Войната в Украйна 1

• 1 799 134
  • 44 850
  •   2
Отговори
# 3 525
  • София
Има конвенции, в които го пише, Черна станция. Има и конвенции, в които пише кои са Законни палестински територии. Но виждате какво се прави с тях.

# 3 526
На Русия е редно да се наложат санкции поне като тези на ЮАР по времето на апартейда ... нищо "прекалено" няма в това, нали все пак никой не тръгнал да изтребва мирни руски граждани?

# 3 527
  • СИ
Работя с украинци и руснаци, имам няколко такива колеги. Днес водихме дълъг разговор, всички българи сме срещу действията на Путин, а тримата ни украинци казаха, че войната си е направо гражданска-Украинци срещу украинци. Били им раздали оръжие и стреляли наред. Нацисти срещу народа. Едната ми колежка даже плака, защото майка и и брат и са в някакво село и дори там има бойни действия. Беше направо неадекватна и каза, че се боят от своите. Всички слушахме много внимателно наострени срещу Путин, а те твърдяха, че тук новините не ни се представят реално и война в Украйна има от осем години.Дори двама от тях затова са се преместили в България.

Дрън, дрън...! Ако има гражданска война в Украйна, Русия с ракети и атомни бомби ли ще я прекратява? Това са пълни измислици, пропаганда и дезинформация!

# 3 528
  • София
Работя с украинци и руснаци, имам няколко такива колеги. Днес водихме дълъг разговор, всички българи сме срещу действията на Путин, а тримата ни украинци казаха, че войната си е направо гражданска-Украинци срещу украинци. Били им раздали оръжие и стреляли наред. Нацисти срещу народа. Едната ми колежка даже плака, защото майка и и брат и са в някакво село и дори там има бойни действия. Беше направо неадекватна и каза, че се боят от своите. Всички слушахме много внимателно наострени срещу Путин, а те твърдяха, че тук новините не ни се представят реално и война в Украйна има от осем години.Дори двама от тях затова са се преместили в България.

Странно защо украинските бежанци и руснаците, които протестират срещу войната, не потвърждават това.

https://www.kyivpost.com/ukraine-politics/at-least-183-ukrainian … roxy-prisons.html

Едно една малка статия за размисъл.
Разгледайте и делата на Олга Скрипник, която се занимава дълги години с човешките права на Кримския п-в.
Не са ѝ малко делата на арестувани украинци, които са си позволили да развеят флага си на техния национален празник на окупираните от руски сепаратисти територии. Пък после ни заливайте с помията, че украинците били агресорите.

Има конвенции, в които го пише, Черна станция. Има и конвенции, в които пише кои са Законни палестински територии. Но виждате какво се прави с тях.

За един трилионен път, с колкото спадна руската икономика при управлението на Путин, темата е за Украйна.

# 3 529
Скрит текст:
Работя с украинци и руснаци, имам няколко такива колеги. Днес водихме дълъг разговор, всички българи сме срещу действията на Путин, а тримата ни украинци казаха, че войната си е направо гражданска-Украинци срещу украинци. Били им раздали оръжие и стреляли наред. Нацисти срещу народа. Едната ми колежка даже плака, защото майка и и брат и са в някакво село и дори там има бойни действия. Беше направо неадекватна и каза, че се боят от своите. Всички слушахме много внимателно наострени срещу Путин, а те твърдяха, че тук новините не ни се представят реално и война в Украйна има от осем години.
Дори двама от тях затова са се преместили в България.
Да, много украинци се преселиха по чужбината, защото самата Украйна има много вътрешни нерешени проблеми. Което я прави още по- уязвима, за външни влияния и инвазии.

# 3 530

Като махнем Крим останалото са някакви обтекаеми и общи изисквания.
Какво аджеба значи "законните интереси на Русия в сферата на безопасността", кои закони? Къде е казано, че някоя държава не може да членува тук или там, защото съседът и не одобрява? Това е нещо, което звучи уж законно, но е тотално безпочвено. "Демилитаризация и денацификация" също за нищо незначещи изисквания. Путин иска една държава да няма армия ли? Не разбирам??? Изобщо какво разбра той под нацификация, че да има денацификация? Ми в Русия има десетки паравоенни, наглед неофашистки организации.

Става въпрос за международното споразумение, че сигурността на една държава не може да е за сметка на друга. Това не е измислица. НАТО е основано като защитна организация срещу СССР/Русия. Това се има предвид.

# 3 531

Какво пише в кои конвенции? Че Украйна няма право на армия ли? Или че Турция има право да поиска Гърция да няма армия? Поне дай линкове.

# 3 532
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Да, за съжаление, pehoko

Защото не е цивилизовано и е намеса в демокрацията да нахлуят, да заловят и вържат лудият им лидер

Макар че намеса в диктатура, може ли да се разглежда като антидемократична се чудя

# 3 533
  • София
Половин милион не си тръгват от миротворци, половин милион си тръгват от война.

# 3 534
Става въпрос за международното споразумение, че сигурността на една държава не може да е за сметка на друга. Това не е измислица. НАТО е основано като защитна организация срещу СССР/Русия. Това се има предвид.

Аха, ами тогава значи и сигурността на Русия не може да е за сметка на сигурността на Украйна, нали? Или важи само в едната посока? Wink А и виждаме кой кого напада.

# 3 535
Руснаците въпреки медийното затъмнение започват да се пробуждат

# 3 536
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
На мен пък ми е интересно, как така всички се оказахте с близки в Украйна

# 3 537
На Путин бившата жена живее на Лазурния бряг с млади любовници. За личния живот на Путин има само слухове. Балерина, уж близначки...
Това с нищо не променя факта, че е обсебен от властта, луд, кръвожаден, егоцентрик, всичко поднесено с привидна грижа за руските интереси. Това е звездния му час, играчката му, кулминацията на живота му. Най-накрая разкри дълбоката си същност.
Раздразнението и злобния му вид, когато обяви бойната готовност на ядрените оръжия.
"Вие така, ама аз мога и повече. Вие  или аз".

# 3 538
  • пустинята Гоби
Не балерина, а гимнастичка е предполагаемата любовница/ жена на Путин. А бившата му не живее с любовници, а с нов съпруг.

# 3 539
  • Paris, France

Да, и на мене това ми казват много живеещи в малки населени места в източната част на страната. Много от тях са си украинци с майчин език украински. На тях им е все едно кой е на власт и в коя държава са, стига насилието да спре. В тези райони има много, воюващи, помежду си банди и милиции. Не зная кой ги финансира, Русия, САЩ, някой друг.

Някой писа, че излизащите казвали друго. Хората, за които пиша и носът си не могат да подадат навън. Те не могат да се доберат до външна граница, не могат да излязат от района си. Не знам колко са на брой, но ги има.

Младите хора от големите градове искат ЕС, не искат марионетен режим като в Белорусия, но нямат представа какъв е животът в покрайнините към Русия.

На мен пък ми е интересно, как така всички се оказахте с близки в Украйна

Не сме всички, разбира се. Близките си ги имаме отдавна, ами не е ставало дума. Естествено, човек без близки там няма да се притеснява толкова. С моите близки сме се запознали тук, покрай децата, покрай руски език, нокти и маникюр 🤩. В района ми има доста поляци и украинци. Желая да им помогна в труден момент, както са ми помагали те и както биха помогнали ако нещо се беше случило с мене. Златни хора са.

Общи условия

Активация на акаунт