🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 80 808
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 1 380
И с хубави тела са ги избрали. Една няма по-тлъстичка или нелицеприятна.
Всъщност за моя изненада след вчерашния кастинг за бялата роза най не ми хареса Денис. Лицето и` с грим е най-ефектно, но в тяло губи от останалите момичета - къси крака и странно телце.
Чудех се защо без грим ми изглежда зле при все, че има правилни черти и снощи се позагледах.
 Има силно изразен паднал горен клепач, което си е сериозен козметичен дефект. По принцип се появява около 40-45 години, а не на 20 и няколко.Не знам каква е причината при нея, честа употреба на силен и некачествен грим, алкохол, макар не ми се стори да си пада по чашката, някакъв хормонален проблем или просто кофти ген. С грим този недостатък не си личи, но без грим е много фрапиращ.
Подлежи на корекция, но с времето пак се появява, защото кожата пак се отпуска.

# 1 381
Аз, като цяло съм против интервенциите, обаче при хора, като нея са просто наложителни. И смятам, че ако инвестира малко в това да пооправи малко визията си, би било доста добре за нея. И изобщо не го казвам с подигравка или с лошо чуство. Защото наистина има жени, които нямат нужда, но /предварително се извинявам, защото по принцип не си позволявам да пиша подобно нещо/ тя си е наистина грозна и то доста. Колкото и да търся нещо красиво в нея, такова нещо просто няма.

Зорница предпочита да инвестира в емоции, не във външност. Това я отличава от останалите, което на първо време е достатъчно да грабне вниманието ми. Предполагам, че и Ергенът е на това мнение.
Любопитна съм за тяхната среща.

# 1 382
  • Варна
Това малкото се разциври, защото й е много трудно да пробие от другите хиени. После реши, че пак ще се разреве и стана номера, когато се върна от разговора с Виктор, нямаше и следа от сълзи.
Имам чувството, че ако извика на яхтата Дениз и Габриела буквално ще го изнасилят. Люси е много грозно същество, не само външно.

# 1 383
Участничките дали четат сега какво си пишем тук? 😀🤯

# 1 384
  • София
със сигурност. Едва ли устояват на изкушението.

# 1 385
Срещата с Ева… ами какво да кажа - започне ли мъж да обяснява ама недей да се влюбваш, забавлявай се… Ясна е работата, а тя вече пърха от любов.

# 1 386
Жалкото е, че скандала в басейна го наблюдавам на живо поне по веднъж на всяка спа или морска почивка. Винаги има по някой недоволен, че е напръскан. Ами водата е за това - да се намокриш, да се забавляваш. Който си пази лепилото на миглите и екстеншъните да си сЕди домА у ваната.
Иначе да - напълно нелеп е скандала, но това ни е битиети напоследък - злоба, егоизъм, агресия по смешни поводи.
Виж наддумвнето си беше като от детската градина. 😀

Дрън дрън лепила и екстеншъни. Трябва да има съобразяване в група и на обществени места.

Мисля, че Дениз е простовата и злобна, но понякога това е единственият начин да говориш с невъзпитани и несъобразителни хора, които не осъзнават, че не са сами в басейна, в автобуса или където и да е на обществено място. Тази Александра го играе не стара мома, а ощипана мома.

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 12:59 от Linda*kiss

# 1 387
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Зорито ще се ремонтира според мен, първата крачка я е направила - купила си е редове коса. После ще оправи зъбите и носа и ще придобие прилична визия.

Бонбонова има сериозни проблеми с нервите и вътрешната самооценка, но не се наемам публично да изказвам предположения коя е причината.

# 1 388
  • София
Смятам обаче че ще бъде разочарована - не само от ергена, а по принцип от това какви са свободните мъже в момента "на пазара".

И какви са свободните мъже в момента "на пазара"? Wink

# 1 389
Срещата с Ева… ами какво да кажа - започне ли мъж да обяснява ама недей да се влюбваш, забавлявай се… Ясна е работата, а тя вече пърха от любов.
В случая за мен Ергенът си беше прав,какво влюбване какви 5 лв след 3-4 разменени приказки и една изнасилена целувка. Нито се познават,нито пък дори и да имат желание могат да се опознаят в тази изкуствено създадена среда

# 1 390
В случая за мен Ергенът си беше прав,какво влюбване какви 5 лв след 3-4 разменени приказки и една изнасилена целувка. Нито се познават,нито пък дори и да имат желание могат да се опознаят в тази изкуствено създадена среда
Да, разбира се че е рано, но ако мъжът има интерес към дадена жена няма да му бъдат такива думите.

# 1 391
Това е просто шоу.В релния живот всичко е различно...
Това са изкуствени фрази, маниери, погледи, приказки..
Радват се сега на всенародната любов в инста, качват сторита да си галят егото...
Това е временно
Всяка жена иска прекрасен мъж и любов
Всеки мъж желае прекрасна жена и любов

# 1 392
Хихии, Ергенът хубаво си направи реклама, хихии, то пози, то усмивки, то примрежени погледи и т.н.!🤣 А, най - ми е смешен като забели изкуствено лустрованите зъби с  един такъв проницателен поглед, а хахаа!😅

# 1 393
  • София
Така е, Peypy, искаме, ама, уви, понякога се разминаваме. Simple Smile

# 1 394
  • Варна
А защо ви дразни как са се хилили Ергенинът и Сашка на яхтата? Ми ще се хилят, нали се ухажват. Ние с ММ като се гаджосвахме, ме беше заболяло ченето от хилене и усмихване. Ами хубаво ми беше. Той тогава ме пита: Постоянно ли си толкова щастлива? Е, познайте. Сега вече въпросът е: Кой пак те ядоса? 😆 Ама тогава си беше така... Хормони, емоция. Нека си се хилят. 😉

Общи условия

Активация на акаунт