Войната в Украйна 1

• 1 799 067
  • 44 850
  •   1
Отговори
# 1 575
  • Варна
Milittana,
Аз пък не съм ! Мисля, че руснаците няма да спечелят тази война, особено след като тази сутрин американският президент Джо Байдън подписа мeморандум за предоставяне на незабавна военна помощ на Украйна в размер от 600 млн. долара, предаде ДПА, цитирана от БТА.
Англия и Франция изпращат оръжие на Украйна.
А по -напред в темата четох, че американски юзър давал съвети в интернет, как танковете били лесна мишена в градски условия.
То така зад клавиатурата всеки е ербап. Сякаш е някаква компютърна игра.

# 1 576
Бътър, аз съм сигурна, че Путин има ресурсите да вземе властта ва Украйна за няколко часа. Въпросът е какви игрички играе и защо от два дни четка точно военните, които "трябва да се уважават, защото са давали клетва на държавата си". Да беше уважавал и украинския народ.....
Иска освен да вземе властта, да го направи като бял и добър. Иначе ще му е по-сложно да упражнява диктатурата си. Винаги е по-добре населението да те харесва.

# 1 577
  • София
Дачков като видя, че обсесията му от ДС пари не вади, обърна палачинката.

# 1 578
Е Путин ще нападне БГ, ако си има такава цел и интерес, независимо дали КП го е нарекъл "бензиностанция" или "най-велики гений на света" Grinning

# 1 579
  • Paris, France
Не само джуджето е психо.
https://m.dnevnik.bg/sviat/2022/02/26/4317030_medvedev_dulboko_s … ankcii_i_zabrani/
Нали беше омиротворителна военна операция? Интересно виждане имат путинистите за мир.

Интересно е това, което Медведев казва в прав текст:

"Да, и дипломатическите отношения по принцип не са особено необходими. Време е да затворим посолствата с големи катинари."

Смятат да стават втора северна Корея или?

А руснаците нямат пари само в Швейцария. Имат навсякъде. Швейцария вече е блокирала сметки, та няма да е без прецедент.

# 1 580
Уже 3-ти ден руските войски се опитват да подчинят Украйна, но тя си остава неподчинена ! Путин призова военните в Украйна да вземат властта. А уж щеше сам я взима ?!
Зачестиха и клипчетата на предаващи се Руснаци или такива стоящи до БТР/Танк без гориво. Путин май е предвиждал победа за 3 часа, ама пустите нацисти не се дават на миротворната операция.

# 1 581
  • Варна
За какво да ни нападат руснаците, някакви, съществени мотиви?

# 1 582
Ммм днес чух изявлението на Зеленски по телевизора, че ще се бие докрай и ще защити достойнството на Украйна. За сметка на кого? Колко убити невинни украински граждани трябва да бъдат убити? Той има сигурно укритие, а обикновеният гражданин къде да отиде, за да оцелее? Потресена останах от неговото изявление.

# 1 583
Гледам, че троловете пак налазиха. Братя на никого не са. Имат си интереси.

За Русия винаги сме.били и ще си останем КОЛОНИЯ. Нищо повече. И.за другите големи е така. Има разлика обаче.как ни го заявяват точно. И въпросът е на кого предпочитаме да сме колония. Ако ни питат, де. Щото и през 1878, и през 1944 не са ни питали.
Русия няма никакви сантиметри и задръжки да завладява. Прибалтика, Румъния, нас, когото успее. И това по никакъв начин няма общо с наше желание или липсата му. А дали ще се снишим, за да не я дразни, или не, също няма значение. Почувства ли се готова, ще го направи и толкова.

Лунна, това е типично тролско поведение. Повтаряй до откат едни и същи неистини, през страница две, така хем ще са все отгоре, хем на оборващите ще им писне да ги разобличават. И ще остане като истина.
Повтаря се неизменно в теми, свързани с Русия, в този форум, от години е така. Така че.не бих била сигурна, че не са си заслужили рублите. Виж Копейкин къде е. За това и форумните тролове по всички възможни БГ форуми.имат заслуга.

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 16:59 от Анонимен

# 1 584
Абе, май по-добре да не ни питат.
Че виж британците като ги питаха, какво стана.

# 1 585
  • Варна
Всички имат интереси, Poppea. Информирай се за реалните военни участия на америк.армия и краха на потърпевшите държави.
Слабо ме интересува чий поданник си. Но американците спряха няколко важни национални проекта. Не ми е ясно и какви умиротворители са , след престъпленията в Хирошима.

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 17:54 от Viviana91

# 1 586
  • София
Ммм днес чух изявлението на Зеленски по телевизора, че ще се бие докрай и ще защити достойнството на Украйна. За сметка на кого? Колко убити невинни украински граждани трябва да бъдат убити? Той има сигурно укритие, а обикновеният гражданин къде да отиде, за да оцелее? Потресена останах от неговото изявление.

Какво скачате всички срещу Зеленски? Може и да не ви е симпатичен, но това все пак е президентът на нападнатата страна. Кога президент води войската на бойното поле?

# 1 587
Бътър, аз съм сигурна, че Путин има ресурсите да вземе властта ва Украйна за няколко часа. Въпросът е какви игрички играе и защо от два дни четка точно военните, които "трябва да се уважават, защото са давали клетва на държавата си". Да беше уважавал и украинския народ.....
Разбира се, че Русия има ресурса да превземе Украйна за няколко часа! И може да го направи, но не иска да го направи по този начин, защото ще има много цивилни жертви, а руснаците не искат смъртта на невинни хора!
Факт е, че от началото на конфликта няма почти никакви цивилни жертви, всъщност има, но убитите са руснаци!
В момента украинските войници са се окопали в жилищните квартали и ползват цивилното население като жив щит! Тази тактика сме я гледали вече от ислямските бойци, познайте откъде са я научили. И после нека ми разправят, че руснаците били зверовете...

# 1 588
  • София
Разбира се, че Русия има ресурса да превземе Украйна за няколко часа! И може да го направи, но не иска да го направи по този начин, защото ще има много цивилни жертви, а руснаците не искат смъртта на невинни хора!
Факт е, че от началото на конфликта няма почти никакви цивилни жертви, всъщност има, но убитите са руснаци!
В момента украинските войници са се окопали в жилищните квартали и ползват цивилното население като жив щит! Тази тактика сме я гледали вече от ислямските бойци, познайте откъде са я научили. И после нека ми разправят, че руснаците били зверовете...

Не са. Те са на почивка в чужбина по обичайния за тях начин - с танк.

# 1 589
  • софия
Турция блокира Черно море за Русия

И чехите затварят въздушното си пространство.

Общи условия

Активация на акаунт