Войната в Украйна 1

• 1 799 306
  • 44 850
  •   1
Отговори
# 2 025
  • София
С едно бясно куче по-малко под слънцето. Наистина да пращаш някакви фанатични чеченци да ти вършат миротворството не е добър ход.

Не знам това фейк ли е, какво е (надявам се да се отваря), или аз не разбирам развален руски, обаче ми се струва, че Кадиров е шокиран от размаха на въоръжението на мирното украинско население и не иска неговите хора да се бият с народа на Украйна. Те отишли да трепят бандите, а каква стана тя?
https://twitter.com/i/status/1497685325333905417

Даже днес, т.е.вчера (предвид късния час) имаше публикации, че чеченците не вървят срещу населението на Украйна, а срещу крайните групировки.

Иначе пропагандата тече с пълна сила.+100 за коментара на PURE👍 и си трябва подсигуряване на информацията поне от 2 източника😉

# 2 026
  • София
Евреин-актьор. Жална им майна, какви клоуни си избират. Кметът на столицата - боксьора Кличко.
Ама пък, Сладка, виждаме кой е окупиран и бомбардиран. Туй не мож се изиграе.

# 2 027
  • София
С едно бясно куче по-малко под слънцето. Наистина да пращаш някакви фанатични чеченци да ти вършат миротворството не е добър ход.

Не знам това фейк ли е, какво е (надявам се да се отваря), или аз не разбирам развален руски, обаче ми се струва, че Кадиров е шокиран от размаха на въоръжението на мирното украинско население и не иска неговите хора да се бият с народа на Украйна. Те отишли да трепят бандите, а каква стана тя?
https://twitter.com/i/status/1497685325333905417

Абсолютен фейк.

Вивиана, и какво като е боксьор Кличко? Шварценегер е културист, но доста успешен губернатор мисля. Ние какви ги избираме?

# 2 028
Зелето на два часа туитва, говори, благодари.

Днес разбрах, че е евреин.
Това му е работата - нали работи политик. Трябва да печели подкрепа по всеки възможен начин и от всички възможни източници. И засега добре се справя. Еврейското лоби не трябва да се подценява.

# 2 029
Попаднах на тази информация: "За разлика от Зеленски, който е в Киев и ръководи отбраната на Украйна, Путин е избягал от Москва на Урал, където му се налага да се обяснява на руските си бизнесмени защо те трябва да търпят колосални загуби. Предупредил е бизнесмените да не бягат от Русия.  Пленените руски войници казват, че стратегически план не са имали. Очаквали са Украйна да падне за 1 до 4 дни. В Русия говорят за загубите вече. Войната им струва 20 милиарда долара НА ДЕН! Олигарсите губят по 40 милиарда НА ДЕН заради санкциите. Резервът на Русия е 600 милиарда долара.  Русия ще банкрутира в следващите 10 до 30 дни. Вече имат сериозен дефицит на ракети. Тулският завод не може толкова бързо да ги произведе. За да покрият дефицита на оръжие са им нужни 3 до 4 месеца. На Украйна й е нужно да удържи 10 дни и тогава Русия ще седне да преговаря."

Дано, защото ако решат да не преговарят, става наистина страшно.
Ще се стигне до преговори в един момент. Дано обаче е по-скоро.

# 2 030
  • СИ
Скрит текст:
Попаднах на тази информация: "За разлика от Зеленски, който е в Киев и ръководи отбраната на Украйна, Путин е избягал от Москва на Урал, където му се налага да се обяснява на руските си бизнесмени защо те трябва да търпят колосални загуби. Предупредил е бизнесмените да не бягат от Русия.  Пленените руски войници казват, че стратегически план не са имали. Очаквали са Украйна да падне за 1 до 4 дни. В Русия говорят за загубите вече. Войната им струва 20 милиарда долара НА ДЕН! Олигарсите губят по 40 милиарда НА ДЕН заради санкциите. Резервът на Русия е 600 милиарда долара.  Русия ще банкрутира в следващите 10 до 30 дни. Вече имат сериозен дефицит на ракети. Тулският завод не може толкова бързо да ги произведе. За да покрият дефицита на оръжие са им нужни 3 до 4 месеца. На Украйна й е нужно да удържи 10 дни и тогава Русия ще седне да преговаря."

