Войната в Украйна 1

• 1 799 210
  • 44 850
  •   2
Отговори
# 3 495
Хайде сега не се връзвайте на най-голямата глупост в темата, това за украинките, че и дискусия да почвате. Освен че е спам е тъпо.

# 3 496
  • пустинята Гоби
Добре де, щом преговарят не е ли редно да се спре с ракетите? Ако не беше страшно, щях да кажа, че всичко е един голям фарс. Хем ходят на преговори украинците, хем подписват молба за членство в ЕС. Руснаците и те ходят на преговори, ама продължават да пускат ракети. Какво е станало на преговорите, мистерия, ама то няма и как да е другояче, когато който взема решения не присъства.

# 3 497
  • София
Путин спря за 30ч предния път. Актьорът искаше да съчинява и съгласува санкции през това време. Извиване на ръце. Какво очаквате?

# 3 498
Украйна загуби с този палячо, който вече трябваше да е седнал на масата за преговори, но повярва на чичо Сам, който пък традиционно си изоставя съюзниците. Кюрдката протрива доволно ръце в Американското посолство, преизпълни си плана, а наш Кирчо стои мирно и козирува.
Въпреки 20-те лайка, няма нищо вярно в този пост.
Първо, "палячото" (дай Боже всяка държава да разполага с такива политици) участва в преговори.
Второ, чичо Сам въобще не е изоставил Украйна. В момента Русия търпи икономически колапс, подобен на нашия през 1996 г.
Трето, радвам се, че Кирчо козирува, защото това е най-добрият ни национален интерес в момента. Без да съм избирател на ПП.
+ 1
Зеленски направо вбеси Кремълския, като не се уплаши и не избяга. Щеше много да го улесни. Но излезе неочаквано корав. Ако може да го докопа....
И аз заставам зад Кирчо, въпреки забележките ми към него.
Попеа, стискам ти ръката виртуално. Ти знаеш защо. И аз имам забележки към КП, но му се падна много труден момент за управлението на държавата.

# 3 499
https://www.youtube.com/user/tvrbcnews - на живо в тубата ..
а и някой от
не затворените за инфо за да не постваме само от Фета та едно и също
да се има всички гледни точки
https://www.rbc.ru/economics/28/02/2022/621ce24e9a7947863f200949 … 6nwzWGBCouyFWrxR4

# 3 500
  • София
Преговорите приключиха, следва нова среща след дни :
https://dariknews.bg/novini/sviat/pregovorite-mezhdu-rusiia-i-uk … a-sreshta-2302059

# 3 501
Цитат
Зеленски е подписал искане за приемане в Нато.
Предвид ситуацията можеше да изчака.Още преди.И какво като ги приемат в НАТО?Той ще си спаси задника,а европейските народи ще участват в 3та световна война.Той и един възрастен,сенилен американец са истинските виновници за войната,която предстои.Кой печели от нея?Малцина политици на защитено и сигурно място.
Какъв шенген?След повече от 20год.,сега се сетиха да привикват мъжете във военните окръжия само да ги отбележат.Чудя се защо?Нали нато ще ни пази.

# 3 502
Путин спря за 30ч предния път. Актьорът искаше да съчинява и съгласува санкции през това време. Извиване на ръце. Какво очаквате?

Не ти се получава обидата с думата "актьор". Сложи поне и едно "евреин".

Украйна извива ръце?
Руската армия почти е спряла, това не по данни на украинците само. И не защото Путин ги е спрял, а толкова си могат. И гориво нямали, моля ви се.

Зеленски е подписал и съответно поискал спешно приемане в ЕС, не в НАТО. Пише го и в снимката в поста на този, който под нея е написал, че е искането е за приемане в НАТО.

# 3 503
  • София

Зеленски извива ръцете на Путин ли? Joy Всеки час нов хит!

# 3 504
Чета в един профил във Фейсбук, че нашите от външно май въобще не са били в Киев. Някой може ли да каже откъде са забрали тези български граждани? Пишат ли официална информация или се правят на две и половина?

