Войната в Украйна 1

• 1 799 190
  • 44 850
  •   1
Отговори
# 3 165
  • София
Артемис, ЕС е съюз на различни равноправни държави (нации). Сателитите, без мнения бяха в друг строй.

Не ти схващам нещо обяснението.
Имаме право на личен вот. Не да изпълняваме преки заповеди.

Вивиана, не може и вълкът сит и агнето цяло. Значи, докато пътуваме без визи и можем да работим из Европа, сме европейци. Докато получаваме европейски пари  по проекти (без да споменавам окраденото), сме европейци. А после не сме.

# 3 166

Шъ мъ извиниш,ама съм сбъркала статията, че то не е една. После се "самокоригирах". / не харесвам "автокорект"/ нали съм с балканско мислене.

# 3 167
  • Варна
С какво ще ни спаси трайкането? Само това искам да ми отговорят привържениците му. Няма да ни засегнат санкциите ли, Путин ще ни пожали, ако му стоим на пътя, или еввропвйцита ще ни уважават повече?

Айде един път да застанем на правилната страна и ние. Вижда се, че всеки път като си пазим уж националния интерес да се снишаваме после гризваме дръвцето.
Ние СМЕ застанали на правилната страна. Какво се очаква още да се направи?

# 3 168
С какво ще ни спаси трайкането? Само това искам да ми отговорят привържениците му. Няма да ни засегнат санкциите ли, Путин ще ни пожали, ако му стоим на пътя, или еввропейцита ще ни уважават повече?

Айде един път да застанем на правилната страна и ние. Вижда се, че всеки път като си пазим уж националния интерес да се снишаваме после гризваме дръвцето.
Не бих го нарекла "трайкане",а дипломация,например.

# 3 169
Артемис, ЕС е съюз на различни равноправни държави (нации). Сателитите, без мнения бяха в друг строй.

И ние имаме личен вот. И той е против агресията на Русия. Такъв, какъвто би трябвало до бъде. Дори Унгария, с Орбан, най-големият приятел.на Путiн, гласува против него. А у нас явно има по-големи.негови приятели, на Кремълския.

# 3 170
Наистина са блокирани руските сайтове, не знам дали всички, но официозите със сигурност.

Интересно, такава паническа стъпка дали не означава, че имат някаква плашеща информация? В крайна сметка трябва да блокират нета като китайците, за не могат тия дето искат да се доберат до руските новини.

# 3 171
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Да, пишат глупости

Че Украйна им е обявила война и ги плашат с ядрена атака

# 3 172

Но все пак, ако има видео, може ли линк

Всъщност, не съм пък наясно с негови по-предни анализи, този ми се видя доста про-ЕС и про-НАТО. Опитвам да ти извадя линк.

А това е друго интервю от вчера- по битиви https://www.youtube.com/watch?v=48B4fBy-oqk

# 3 173
  • София
С какво ще ни спаси трайкането? Само това искам да ми отговорят привържениците му. Няма да ни засегнат санкциите ли, Путин ще ни пожали, ако му стоим на пътя, или еввропейцита ще ни уважават повече?

С нищо. Ако Путин (или друг болен мозък) реши, че представляме интерес за него, трайкането няма да го спре.

Не знам за руски сайтове, не съм пробвала да ги отварям, но имам официалната руска телевизия, и няма нищо плашещо, все същи промити глупости са.

# 3 174

И ние имаме личен вот. И той е против агресията на Русия. Такъв, какъвто би трябвало до бъде. Дори Унгария, с Орбан, най-големият приятел.на Путiн, гласува против него. А у нас явно има по-големи.негови приятели, на Кремълския.
Нали над сто пъти осъдихме "остро" агресията против Украйна,какво повече трябва да направим?

# 3 175

За съжаление, Вивиана, само формално. Днешната ситуация все повече заприличва на едновремешната. Сменихме един голям брат с друг. За мен лично е разочароващо и тъжно. Иначе съм наясно, че малки държавици като нашата нямат особен избор. И все пак може и не толкова васално да го даваме. Ето една Унгария, държава от нашите мащаби териториално и като население, обаче си следва целите и най-важното - бавно ги постига.

# 3 176
  • София
Изненадващо приятно ме изненада Кирчо, наистина не очаквах, че толкова адекватно и бързо ще се еманципира от про-руската 'пета колона'. Хареса ми и решението, и изказването му.

# 3 177

Много липсват руските новини, толкова много губим... Пускам сълза.

# 3 178
С какво ще ни спаси трайкането? Само това искам да ми отговорят привържениците му. Няма да ни засегнат санкциите ли, Путин ще ни пожали, ако му стоим на пътя, или еввропвйцита ще ни уважават повече?

Ние СМЕ застанали на правилната страна. Какво се очаква още да се направи?

Да си следваме ангажиментите и да игнорираме напъните на копейкини, яневи и дъреви да ни отклонят от пътя, който вече сме избрали.

# 3 179
Браво на Киро за действията му срещу Стефан Янев!
До няколко месеца ще е бивш премиер, а предсрочните парламентарни избори ще бъдат спечелени от президентската партия на Румен Радев, начело със Стефан Янев, който ще е и бъдещия министър председател на редовното българско правителство!
Анатема!

Общи условия

Активация на акаунт