Войната в Украйна 1

• 1 798 847
  • 44 850
  •   1
Отговори
# 3 510
Аз да си се повторя ....

към тези, които на ушенце и на лични общуват с Кирил, и прекланят глава пред искането на Зеленски за членство, да му намекнат, че ....

в тази изключително напрегната обстановка, когато България се явява външна граница на ЕС с редица държави и Черно Море и  фактически е изложена на първостепена опастност при евентуален конфликт, а и изпълнява всичките ангажименти.

Искаме незабавното ни приемане в Шенген, което чакаме като пълноправен член на ЕС от повече от 10 години.

# 3 511
BREAKING NATO rules out 'no-fly zone' over Ukraine.!!!
Това чакахме, ако е истина,
 но май е истина, защото руснаците ще разрушат Украйна с бомбардировки !

# 3 512
  • София

Ама да ви е честито! Трета световна. Поздравления!

# 3 513
Аз да си се повторя ....

към тези, които на ушенце и на лични общуват с Кирил, и прекланят глава пред искането на Зеленски за членство, да му намекнат, че ....

в тази изключително напрегната обстановка, когато България се явява външна граница на ЕС с редица държави и Черно Море и  фактически е изложена на първостепена опастност при евентуален конфликт, а и изпълнява всичките ангажименти.

Искаме незабавното ни приемане в Шенген, което чакаме като пълноправен член на ЕС от повече от 10 години.

Не мо’е, началниците не дават.

# 3 514
# 3 515
  • пустинята Гоби
Кой подкрепя Путин, всеки който не иска да участва във военните провокации на американците ли?

# 3 516
Хайде спри се вече с тия украинци освободители и руски наши окупатори,ваксъри и антиваксъри! Аз съм за българските интереси, против поругаването на исторически паметници и по-скоро да се прекрати войната!
Да вземем тогава да вдигнем по един паметник на Баязид и Василий?

# 3 517
Не, не чакахме това. Чакахме някои хора да се вразумят. Това ще доведе до загиване на още украинци. И… не само тях, ако трябва да сме точни. Катастрофална ситуация заради човешко умопомрачение.

# 3 518

Ама да ви е честито! Трета световна. Поздравления!

Аз се порових и не виждам да е истина, напротив нещата се разглеждат трезво и внимателно:

https://www.politico.com/news/2022/02/25/nato-ukraine-russia-zelenskyy-00012068

https://www.vox.com/policy-and-politics/2022/2/27/22952220/ukrai … -zone-nuclear-war

А това, че Украйна иска си е... искане и толкова.

# 3 519
https://www.fifa.com/tournaments/mens/worldcup/qatar2022/media-r … -all-competitions

Аз пък това не го разбирам.
Мисля, че беше достатъчно да спрат провеждането на спортни събития на територията на Русия. Но да не допускаш състезатели до първенства ми е прекалено.

# 3 520
  • София
Много се надявам да си права, Черна станция...

# 3 521
  • пустинята Гоби
Медински, който води руската делегация ми изглежда много смачкан. Сигурно е голям стрес Путин да те изпрати да водиш преговори и да те слуша после, какво казваш на журналистите.

# 3 522
  • вкъщи
Работя с украинци и руснаци, имам няколко такива колеги. Днес водихме дълъг разговор, всички българи сме срещу действията на Путин, а тримата ни украинци казаха, че войната си е направо гражданска-Украинци срещу украинци. Били им раздали оръжие и стреляли наред. Нацисти срещу народа. Едната ми колежка даже плака, защото майка и и брат и са в някакво село и дори там има бойни действия. Беше направо неадекватна и каза, че се боят от своите. Всички слушахме много внимателно наострени срещу Путин, а те твърдяха, че тук новините не ни се представят реално и война в Украйна има от осем години.Дори двама от тях затова са се преместили в България.

# 3 523
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Чуков е прав, ако го е казал, че западните лидери не разбират Путин.

Тези хора не могат да схванат идеите на такъв примитив и си мислят, че той крои други неща.
Гледат на него, като на цивилизован човек и лидер, а той е аболютен маниакален луд

Трябваше да предвидим какво ще поиска, щом именно такива идеи пропагандира през устите на нашите патриоти- Не на Ньойския договор и други смешки.
Така сякаш можеш ей така да прекратиш договор и да присъединяваш територии...така че той си го е казал, но ние не сме го чули

# 3 524

Като махнем Крим останалото са някакви обтекаеми и общи изисквания.
Какво аджеба значи "законните интереси на Русия в сферата на безопасността", кои закони? Къде е казано, че някоя държава не може да членува тук или там, защото съседът и не одобрява? Това е нещо, което звучи уж законно, но е тотално безпочвено. "Демилитаризация и денацификация" също за нищо незначещи изисквания. Путин иска една държава да няма армия ли? Не разбирам??? Изобщо какво разбра той под нацификация, че да има денацификация? Ми в Русия има десетки паравоенни, наглед неофашистки организации.

Общи условия

Активация на акаунт