
 Дет се вика "не съм от тях как Сийка". Скромно моме, не се дава. Laughing
По отношение на Марта, вече съм убедена, че тази жена е с друга цел в предавенето, а не да си търси партньор.
Има нещо гнило в Дания. Stuck Out Tongue
Струва ми се , че не тя, а мъжът й е искал почивка от брака. Имат май нещо, като отворена връзка, щом свободно я ставя да си скита по дискотеки по цели нощи.
 Според мен Марта е май в предаването, за да си върне благоверния. Иска да му покаже , че е желана от другите мъже, жена.  Да го накара да ревнува, но без да отива далеч, за да не го загуби напълно.
Мъжът й изглежда добре, финансово стабилен, взел я двайсет годишна.Едни 16 години брак вкарват рутина, а и тя не е особено интересна жена от това, което показа. Освен една секси външност, няма за какво да се хванеш.  Тя освен, като грижовна майка с нищо друго не се афишира.Дет се вика малко е "бъди красива и мълчи", ама тя не е на 20, а на 36 само с една външност няма как да държи мъж с възможности при толкова свежа плът на пазара.Може да е залитнал по нещо по-младо или просто по някоя по-интересна и интелигентна жена. Начинът по който тая жена говореше за мъжа си, тя не иска да го пуска, напротив бори се за вниманието му. Избрала си е странен начин за това, но не знаем колко е отчаяна.

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 12:06 от романтик

# 1 363
  • София
Кое му е чаровното на това Р? Чаровно е, когато са на 5, а не на 35. При това точно това изопачаване на Р-то е от най-неприятните, дори не е "френско Р".

# 1 364
Зорито със зор бих я нарекла красива, но печели със интелигентност и приятно държание. Има познания в етикета и добрите обноски, но това не определя колко си умен и колко знаеш. Визитките са доста напудрени според мен, така че трудно е да се прецени от тях за качествата и знанията на участничките. Предаването е в развлекателния жанр, не им тестват общата култура, завършил висше в България нищо не значи, те всички са завършили нещо... Има чаровен говорен дефект и излъчване без да е хубавица. Не гледам осторожно предаването, само в рекламните паузи на други предавания го прехвърлям, но успях да стана свидетел на скандали и простотия

И аз мисля, че Зорница е доста интелигентна жена, с много различни интереси, познания и богата обща култура, която определено знае как да стои до един мъж, как да говори, как да се държи и да се представя в обещството. Обаче тази визия е просто покъртителна. Направо някакъв ужас - наистина е плашеща на моменти. Аз, като цяло съм против интервенциите, обаче при хора, като нея са просто наложителни. И смятам, че ако инвестира малко в това да пооправи малко визията си, би било доста добре за нея. И изобщо не го казвам с подигравка или с лошо чуство. Защото наистина има жени, които нямат нужда, но /предварително се извинявам, защото по принцип не си позволявам да пиша подобно нещо/ тя си е наистина грозна и то доста. Колкото и да търся нещо красиво в нея, такова нещо просто няма.

Общи условия

Активация на акаунт