Войната в Украйна 1

• 1 799 373
  • 44 850
  •   1
Отговори
# 3 675
Предупреждавам, че кадрите са отвратителни.

Каквото име искате - такова му дайте.
Аз викам да го наречем "миротворчество". Може и "денацификация".

# 3 676
  • пустинята Гоби
Путин кога е преписвал нацистски образ на Зеленски? Това е комик, какво да дублира Ралф де Брикасар ли?

# 3 677
  • софия
Запасите с калиев йодид били с изтекъл срок. Абе, ако стигнем до тях ...
Няма да се учудя. Като почна ковид истерията раздаваха маски от седемдесетте години.

# 3 678
  • София
Предупреждавам, че кадрите са отвратителни.

Каквото име искате - такова му дайте.

Пет минути седя и не знам какво да напиша... Cry

# 3 679
Путин кога е преписвал нацистски образ на Зеленски? Това е комик, какво да дублира Ралф де Брикасар ли?
Когато обяви,че правителството на Украйна са фашисти и наркомани, и че Украйна трябва да се денацифицира.

# 3 680
Интересно ми е едно....

Европа затваря въздушното си пространство - САЩ не

Европа изпраща всякакви оръжия от членките, кой каквото може - САЩ пасува

Еърбъс спря доставки, обслужване, поддръжка - боинг не

Фейсбук, гугъл и ейпъл сервизите работят на територията на русия - странно

Канада спря да купува петрол - САЩ не

И още куп странности от страна на САЩ
Ето ти за самолетите
https://www.msn.com/en-us/news/world/russian-plane-flying-to-new … moscow/ar-AAUpy7v
Руски самолет току преди да кацне е върнат от Ню.Йорк. същото сполетява руски самолети над Канада. Новината оставям сама да си я намериш.
Колкото до войната, ти откъде мислиш, че идват сведенията на украинците за руските части и придвижването им, за да ги ударят?

За санкциите, беше казано, че ще са поетапни, те не са свършили, ще има и още.

А ето ти и за военната помощ  на САЩ - до момента за един милиард долара:
https://www.state.gov/additional-military-assistance-for-ukraine/
Нямате ли.гугъл,.бе хора, та се чудите на несъществуващи неща...

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 23:47 от Анонимен

# 3 681
КП бил отпуснал някакви милиони за ремонт на системата за ранно предупреждение. В смисъл, тя не работи ли в момента? Scream
Уж работи. Всяка година правят профилактика със задгробния глас, от който тръпки ме побиват: “Внимание, внимание…”
Това е само за да ни кажат да се крием в мазетата. Иначе си има противоракетна система на НАТО в Румъния - NATO Ballistic Missile Defence
Скрит текст:

# 3 682
  • София
В крайна сметка кой казва истината и кой лъже? КП каза няма да пращаме самолети. Украинците са публикували, че им пращаме 16 броя.
https://www.facebook.com/100000307319436/posts/5148037728549753/?d=n

# 3 683
  • пустинята Гоби
Когато обяви,че правителството на Украйна са фашисти и наркомани, и че Украйна трябва да се денацифицира.
Нищо подобно. Защо ходи да преговаря с фашисти и наркомани? В съвсем други злини беше обвинена част от Украйна. Част.

# 3 684
Тази вечер изслушах двама военни експерти и двамата казаха, че със санкциите и натиска не трябва да се прекалява. Освен, че са вредни и за налагащите ги, трябва да се държи сметка и за непредсказуемостта на Путин.
Ама разбира се. С лудите всички трябва да са много внимателни. Никакви санкции не трябва да има, Вова ще се разсърди.
Аз не бих могла да определя колко луд е някой. Но като цяло когато има конфликтна ситуация за мирното и разрешаване е важно да се запази форма на комуникация. Да не се изпада в крайност и да не се орязва връзката и възможността за диалог. Иначе засегнатия става непредстазуем.
Но, както казах, не познавам и не мога да давам квалификации на участниците в този конфликт. Затова и само си чеша езика/клавиатурата.
Онзи, който е загубил всичко, не му пука кого ще затрие заедно със себе си.

# 3 685
  • London
Не можах.....видях само детето и....

Хората, които знаят, че хиляди животи им лежат на съвестта аз не знам какви трябва да са, ако не психопати. Хайде не луди, ами психопати. При лудите умисъл няма, но при психопата.....

Не мисля, че Украйна някога ще им прости. Чудовище.....

# 3 686
  • София
Нищо подобно. Защо ходи да преговаря с фашисти и наркомани? В съвсем други злини беше обвинена част от Украйна. Част.

Когато Путин призова украинските военни за преврат, обяви, че ги управляват банда неонацисти.

https://dariknews.bg/novini/sviat/putin-prizova-za-voenen-prevra … v-ukrajna-2301806

# 3 687
  • София
Точно "неонацисти" каза, да. Гледах обръщението му по руската телевизия. И сега прати хора да преговарят с тях.

# 3 688
Скрит текст:
[/spoiler]
А де, и аз се чудя защо. Но речта на Путин си стои,всеки може да я чуе. Който иска, разбира се.

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 23:53 от Анонимен

# 3 689
  • София
La Catrala, предполагам визираш видеото, което някой беше публикувал няколко страници назад.
Имай предвид, че няма екип от лекари, който би позволил на тв екип да снима от толкова близък план, особено при животозастрашаваща ситуация, поради простата причина, че ще пречат за реанимирането на пациента.
Гледахме подобни видеа и по време на войната в Сирия, които после се оказаха фалшиви.
На моменти някои от снимките/видеата са прекалено режисирани.

Общи условия

Активация на акаунт