Войната в Украйна 1

• 1 799 377
  • 44 850
  •   1
Отговори
# 3 120

А ЕС да не е приют за бездомници? Зеленски може да иска в ЕС, но планът беше Украйна да влезе в НАТО.
ЕС е политически съюз. Доказа го и нашият прием. Ние сме (бяхме) още по-големи бездомници. С мижава територия, население и ресурси, занулени икономически през 1996, с несравнимо по-малко стратегическо значение.
НАТО си е НАТО, но това е прекалено чувствителна тема за Русия.

# 3 121
  • Варна
При реална ядрена опасност, ЕС пак ли ще изпраща муниции? А храбрия Зеленски ще воюва онлайн. Радвайте се, че ще субсидираме още една фалирала държава, след проблемната Гърция. Още дефицити от бюджета и смешната ни икономика.

# 3 122
Това за централата проверено ли е дали не е фейк? Едно време Швеция е засякла повишените стойности, докато тук мълчаха...

# 3 123
  • СИ
Стефан Янев:
"Задачата е да бъде освободен поста на министъра на отбраната за някой, който е по-, да го кажем така, по-отзивчив при прокарването на конкретни външни интереси при определянето на българския политически дневен ред, включително по отношение на военната сфера и решенията, които се взимат там.
Реализирането на подобен сценарий, според мен, поставя под риск националната ни сигурност. И доколкото не виждам никакъв здрав разум, а само дълбоко обезпокоителна хаотичност и как беше... "тежка неадекватност“, искам да споделя с българските граждани, че това, което се случва, че решенията, които предстои да бъдат взети, не са в интерес на България. Нещо повече – опасни са за страната ни. Опасни са, защото последствията – икономически, финансови и социални, ще се стоварят скоро със страшна сила и тогава със сигурност ще има оставки, но вече не и работещи решения."

Днес ще сложат на неговото място Тагарев и България безпрекословно ще изпълни презокенските инструкции да се хвърли като ръжен в огъня и да изгори, без да свети. А други страни като Гърция и Италия си гледат интересите и не влизат в ролята на булонки.

Не ми се вързва нещо... Значи, докато не се заговори за оставката на Янев, той си гледаше тихо и кротко "опасните решения, които предстои да бъдат взети" и не му дремеше... Като усети, че му изстива столчето заради русофилските залитания и стана много загрижен, а?!

# 3 124
Стефан Янев:
"Задачата е да бъде освободен поста на министъра на отбраната за някой, който е по-, да го кажем така, по-отзивчив при прокарването на конкретни външни интереси при определянето на българския политически дневен ред, включително по отношение на военната сфера и решенията, които се взимат там.
Реализирането на подобен сценарий, според мен, поставя под риск националната ни сигурност. И доколкото не виждам никакъв здрав разум, а само дълбоко обезпокоителна хаотичност и как беше... "тежка неадекватност“, искам да споделя с българските граждани, че това, което се случва, че решенията, които предстои да бъдат взети, не са в интерес на България. Нещо повече – опасни са за страната ни. Опасни са, защото последствията – икономически, финансови и социални, ще се стоварят скоро със страшна сила и тогава със сигурност ще има оставки, но вече не и работещи решения."

Днес ще сложат на неговото място Тагарев и България безпрекословно ще изпълни презокенските инструкции да се хвърли като ръжен в огъня и да изгори, без да свети. А други страни като Гърция и Италия си гледат интересите и не влизат в ролята на булонки.

Не ми се вързва нещо... Значи, докато не се заговори за оставката на Янев, той си гледаше тихо и кротко "опасните решения, които предстои да бъдат взети" и не му дремеше... Като усети, че му изстива столчето заради русофилските залитания и стана много загрижен, а?!
Морско конче, пак те е отнесло някое течение и не си в кондиция.

# 3 125
Оф, като му чета изказванията, ако утре го махнат, ще е прекалено късно.
Именно. Изобщо не е трябвало да бъде назначаван. Само че знаем на кого е човек. И двамата били "НАТОвски генерали", според заблудените либерални душици от ДБ и сие. Е, сега видяха кой какъв е, ама късно е чао, мандалото лопна.

И Мустафата си свърши "прекрасно" работата, надявам се в САЩ да я оценят подобаващо.

Не съм гласувала за Петков, но подкрепям това, което прави. Нямам друг избор. Но обективно смятам, че не е подходящ за поста си и е лош късмет за България всичко, което доведе до поста му на МП. Да ме прощава Хоуп, ама ги изпързаляха, младите и образованите като него. Той каза, че е готов да поеме риска. Е, пое го. Сега всички ще се справяме с последиците от реализацията на този риск.
Дано само да не е с АК в ръцете!

# 3 126
В едно е прав Янев, независимо от какво са породени мотивите му - че освен към Украйна, трябва да обърнем поглед и назад, към нашата реалност / към голите си з...ци/, и да помислим как ще я караме занапред и има ли с какво да ги покрием...
Да си далновиден му се вика....

# 3 127
  • София
В едно е прав Янев, независимо от какво са породени мотивите му - че освен към Украйна, трябва да обърнем поглед и назад, към нашата реалност / към голите си з...ци/, и да помислим как ще я караме занапред и има ли с какво да ги покрием...
Това правим, и с него и без него - това правим!

# 3 128
България спря достъпа до руски сайтове.
https://it.dir.bg/web/balgariya-sprya-dostapa-do-ruski-saytove

# 3 129
  • Варна
Popoea, новото ни правителство агенгура на Байдън ли трябва да е или на Тръмп?😁

# 3 130
  • Варна
Янев единствен е здравомислещ и рационален. Не е руска или американска подлога. В тази ситуация срещу когото и да се обърнем - все ще сме страдащи.
Иначе честито за главоломното поскъпване на... всичко и затворените бензиностанции. Ще я втасаме хубаво.. Simple Smile

# 3 131
  • пустинята Гоби
Кирчо, братко, да си беше останал министър на икономиката, спореше ти там празнодумието. Потресена съм, тези за които гласувах се оказаха кухари отвсякъде.

# 3 132
Колкото имаме, толкова. Украинците са много по-зле икономически от нас, но се борят здраво.
Хем са били.действително република. Да си призная, и аз не го очаквах, а пък Путiн съвсем. Шапка им свалям за смелостта и решителността! Но пък случиха на Президент, за разлика от нас.
Изхарчихме резерви и взехме заеми заради измислени политически проблеми и каузи, но сега войната тропа на вратата и това е над всякакви вътрешни дрязги.
И то се вижда по това кой как гласува в парламента.

# 3 133
  • София
И аз не очаквах такъв отпор от украйниците. Браво на тях.
Но и Путин го мислех за необходимо зло, то се оказа, че няма нищо необходимо в него.

# 3 134

Общи условия

Активация на акаунт