Войната в Украйна 1

• 1 799 284
  • 44 850
  •   1
Отговори
# 3 225
  • Варна
Какъв идиот трябва да си да караш жени и деца да правят коктейли Молотов?
Тия властимащи в Украйна знаят ли въобще как се хвърля коктейл Молотов? Или просто се правят на загрижени за народа си, а всъщност разиграват театър пред света с цел изнудване? Американците гласували 1 трилион данъкоплатски долара помощ за Украйна. Интересно в чии джобове ще влязат тези пари?

Ти как предлагаш да се защитават, когато ги нападат?
Да ги защитава армията им, ако е организирана адекватно.

# 3 226
  • София
Аха, някой ще стреля по блока, в който живея, а аз ще стоя със скръстени ръце...

# 3 227
Тия властимащи в Украйна знаят ли въобще как се хвърля коктейл Молотов? Или просто се правят на загрижени за народа си, а всъщност разиграват театър пред света с цел изнудване? Американците гласували 1 трилион данъкоплатски долара помощ за Украйна. Интересно в чии джобове ще влязат тези пари?

Ти как предлагаш да се защитават, когато ги нападат?

Не и с коктейл Молотов. Като не можеш да се защитаваш, вдигаш бяло знаме.
Не караш жени и деца да се самовзривяват, освен ако не си ш...на терорист, нали така?
Толкова пари се наляха в Украйна през годините и от ЕС и от САЩ, че и от Русия дори. Къде са? Защо хората им не живеят по-добре?

# 3 228
Беларус застава твърдо зад Русия.
https://segabg.com/node/207770

# 3 229

Не знам някой да ги кара. Как точно ги карат, с калашниците зад гърба ли?

# 3 230
Аха, някой ще стреля по блока, в който живея, а аз ще стоя със скръстени ръце...

Те някои така си представят войната, докато си пият коктейла край басейна, армията ги защитава.

# 3 231
  • Пловдив
Беларус застава твърдо зад Русия.
https://segabg.com/node/207770
Естествено е един диктатор да подкрепя друг диктатор.

# 3 232

Не знам някой да ги кара. Как точно ги карат, с калашниците зад гърба ли?
Ето така: https://www.vesti.bg/sviat/rusiia-predlozhi-na-mirnite-zhiteli-n … -na-grada-6138785

# 3 233
  • София
Е, сега ще ги видим нашите какво ще правят с 3 март - ще остане ли национален празник или ще се използва сегашното положение, за да се премахне, както се гласува единодушно в СОС за преместване на паметника....

# 3 234
  • софия
От всичките простотии, които прочетох, чух и гледах- достигнах до един-единствен извод.Светът трябва да се управлява от жени. Нито една рускиня, украйнка или каквото и да е там с две  XX хромозими не би допусналa война .Защото на първа линия  загиват децата ни , а не изкукуригалите старчоци -Байдън, Путин и т.н. Бясна съм.

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 15:39 от gabelas17

# 3 235
  • София
Е, сега ще ги видим нашите какво ще правят с 3 март - ще остане ли национален празник или ще се използва сегашното положение, за да се премахне, както се гласува единодушно в СОС за преместване на паметника....
Какво е общото между двете?

# 3 236
  • София
Наистина са блокирани руските сайтове, не знам дали всички, но официозите със сигурност.

Интересно, такава паническа стъпка дали не означава, че имат някаква плашеща информация? В крайна сметка трябва да блокират нета като китайците, за не могат тия дето искат да се доберат до руските новини.

Тъпо според мен, но той и Путин реже неудобните. Информирайте се през сръбските сайтове.

# 3 237
Руснаците ще намерят всички виновни за изгорените живи 40 души в Одеса.
Чеченците настъпват към Киев.

https://m.dir.bg/dnes/svyat/kievchani-se-skriha-v-metroto-v-odes … e-si-blizki-video

# 3 238
България е направила своя цивилизационен избор преди 30г. Всякакви намеци, че не е правилен е индиректна услуга на терористи и фашисти.

# 3 239
Няма да казвам на какво лъха от твоите.
 Има избран път, има реална опасност, имаме държава и тя е важното за нас. И не може в краткосрочен план да мислим, да се пазим. Писах преди да стане факт войната, писах с надеждата да не се случи ,да попречим. Вече е късно да избираме страна.  Тя ни избра.
 Какво точно искате , дето ви лъха на страст и нямате ли страсти и вие? Дето ни лъхат и на нас.

Когато цял свят е  на едно мнение, да направиш грешка е невъзможно.
Паметниците на руската окупация ще изчезнат именно защото вече се свързват  ясно  с руската агресия.
Украйна се бие за Европа
И всъщност украинци са основните сили при освобождението ни  и двата пъти.

Общи условия

Активация на акаунт