Войната в Украйна 1

• 1 799 171
  • 44 850
  •   1
Отговори
# 1 980
И Мадона му е фен на джуджето:
https://www.instagram.com/tv/Caa99CLJrBd/

# 1 981
# 1 982
  • София
Тези не спряха да се хвалят с кого са убили. Включително с постоянни постове на трупове.

# 1 983
  • София
Руският народ е пострадал, ама наистина. Войничетата наистина са мислели, че тръгват на обучение, не на война.
Но украинските майки плачат и си гушкат децата в бомбоубежищата, там се раждат деца, там си почват живота.
Този страх ние не го познаваме. Този страх е в нас, но спи в дълбока летаргия. Подтиснат е от разкоша на свободният избор…

Живея в 400 кв, мога да си позволя да съм състрадателна ( и за руси и за украинци), мога да си го позволя и без тези 400 кв.
Решавам да остана човек и да не ме е страх, да давам спокойствие, само както жена го умее.

# 1 984
  • пустинята Гоби
Тя войната е двустранна, ще има пострадали руснаци естествено, нали в Украйна има руско население, те не те питат какъв си. А войниците имат семейства, не им е лесно и на тях. В Крим където ги трепят от години, какви са? То тук не вярвате, че има зверства и извращения там, ама те са факт.

# 1 985
И на мен все пак числата, които публикуват, са ми странни. Еди колко си хиляди руснаци загинали, пък 200 украинци. Да бе.

Но истината е, че нито едните, нито другите трябваше да умират.

# 1 986
Чий го дирят чеченските асасини там? Сега и за тях ли ще роните сълзи? От снимките им тръпки да те побият, страшни, брадати, оцъклени и насъскани като кучета.

# 1 987
Много бързо забравяме, че всяко действие има противодейстие, Русия не е излизала първа със санкции, тя противодейства на случващото се.
В момента се случва същото - противодействие!

Не излезе първа със санкции, факт, с ракетите и бомбите излезе, за по-човеколюбиво.

Човеколюбиви сме ние европейците, това яно личеше, когато Меркел с отворени обятия приемаше бежанци, които добре се интегрираха с жените в Кьолн.

# 1 988
Бих дала пари (малко, но от сърце), дрехи, посуда или каквото се иска, но..за бесарабските българи там. То и за другите, но все пак това са ми предпочитанията и натам ме тегли сърцето.

# 1 989

На тия украинчета викате помощ им не трябва?

# 1 990
# 1 991
  • пустинята Гоби
Абе тъпа работа, ние тук си говорим глупости, там чакат бомби…

# 1 992
Имам идея.Всеки които симпатизираме на руския наро
Това е много добра идея. Да събираш пари за Путин, опа, за руския народ. Извинете, аз до ден днешен правя разлика, май и "руският народ" около мен прави такава.

Като напишеш следващия си виц, не забравяй, че, когато ракетите падат, не те питат какво си писала в бг-мамма. Германците се включват с оръжия и муниции, НАТО си прегрупира трупите.. Лека нощ, да спиш в кош, да сънуваш.. Путин.

# 1 993
Германците и Нидерландците ОБЯВИХА, че пращат оръжия, което означава, че вече са пратени.

# 1 994
Ето, това е протест и санкция
"Канадските магазини за алкохол изтеглят от рафтовете си руската водка и други алкохолни напитки, произведени в Русия. Мярката се предприема в знак на несъгласие с руската инвазия в Украйна, съобщава Ройтерс."

Общи условия

Активация на акаунт