# 3 505
Добре де, щом преговарят не е ли редно да се спре с ракетите? Ако не беше страшно, щях да кажа, че всичко е един голям фарс. Хем ходят на преговори украинците, хем подписват молба за членство в ЕС. Руснаците и те ходят на преговори, ама продължават да пускат ракети. Какво е станало на преговорите, мистерия, ама то няма и как да е другояче, когато който взема решения не присъства.

Аз видях само някакви две изречения, че Русия искат спазване на Минските споразумения. Отказано е. Споразуменията и за какво става въпрос може да се видят онлайн.

Общо взето ако се спазят, Украйна вероятно ще е разкъсана между Запада и Русия, и това осигурява нейния неутралитет спрямо членство в НАТО. Но не само. Тогава вероятността да се прокарат руски интереси нараства много.

ПП: зеленски нищо не е подписвал за НАТО, за ЕС става въпрос. Чудя се Путин дали ще го приеме като ескалация или като Нова възможност в бъдеще да се сработи с Европа, защото ЕС пък при риск от война няма да им позволи да влязат в НАТО, докато украинците ще са доволни, че ще се приближат до западна Европа. Макрон и Путин си говорели, и щели да си говорят следващите дни. Това много ме обнадеждава, че ще се реши ситуацията. Както написах вече, аз не вярвам от тея големите сили никой с никого да не е говорил, по-скоро широката общественост няма защо да я информират за такива неща.

# 3 506
Беларус застава твърдо зад Русия.
https://segabg.com/node/207770
Ама това не е Беларус. В статията пише само какво казва Лукашенко, него го знаем, че си стои под крилцето на Путин.

# 3 507
  • София
Беларус застава твърдо зад Русия.
https://segabg.com/node/207770
Ама това не е Беларус. В статията пише само какво казва Лукашенко, него го знаем, че си стои под крилцето на Путин.

Ако Беларус не е Лукашенко, защо Русия е Путин и всичко руско и всички руснаци трябва да се ограбят, гонят и забраняват в целия свят?

# 3 508
  • Over the hills and far away
Очакваме поне докато се "водят преговори" да не се обстрелват цивилни райони. Предупреждавам, че второто видео е 18+ . Извиване на ръце, викаш... Чист цинизъм.
https://twitter.com/mrsorokaa/status/1498280751418249216

# 3 509
Последните десетилетя, няма военен конфликт без намесата на САЩ. Европа пое бежанския поток, колко поеха те?
Да, сега е различно, но пак с тяхна помощ. Моето мнение е, че интереса е Украйна да се присъедини към НАТО, не толкова към ЕС..
Политик, президент, който допуска да въвлече страната си във военен конфликт е слаб политик.
Дано постигнат диалог и намерят решение за мир!

Четейки постове ми става жал. Някои потребителки ако можеха биха изтрили историята ни, такъв срам и ненавист изпитват. Уви не само те, а и хора, които ни представляват!  Може да сринем всички паметници и да ковем нова истрория. Национален празник - някоя от датите на присъединяване..
А някои “българи” си въобразяват че терористът , който над 20 години си присвоява властта в Русия, избивайки журналисти и политически опоненти и всеки който посмее да му се противопостави, има нещо общо с руския народ. Човек, който има милиарди в чужди банки и последната грижа му е интересът на мирния руски народ, който е тясно свързан с украинския. Имам приятели руснаци и украинци и никой не подкрепя тая братоубийствена война. За какви паметници говорите. На Путин ли сте благодарни за Освобождението?!?
Срамно е че подкрепяте един ТЕРОРИСТ, който си въобразява че кражбата на чужда, СУВЕРЕННА територия е нещо нормално.  Работите за Путин и обиждате собствения си народ. Представете ли утре Ердоган да поиска Кърджали. Съгласни ли сте всяка държава да си напада съседите? В кой век живеете въобще?!?

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 19:59 от Aminka

Общи условия

Активация на акаунт