🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 80 827
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 1 395
То няма лошо,но чак взе да нагарча от толкова хилене, погледи,залези и сапунени мехури Grinning осъзнавам, че е такава идеята на формата, но от толкова сладост на човек му става зле

# 1 396
  • София
Според мен, те не са точно в определена роля изкуствено. Сценария е написан и просто са подбрали подходящите характери за предаването.

Много от тях са актриси участвали и в други подобни формати, така че са си точно изкуствено в ролята и не ги бърка толкова за младежа, отколкото да се покажат пак медийно, да си направят реклама за бъдещи участия, каквато е политиката на всеки актьор Grinning
То и самата Габриела (АЕЦ) си каза, че го прави за шоуто, за сценаристите.

# 1 397
Нещо не намирам Капитонова в Инстаграм, виждате ли и профила?

# 1 398
  • софия
Оххххх, това е най-кринджавото предаване, което съм заглеждала. Ужасно е. Бррррррр!

# 1 399
Нещо не намирам Капитонова в Инстаграм, виждате ли и профила?
Там си е, но е заключен
https://instagram.com/vikihoney?utm_medium=copy_link

# 1 400
Това е профилът на Виктория Капитонова - https://www.instagram.com/victoriakapitonova/

# 1 401
Който следва bginfluencers_revealed е блокиран от Капитонова...

# 1 402
Смятам обаче че ще бъде разочарована - не само от ергена, а по принцип от това какви са свободните мъже в момента "на пазара".

И какви са свободните мъже в момента "на пазара"? Wink

Ами тя е на 36, има дълга връзка, сериозна, с дете, в резултат на голяма любов, предполагам иска да срещне нещо подобно - отново да изживее същата силна тръпка, отнова да има сериозен човек до себе си, който да я поддържа и да се грижи за нея, но да е по-млад от настоящия - да кажем - около нейната възраст и малко по-големи - 40, 40+ - за да има още енергията и ентусиазма за живот, който тя има. Само, че необвързаните мъже на нейната възраст не са точно това, което тя търси. Или са заклети ергени, които бягат от отговорност и не им се обвързва сериозно с никого, още повече пък с жена с дете. Или вече изживели някаква по-сериозна връзка - без значение официален брак или не и си имат своите белези от преживени разочарования и тя трябва да се бори с някакви страхове, останали наслагвания, комплекси - изобщо със стереотипите за жена, които те вече имат, и които в повечето случаи са разочароващи, със стереотипите им какви точно трябва да са взаимоотношенията им и т.н. Рядко хората се разделят така цививилизовано, с добри чувства и загрижени един към друг - както тя го е направила. Така, че една връзка с разведен мъж или с такъв дето е имал неуспешна дългогодишна връзка, никак няма да й стори толкова свежа и завладяваща, колкото й се ще.  Има и изключения разбира се, но огромния процент, който описах са такива. Остава й да ще започне такава силна, завладяваща връзка с някой на около 27,28 - който да е готов вече за сериозни отношения, но още да си има младежкия ентусиазъм и да се впусне с открито сърце в тази любов. Само, че тук края ще бъде малко разочаравощ, защото след 10, 15 години - той ще е в нейната позиция и ще потърси нова любов и нова емоция с вече по-млад човек, пък макар и с благодарност към нея!

# 1 403
Който следва bginfluencers_revealed е блокиран от Капитонова...
аз не съм още.. защо блокира наред?

# 1 404
Тези, които ми бяха симпатични една по една ме разочароват.
Марта-повърхностна. Но пък наистина са красиви със съпругът ѝ.
Александра-що за инфантилно поведение и хильотене.И на него се видя, че му хареса.. Кое? Хилене на всяка дума, и в повечето случаи неадекватно. И отговори  с "да, разбира се, да" и... това беше.
Гергана ми е също симпатична, но предполагам и нея когато я заведат на разходка и тя ще се изложи. Joy
Толкова си могат.
Венета и Зорница са ми там за цвят и колорит, изобщо не ги възприемам като негови потенциални партньорки.
А пък напористите - Дениз, Благовеста и Виктория К. са ми тотално несимпатични, да не кажа по - силна дума.
Госпожица - юхуу красива и то за Мис?!
Хареса ми този епизод, раздвижиха ги малко да не скучаят- и те и ние.

Любовта е химия, погледи, докосване, усещане. Приказките са на заден план.

Ергенът каза, че е имал прекрасен ден с Джулия Робъртс. Проблемът му е, че тя е купонджийка, която си знае цената, а той ми се вижда повече домошар, който си пада по жените. Не съм сигурна дали си пасват, ще се види с времето.

# 1 405
Като гледах поредните епизоди имах усещането,че повечето моми Виктор би ги изгонил веднага.Обаче шоу трябва да има за хората и няма как.Нагласено ми е всичко.Не вярвам мъж,като него да опре до такова предаване за да си хване гадже.Повечето са там да трупат известност и тук таме може и да има някоя заблудена.Не му е хич лесно в тоя кокошкарник и сигурно любимия му момент в предаването е,когато трябва да изгони поредната и си каже,,ох с още една по-малко,,:grinning:

# 1 406
Мен ме радва как Виктор първо кани на среща по-сериозните момичета - Марта, Александра, на Деница даде първата роза. Може би следващата му среща ще е със Зори? Защо пък не. Плеймейтките ще ги остави за колкото е възможно по-късно - Дениз, Габриела, Благовеста, Венетка. Сякаш иска да им покаже, че нахалството, наглостта, арогантното поведение не го привлича. Определено се вижда, че не е запленен от такъв тип леки момичета. И той е в тези среди и най-вероятно знае разни пикантерии за тях. Но е шоу и сценарий и ще му се наложи и с тях да прекара някой и друг романтичен ден, за съжаление. Ако е с някоя от тях 4-те, мисля че ще го атакуват за по-голяма близост и целувка.
Определено предаването ми харесва и мисля, че може да има непредвидими реакции от страна на Виктор. Колкото и да е сценарий и да има изучени реплики, няма да се посвени да каже, каквото мисли или да затапи някоя “дама” в стил “А, ти защо не вземеш валериан и не си лягаш” 😁 Харесвам го определено. Мисля, че е забавен мъж. Дървеното му поведение се дължи и на многото камери. Трудно е да се отпуснеш като знаеш, че някой е наврян с камера и чака всяка дума, усмивка, трепет, за да ги заснеме. Аз на сватбата ни си спомнях, че бях такъв гипс точно заради снимките и видеото, а пък си представям, ако знам, че ще ме излъчат по национална телевизия и всички ще ме гледат и обсъждат.

# 1 407
Капитоновата я репортнаха заради едно политическо меме и сега профилът й излиза много назад в търсачката, защото е рестриктиран.

# 1 408
Наваксвам със снощния епизод и е кринджът на кринджовете, макар да съм още в самото начало.

Александра ми напомни колко ме е страх от жени с големи усти, все едно гледам някакъв хищник насреща, който си точи зъбите да глътне обекта пред него.

Освен това има същия гаден говорен дефект като Марияна Попова при съскащите и шъшкащите съгласни.

Без да съм моралистка ми е адски неудобно да гледам "ревюто". Едва ли до края на живота си ще имам щастието да дойде в момент, в който достойнствата на жената няма да се оценяват по външния ѝ вид.

# 1 409
Сег успях да чуя какво казва Александра относно спора ѝ с Дениз: "Много ниско ниво на култура и съм изключително обидена...". А то звучи като "много ниско ниво на културизъм". Заслушайте се.

Общи условия

Активация на акаунт