Войната в Украйна 1

• 1 799 293
  • 44 850
  •   1
Отговори
# 1 395
Имам предложение: Путин и Кличко на ринга с боксови ръкавици и който победи, печели войната!
Е, всички ще се изкефим на крайния резултат!

# 1 396
  • На земята, която е всъщност звезда.
Добре де, вчера чета в медиите, че руснаците завзели град Херсон. Преди малко виждам във фейса клип на млад мъж, не военен, от центъра на Херсон. Човекът снима централния площад, т.е. вижда се и може да се опровергае, ако лъже, и казва: "26.02., центърът на Херсон, знамената са украински, звучи химнът на Украйна (музиката се чува, т.е. пак може да бъде опроверган), държим се, живи сме. Слава на Украйна." Е как да вярваш на медии?

# 1 397
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Защото се снимат локални пространства- блок гори в Люлин от ракетн обстрел, в Горна баня се кефят на слънцето

Ей така е

# 1 398
Само чуйте какво казва заловеното руско войниче!! Нямам думи просто 😢😔
https://twitter.com/ukrainenews0/status/1497515326283694080?s=21

# 1 399

Това което Путин прави с Русия се обяснява най- лесно по следният начин.
 Ще изпозлвам Турция, защото явно примитивния страх от Турция ви кара да оправдавате Русия.

Но все едно Ердоган на насъсква и помпа пропагандно Кърджали, след което да ги въоръжи и да ги насъсква да се борят за независимост.
Когато нашите патриоти- идиотчета започнат и те да се въоръжават и водят война с тях, Ердоган да въоръжава още.
Накрая Кърджали да се отцепи, а Ергдоган да влезе с танкове в България, за да защитава независимата република от нашите нацисти- патриоти.

и като се намеси НАТО, да пита, ааа къде бяхте през тези години?!!...Ще преговарям след като пусна малко ракети из Люлин и Младост...дето се вика да поизбивам комплекси...та такава е ситуацията и там

Ясно е, че тези дето се отцепват и другите паравоенни са идиотчета, но те са жерстви на мръсни стратегически планове и извратени идеи на болен мозък

И да, по време на война и ние щяхме стратегически сами да си взривим мостовете, това се прави винаги, за да се спре достъпа на вражеските сили

Абсолютно! Продължавам да се чудя на хората, които искат да излезем от НАТО и всякакви съюзи, без да осъзнават (и да си спомнят) че преди някоя годинка един югоизточен луд и неговата шайка разпространяваха карта на "Турция"... с половин България вътре.
Познай, ако нямаме подкрепата именно на международните сътрудничества, какво ще се случи с Кърджалийско...

# 1 400
  • София
Все едно ги подстрекават украинците да дадат повече жертви, отвратително.
Отвратително е да не се осъди агресора  ... а няма по-сладка смърт от тази за родината, това е достойно за уважение.
Вдигни наздраве, ако викнат сина ти Wink
Аман от провокатори.

# 1 401
На мен ми е много тих звукът, колкото и да го усилвам, та не го чувам. Но ако е за тренировки, че са щели да правят, честно да ви кажа не ми се вярва. Кой войник ще се върже, че отиват в друга държава да тренират, където тлее конфликт от месеци.

# 1 402
Слушам Петър Волгин по Националното радио, пуска любимата група на Путин и е един весел, приповдигнат. Абе как не го е срам този човек?!

# 1 403
На мен ми е много тих звукът, колкото и да го усилвам, та не го чувам. Но ако е за тренировки, че са щели да правят, честно да ви кажа не ми се вярва. Кой войник ще се върже, че отиват в друга държава да тренират, където тлее конфликт от месеци.

Да това казва, като ги задължат да се бият няма къде да бягат.

# 1 404
Имам предложение: Путин и Кличко на ринга с боксови ръкавици и който победи, печели войната!
Ама Путин владее Жудо!

# 1 405
Много странно е обут този войник, а и това, че е единичен камион ме кара да имам едно на ум. Движат се в колона.

Еднаква техника използват и е трудничко да отсяваш.

Върви снимка на заповед, че Украйна ще раздава оръжие и на затворниците, но и това може да е фейк.

Има снимка но унищожена колона на руски инженерни войски, това е първото по-сериозно доказателство за големи загуби на руснаците.

# 1 406
Ама Путин владее Жудо!

Така е, и винаги го оставят да победи, защото иначе плаче и пръстът му е на лошото копче.

# 1 407
Слушам Петър Волгин по Националното радио, пуска любимата група на Путин и е един весел, приповдигнат. Абе как не го е срам този човек?!
Волгин се кефел казваш ? Ей сега като изкарат руснаците от swift и секнат копейките няма да пуска групата на Путя повече. Ще мине на Бийтълс.

# 1 408
Само чуйте какво казва заловеното руско войниче!! Нямам думи просто 😢😔
https://twitter.com/ukrainenews0/status/1497515326283694080?s=21
Това е дете....къса ми се сърцето!

# 1 409
  • София
Така, блокът с бомбата бил съборен от Актьора.

. ⚡️Распространяемая информация о российском ракетном ударе по жилому дому на проспекте Лобановского в Киеве не соответствует действительности - характер повреждений свидетельствует о попадании в него зенитной ракеты, на видео это видно, заявил источник в Минобороны России.

"Очевидно, что в ходе отражения ночного ракетного обстрела объектов военной инфраструктуры ВСУ Украины произошел отказ в системе наведения ракеты украинского ЗРК средней дальности 'Бук-М1' и ракета задела угол жилого дома".  

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 12:46 от melinda11

Общи условия

Активация на акаунт