Войната в Украйна 1

• 1 798 480
  • 44 850
  •   1
Отговори
# 3 990

Лично аз не съм съгласна да изпращаме самолети или оръжие, точно заради тънката червена линия, която не трябва да се преминава. Не желая да бъдем въвлечени в геополитическите войни на САЩ и Русия. Война не се спира със снабдяване на военна техника, тя се подклажда. Не виждам желание от ЕС, НАТО и Русия за потушаване на тези военни действия.
Ти може и да не си съгласна, но за какво работят, мислиш, военните ни заводи?! Не така наивно.  ( казвам я с  добро тази думичка Simple Smile  )

# 3 991
О, да ...това не е тайна, че ЕС ще плати скъпо и прескъпо наложените от самия него санкции на Русия.
Но едно е да отрежеш парче от голяма питка, и да платиш с него, друго е да откъснеш от една филия хляб. В единия случай пак ще остане за ядене, в другия само ще преглъщаш.....ние сме от втория случай, ако някой случайно си прави илюзии....

# 3 992
Да, наясно са хората, че ще понесем огромни икономически загуби, защо си мислите, че не са наясно. Въпреки това всеки си има позицията, която си има, съвсем съзнателна.

# 3 993
А на вас каква ви е всъщност тезата - съжалявате, че Украйна не се предаде веднага и че Европа налага санкции на Русия ли?

# 3 994
Само на мен ли ми прави впечатление, че Зеленски е с добре поддържана прическа и външност вече почти седмица. Личния му фризьор да не е с него, във връзка с медийните му изяви? Не изглежда така човек, участвал във война. Дали семейството му е в бункер или някъде на Женевското езеро?
Какво му е поддържаното? Къса прическа, избръснат и с фанелка. Къде му е ботоксът, къде му е фризурата с преметнат перчем като на Бай Тошо на времето?

# 3 995
  • СИ
О, да ...това не е тайна, че ЕС ще плати скъпо и прескъпо наложените от самия него санкции на Русия.
Но едно е да отрежеш парче от голяма питка, и да платиш с него, друго е да откъснеш от една филия хляб. В единия случай пак ще остане за ядене, в другия само ще преглъщаш.....ние сме от втория случай, ако някой случайно си прави илюзии....

Естествено. Войната е скъпо нещо. И всички ще я платим. Няма друг начин. Но... Путин така пожела!
Ще е скъпо, трудно и бавно. Цената ще е висока. Но всяка една цена е оправдана, ако ще държи руснаците и Русия откъснати и изолирани в комунистическата им държава! Дори и да завземе Украйна, Путин и Русия остават изолирани. Всеки ще бяга от тях, като от проказа...!

# 3 996
То много е лесно да налагаш санкции, когато не те засягат самия теб.
А фактът, че Европа прилага толкова тежки санкции, които ще се отразят много и на самата нея, говори какво?
Че ножът е опрял до кокала! (за който не може да си отговори сам на горния въпрос)

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 11:23 от Змей Горянски

# 3 997
Скрит текст:
Пак са ми докладвали поста за Бандера и е изтрит, но това, което бях написала, не е тайна и всеки може да го прочете.

Но пък си гъска. И евроатлантическа подлога.

Що така някои взеха да се изнервят? Не знам.

Всички имаме сметки да плащаме и всички си мислим за това. Но сметките се увеличиха преди Русия да започне да миротвори в Украйна, нали?
Доста преди това, да. Благодарение на Путин и игричките му. Финансирахме войната на човека.
Точно. Това е добър wakeup call за ЕС. И за нас като част от него.

# 3 998
Като четеш някои постове тука, ще речеш, че всички  други са виновни да ни развалят рахата, а не тоя, дето започна войната.

# 3 999
Всъщност ако на територията на Украйна не бяха разположили американски/натовски/ военни бази и биолаборатории,  ако бяха спазени ангажиментите след Студената война НАТО да не се разширява на изток, тази война нямаше да я има.
Чиста лъжа на кремълската пропаганда. Тази война нямаше да я има само ако СССР все още съществуваше.

# 4 000
  • софия
Какви НАТОски военни бази и лаборатории на територията на Украйна, която не е член на НАТО? Къде са?

# 4 001
  • Варна
Poppea, не си прехвърляй самооценките към непознати. Една снимка не променя събитията, нито оневинява престъпленията.
Агресията на някои от вас е извън нормите. Липсата на елементарни исторически познатия няма да коментирам. Но злобата е деградивна във всички аспекти.

# 4 002
Е аз се надявам, че в крайна сметка, след тези събития, къде по своя воля, къде зорлем ще се отделим най-накрая от тоя руски газ, че ми е писнало почти всичките ни политически решения да са подчинени на това ще има ли евтин руски газ или не.

# 4 003
Това за лабораториите за биологично оръжие е от новите обяснения, какво ли още ще съчинят...

Viviana91, след тази излагация със снимката поне малко да се беше замислила за източниците си на информация. То всеки се има за много умен, със собствено мнение и виждащ като скенер през фейковете, ама...

# 4 004
Не мога да повярвам, че спорите дали са убити 10, 20 или 50 човека! До каква бройка не е достатъчно важно да се споменават?

Общи условия

Активация на акаунт