Дано, защото ако решат да не преговарят, става наистина страшно.

Страшно, но за кого? Путин ще седне да преговаря с фашистите и бандеровците?! Ай стига бе...!

За всички, ако реши да използва всичкото си оръжие. Сал един дух ще им е останал на руснаците, нищо друго за губене.

За губене? Какво губене? Ако не си разбрала, руснаците са нападатели и агресори! Не украинците. Украинците имат за губене! Руснаците отдавна са го загубили...! А ако Путин действително си помисли да мята атомни бомби над Украйна с "руский мир" ще е свършено, още преди да е подписал заповедта! А Русия ще бъде пометена и разпарчетосана завинаги!

# 2 031
  • София
Вивиана, и какво като е боксьор Кличко? Шварценегер е културист, но доста успешен губернатор мисля. Ние какви ги избираме?
Пожарникари.

Фитнесджии, актьори, пожарникари, боксьори...

# 2 032

На тия украинчета викате помощ им не трябва?

Никое дете не трябва да минава през това.
За съжаление, деца на Донбас няма как да бъдат снимани днес.

# 2 033
  • София
Нещо ми обясняваш на мен ли?

# 2 034
  • София
Зелето на два часа туитва, говори, благодари.

Днес разбрах, че е евреин.
Това му е работата - нали работи политик. Трябва да печели подкрепа по всеки възможен начин и от всички възможни източници. И засега добре се справя. Еврейското лоби не трябва да се подценява.
Море, в моя двор да има война и вие сте ми лоби.

Не е като канадеца, като му поехаха марш на свободата и замина на спа две седмици.

# 2 035
Евреин-актьор. Жална им майна, какви клоуни си избират. Кметът на столицата - боксьора Кличко.

Е, и? И Роналд Рейган е бил актьор.
Ние като си избрахме цар и пожарникар, да не би да цъфнахме и вързахме?

Зеленски се държи съвсем адекватно в ситуацията. Имаше сто възможности да се евакуира - не го направи. Стои в Киев при народа си. За сравнение, руският агент, който прати някакви хлапета на “обучение”, пардон - “специална операция за опазване на мира”, не съм го видял на фронтовата линия.

# 2 036
А Кадиров рязко смени плочата:
У нас теперь нет желания воевать против Украины
Путлер май ще се лиши от орките си?
... изглежда е фейк, но все пак нещо ободряващо си трябва.

Последна редакция: нд, 27 фев 2022, 00:45 от pehoko

# 2 037
  • София
https://www.reddit.com/r/nextfuckinglevel/comments/t1shj9/russia … el_gets_stuck_on/

Това искрено ме засмя Grinning
- Руски танк закъсал на шосето, украински шофьор предлага да ги метне до Русия Grinning

# 2 038
  • London
Аз руснаците ги съжалявам, нещастен народ са те, също като украинците между впрочем. Много се съмнявам, че в Русия се кефят на случващото се в момента.

Нямам нерви да правя милиони скрийншотове, но ситуацията е такава....кефят се и остави това нямат вид на нормални хора, диалог е невъзможен. Аз лично контакт имам чудесен с повечето до момента политика ....веднага си обявен за нацист и промит мозък от САЩ. Това са хора подобни на северно корейците ....за голяма жалост.

Стига с тая пропаганда Донбас и деца и старци. Като не им харесва в Украйна да са си заминали в Русия ...що не си изтеглят недоволните а???? Ама не им дреме ни за старци , ни за деца.....оправдания за извращенията си за пред бавно развиващия средностатистически гражданин, който е закърмен с омраза към целия свят. ОРУЕЛ пасти да яде....

# 2 039
  • София
Моите пък руснаци се срамуват, истински!

Общи условия

Активация на акаунт