Войната в Украйна 1

• 1 798 303
  • 44 850
  •   1
Отговори
# 2 985
Янев директно оставка трябва да подаде.
Няма да стане никога, идеята им е дълбоко закотвена у нас. България политически винаги го играе фурнаджийска лопата - горната половина с ЕС, долната - знаем къде. Затова никъде не сме на сто процента; нямат ни политически доверие. Казвам го като лаик, но някой по-разбиращ може да ме обори, разбира се. Ще ми е интересно да прочета аргументи в обратна посока Simple Smile

# 2 986
Имаме една много тъжна и вярна българска поговорка- По-католици от папата. Та така и тука. По-руснаци сме от руснаците. Жалко, жалко.

И точно тези - които защитават изцепки от типа на Янев, никакви патриоти не са. Никакви.

# 2 987
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Разбирам, че те е страх, но и ние трябва да се държим достойно, Ronald
Защото историята помни

# 2 988
Мерки взехме. Други не искам и няма нужда на този етап, смятам. Относително спокойна съм.

# 2 989
Аз пък смятам, че външният ни министър е потресаващо смотана. Гледах я вчера от т нар щаб и не издържах звука и картината и превключих. Това ли са ни вдъхновяващите лидери? Слави гледа ли я? Доволен ли е? Риторика просто.

# 2 990
С Радев и Янев съм доста по-спокойна, че България ще се държи достойно и адекватно в създадената ситуация. Нинова какво общо има?
Въпросът е наивен, а становището е обяснение защо България толкова години е в периферията на живота в ЕС. Очевидно благодарение на подкрепата от страна на населението с такива идеи като в цитирания пост.

# 2 991
  • софия
Пита се няколко пъти, но аз да потретя .....

Та, някой от капацитетите, /виждам, че тук има доста/ да поясни, по възможност на български език, що е туй нещо

"прокси хибридно правителство" ?
Такова, което търпи министъра на отбраната да обяснява, че война в Украйна няма, а има военна спецоперация, и че нямаме нужда от подсилване на отбраната си. В този момент. И МП обяснява, че това си било лично.мнение. И аз съм напълно съгласна с тези от НАТО. И бих взела мерки срещу такъв троянски кон.

Спокойни с Янев и Радев могат да са само мечтаещите да дойдат тук руснаците.
Янев е писал, че предстояло да бъдат взети решения, които не са в интерес на България. Този човек все повече показва лицето си.

# 2 992
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Кое решение е в интерес на България в момента ?

Всяко решение е против интересите ни,
освен да не се вземат решения

# 2 993
БГ никога няма да бъде в центъра на каквото и да било..еле пък Европата.
И това няма общо с войната сега...тя нищо няма да промени. Блянове....

# 2 994
Аз пък смятам, че външният ни министър е потресаващо смотана. Гледах я вчера от т нар щаб и не издържах звука и картината и превключих. Това ли са ни вдъхновяващите лидери? Слави гледа ли я? Доволен ли е? Риторика просто.
И аз съм с такова впечатление! А и хората, които имат нужда от помощ и подкрепа в Украйна не получават адекватна връзка с нашите власти, които тя ръководи.
Моля ви се, не превръщайте темата в защита на Радев. Избрахте си го, ще го търпим.

# 2 995
Мерки взехме. Други не искам и няма нужда на този етап, смятам. Относително спокойна съм.
И да не забравяме че Путин е военнопрестъпник, нарушил десетки Женевски конвенции. Ама не, щом на лелята й е спокойно на сърцето, туй е най-важното.

БГ никога няма да бъде в центъра на каквото и да било..еле пък Европата.
И това няма общо с войната сега...тя нищо няма да промени. Блянове....
Специално и историята не знаете. България навремето е дала своя уникален и важен принос. Покръстването и азбуката ни. Защото е могло да сме както друга религия, и друга писменост по тези земи и съвсем различна история на Европа. Каква Русия ви гони, учете и осмисляйте какво ние сме дали. Стига с тая Русия!!!

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 09:41 от Лурдес

# 2 996
С Радев и Янев съм доста по-спокойна, че България ще се държи достойно и адекватно в създадената ситуация. Нинова какво общо има?

И аз така. Трябва трезво мислене. Не аа, уу, първосигнялно..то е присъщо на децата. Възрастните трябва по-разумно да подхождат.
Със сигурност 6ъм по-възрастна от теб. Трябват мерки, бързи и решителни. Освен за тези които искат Русия да завладее и нас. Виждам, че не са малко.
Мими, съмнявам се и ден да си живяла по соц.а. И ти личи. Радев е възпитаник на СССР, Янев също
Над 40 години съм. И за разлика от теб не съм си продала задника заради едната зелена карта.

Какви руснаци ви гонят, след като в момента ни управлява проамериканско правителство.
Ами.не си живяла.съзнателно по соца, била.си дете. А аз съм стреляла.с АК, на военно обучение. Със сигурност, доста повече.от теб съм живяла. И отлично знам как е под руския ботуш. И мога да сравня, за разлика от теб.

В проамериканско правителство няма.начин министъра на отбраната да повтаря опорките на Кремъл, а МП да си трае. И не само аз съм го забелязала.

# 2 997
азилският президент Жаир Болсонару в неделя отказа да осъди нахлуването на руския си колега Владимир Путин в Украйна.
Позовавайки се на украинския лидер Володимир Зеленски, Болсонару каза, че украинците са "поставили надеждата на своята нация в ръцете на комик".

В събота Болсонару написа в "Туитър", че правителството му няма да спре усилията си да евакуира бразилците от Украйна.

Интересно, и това ли мнение ще докладвате за триене?
Докладвайте, това няма да промени фактите.
Ако пък бъде изтрито, ще е видим тоталитаризъм в действие.

# 2 998
  • софия
Кое решение е в интерес на България в момента ?
Всяко решение е против интересите ни,
освен да не се вземат решения
Абе, моля ти се. В тази напрегната обстановка, не може да си отговорен и да си позволяваш да се държиш и говориш по начина, по който го прави Янев. Оказва се, че изобщо не е случаен лисунгер. Ще се окаже, че е основа на петата колона, ако да е обучаван в НАТО.

# 2 999
  • София
"Новите санкции вероятно ще произведат двуцифрен срив на рублата и банкова паника в понеделник"   – https://www.capital.bg/biznes/pazari/2022/02/27/4317594_novite_s … zvedat_dvucifren/

П.П. Двуцифреният срив на рублата вече е факт.

Как имате нерви да обсъждате пародията Янев?

Общи условия

Активация на акаунт