Войната в Украйна 1

• 1 798 274
  • 44 850
  •   3
Отговори
# 4 335
Ама те показваха удари от снаряди. Не от калашници. Защо със същите снаряди не обстрелват танковата колона от 64 километра?

Русия напълно контролира въздушното пространство, особено на север от Киев. Затова конвоят тръгна и стигна до Киев и затова Зеленски искаше старите изтребители от България, Полша и Словакия.

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 14:29 от Анонимен

# 4 336
За Донецк и Луганск има много клипове в тубата още от началото на конфликта преди години, има и документални филми. На който му е интересно може да види всички гледни точки. И за майдана и изгорените тогава има също много информация и всички гледни точки. А за да се разберат настроенията на руснаците, които защитават сега Путин, трябва да се знае че чеченците избиха почти всички руснаци в Чечня навремето и никой не ги защити тогава. И затова има много инфо. Въобще нищо не е черно и бяло.

# 4 337
Това ли е начина да се спре Путин - изпращат се оръжия на Украйна и се изолира Русия, икономически и социално.
Украинците ще се бият, докато имат хора, а от руснаците вероятно се очаква да се вдигнат срещу Путин.

# 4 338
Старите ,защото пилотите това могат да ползват, обаче сме имали 6 годни ,другото не лети. И няма да пращаме. Инфото  е желанието да получат, надяват се за имаме..

# 4 339
Аз пък ще "разведря" с линк към една антиутопия на Глуховски - съвременен руски писател, много добър
https://ru.m.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%BE_2033

Както е тръгнало, няма да се казва вече антиутопия, а предсказание....

Мама.Нана, никой не знае кой Е начинът. Знае се кой НЕ е, да му позволи светът да си вземе, каквото си иска сега. Защото утре ще поиска още, и още,... Апетитът идва с яденето.

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 20:42 от Анонимен

# 4 340
  • София
Мога да те уверя, че Николаев, Херсон, Мариупол и крайните квартали на Одеса изглеждаха така преди 3 години, само че без бомбите. Рушащи се къщи и пътища, неремонтирани от момента на асфалтирането им - 70-те години на миналия век.

За първите три на знам. За Одеса - пълна Л-Ъ-Ж-А. Някои също пътуваме.

# 4 341
Ама те показваха удари от снаряди. Не от калашници. Защо със същите снаряди не обстрелват танковата колона от 64 километра?

Русия напълно контролира въздушното пространство, особено на запад от Киев. Затова конвоят тръгна и стигна до Киев и затова Зеленски иска старите изтребители от България, Полша и Словакия.
Ами точно затова ми се струва напълно неправдоподобно, че украинците обстрелват Донецк, както се твърди по техния Първи канал, и за което предположение ме обвиниха в цинизъм. Изясни се къде го четох това за обстрела на Донецк, наистина сгреших кой го е писал Simple Smile.

Това ли е начина да се спре Путин - изпращат се оръжия на Украйна и се изолира Русия, икономически и социално.
Украинците ще се бият, докато имат хора, а от руснаците вероятно се очаква да се вдигнат срещу Путин.
Предполагам, че начинът е хората от неговото тясно обкръжение до такава степен да се вбесят от икономическите загуби и да се изплашат от лудостта му (че е на път да запали света), че да решат въпроса по един или друг начин. Няма да е за пръв път. Ние не държим да го съдим в Хагския трибунал.

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 22:42 от Анонимен

# 4 342

Е ако имаш други предложения, сподели ги.

# 4 343
Аз очаквам руснаци да тръгнат срещу Путин.

# 4 344

Съмнявам се. Ще ми се, но се съмнявам и то силно.

# 4 345
  • СИ

Моля? Руснаците още въздишат по Сталин, който ги е трепел като мухи...! Ти чакаш да тръгнат срещу Путин...! Забрави.

# 4 346

Съмнявам се. Ще ми се, но се съмнявам и то силно.
Е, нали малко по- напред в темата имаше вече такива публикации. Последно прочетох за бивш Министър на външните работи на Русия, Андрей Козирев.

# 4 347
Това не работи така в Русия. Несъгласните просто отиват "на колонии". Но ако се съберат достатъчен брой изплашени от диктатора, е възможен някакъв преврат.

# 4 348
Няма да тръгнат. Част му вярват,  другите ги е страх.
Това не работи така в Русия. Несъгласните просто отиват в "на колонии".
Или директно на оня свят.

# 4 349
Ще стане,.защото този път има смърт на много техни войници и несметни загуби на олигарсите им. Чаушеско как свърши, сигурно и той се е имал за безсмъртен. Путин имаше шанс, ако беше спечелил войната за първите 3 дена. Той не успя и сега всички почват да го мразят полека - лека. От него вече лъха на загуба. На олигарсите им се живее, не им се мре. А народа му скоро ще гладува.

Общи условия

Активация на акаунт