Войната в Украйна 1

• 1 799 373
  • 44 850
  •   1
Отговори
# 3 540
Става въпрос за международното споразумение, че сигурността на една държава не може да е за сметка на друга. Това не е измислица. НАТО е основано като защитна организация срещу СССР/Русия. Това се има предвид.

Аха, ами тогава значи и сигурността на Русия не може да е за сметка на сигурността на Украйна, нали? Или важи само в едната посока? Wink А и виждаме кой кого напада.

Точно така, не може. Но те нещата са вързани все пак, Русия напада, защото Украйна иска в НАТО, а Украйна това иска от страх. Не е да не ги разбирам украинцитв, напълно ги разбирам. Но неутралитета за мен е най-разумната политика тук, за да се избягват ситуация като сегашната.

# 3 541
Украинците са готови да си напазаруват руска войска.
"Ми пропонуємо російським солдатам вибір: загинути на неправедній війні або повну амністію та 5 млн. рублів компенсації. Якщо вони складуть зброю і добровільно здадуться у полон"
"We offer Russian soldiers a choice: to die in an unjust war or a full amnesty and 5 million rubles in compensation. If they lay down their arms and surrender voluntarily."
https://twitter.com/DefenceU

# 3 542
  • София
Украйна ще освободи Русия, кат не могат сами….

# 3 543
И двете страни много кротко казаха, че ще продължат преговорите тези дни, а само продължават да се бият. На офиц. телеграм канал на Зеленски има видео как подписва искане за ЕС, но нищо за преговорите. Поне на мен цялата история ми е странна. Също и как първо никой не подкрепи украинците и изведнъж получиха подкрепа в невиждани мащаби.

Кабаева, която бивша художествена гимнастичка с много титли е спрягана за любовница на Путин и майка на три деца от него. Бившата му жена, от която има две деца и която по едно време твърдеше, че истинския отдавна е умрял и подменен, е женена за 20-тина години по-млад руснак. Това по темата за любовниците Simple Smile

# 3 544
Ще се пробудят руските граждани, само още малко ще "зреят" най-вече като усетят нищетата и полъха на социализъма които неизбежно ще дойдат. Някои олигарси вече се "събудиха" и смениха плочата ... като обеднееш с милиарди долари обикновено така се случва.

# 3 545
На мен пък ми е интересно, как така всички се оказахте с близки в Украйна
Майтап няма, днес говоря на една приятелка (близка!) за нашия проблем и тя също с роднини там. За толкова години не сме стигнали явно до тази тема.. Наистина много чужденци ще се окажат в Киев (и украинци с чужди роднини).

# 3 546
  • пустинята Гоби
За бившата на Путин се говореше, че е заточена в манастир, ама после изкочи отнякъде и обявиха развод и впоследствие тя се ожени за 20 година по-младия и се заточиха във вилата във Франция.

Нормално е всеки да има познати в Русия, Украйна. Ще е странно, ако изведнъж се окаже, че всеки втори има познати в Австралия или Япония, ама за съседни държви, кое му е необичайното?

# 3 547
Хора, страхувам се вече наистина. Да не станем като жабите късно усетили се във вряща вода. Отдавна се говори за опасността от разширяването на нато на изток. Не ме интересува кой крив кой прав. В Украйна има гражданска война ит 8 години заради Дясното движение, фашистко ориентирани групировки има. Но те не са мнозинството, те са марионетки на сащ. Безсмислени са дискусиите кои са ни лично на нас по-симпатични - рускините или украинките… Русия има да учи уроци и да поизпапка още малко предразсъдъци за режима си, да си заслужи имоджа на демократично гражданско пбщество. Но това не е повод в задния им двор да има ядрено оръжие. Неутралитет е най-разумното за планетата.

# 3 548
Да ви кажа руснаците са много доволни от санкциите в частта с олигарсите.
И още искат, и конфискация на имоти навсякъде, и кинти и т.н.

За това, че обявяването на зона забранена за полети над Западна Украйна питаха и Пакистан и тя така отговори-това би означавало трета световна.
Питайте нагоре защо пускат такива непроверени новини.

# 3 549
Ще се пробудят руските граждани, само още малко ще "зреят" най-вече като усетят нищетата и полъха на социализъма които неизбежно ще дойдат. Някои олигарси вече се "събудиха" и смениха плочата ... като обеднееш с милиарди долари обикновено така се случва.
Скоро и в Канада се бяха "пробудили", а ти продължавай да се лензиш.

# 3 550
  • Пловдив
Така както гледам, от вирусолози и имунолози, всички се преквалифицираха в специалисти по геополитика и военно дело. Аз не работя, не готвя и не мога да смогна на темата. Само да мигна и 30 нови отговора. Мисля, че е крайно време участниците в тази бутафория да си изпълнят предварителните уговорки и обикновените хорица да се приберат на топло. Крушката си има опашка. Нищо не става от днес за утре. Николай Дойнов вече сериозно скучае на един празен площад........

# 3 551
  • София
Хора, страхувам се вече наистина. Да не станем като жабите късно усетили се във вряща вода. Отдавна се говори за опасността от разширяването на нато на изток. Не ме интересува кой крив кой прав. В Украйна има гражданска война ит 8 години заради Дясното движение, фашистко ориентирани групировки има. Но те не са мнозинството, те са марионетки на сащ. Безсмислени са дискусиите кои са ни лично на нас по-симпатични - рускините или украинките… Русия има да учи уроци и да поизпапка още малко предразсъдъци за режима си, да си заслужи имоджа на демократично гражданско пбщество. Но това не е повод в задния им двор да има ядрено оръжие. Неутралитет е най-разумното за планетата.

Украйна е подписала споразумение още 1994г. отказвайки се от правото да държи ядрено оръжие под своя опека, на нейна територия.

За нацистите, то вече е ясно, че руснаците, които са най-многобройните сред неонацистките групировки, оперират в Украйна.

https://khpg.org/en/1608809502

# 3 552
Боян Чукова е въздухар.

Ама за паникьорката е може би заради Псаки, която днес отговори, че въвеждането на свободна зона за  полети над Украйна е равносилно на трета световна война.

Питайте тези, дето пускат такива непроверени новини във форума.

# 3 553

Ама чакай, то изобщо не е ставали дума за ядрено оръжие в задния им двор, нали? И ние сме член на НАТО, а нямаме. Даже Турция и Гърция нямат,  та защо някой реши, че за това става дума?

# 3 554
Докладвайте ги тия паникьорки и тролове!
Всеки драска каквото си реши или според диагнозата си!

Вчера чух, че за една хубава вила във Франция се говори, че е на Путин, но по документи всичко е точно! Не очаквам да му национализират вилите

Общи условия

Активация на акаунт