Войната в Украйна 1

• 1 798 214
  • 44 850
  •   1
Отговори
# 4 470
  • София
Но, който си отвори устата, Киро го "изчегъртва". Дрънчи ми на кухо там...
Киро е пътник. Но ние сме в тоя влак.

Киро може и да е пътник, но поне се вози с достойноство.
Днес много добре е запушил устата на бясното куче Копейкин.

https://dnes.dir.bg/politika/petkov-kam-kostadinov-vie-kato-ste- … to-ne-ste-v-odesa

# 4 471
Добре, че от някой хора тук не зависи нищо, че с този напън всеки да вземе страна световна война е в кърпа вързана. За какво се борят НАТО или Русия, че да ги подкрепяме? Когато сме влизали в НАТО, което ако добре си спомням беше обвързано с членството ни в ЕС, подписвали ли сме договор да защитаваме някой извън него?
Ако искаме да участваме във война хубаво, но да го реши референдум, да решат хората, не Киро от Харвард.

# 4 472
  • София
Но, който си отвори устата, Киро го "изчегъртва". Дрънчи ми на кухо там...
Киро е пътник. Но ние сме в тоя влак.

Киро може и да е пътник, но поне се вози с достойноство.
Днес много добре е запушил устата на бясното куче Копейкин.

https://dnes.dir.bg/politika/petkov-kam-kostadinov-vie-kato-ste- … to-ne-ste-v-odesa

Mного са ми смешни от ПП "Възраждане". Всичките ваксинирани, а антиваксъри. Всичките русофили, а преди рублите - русофоби.

https://www.facebook.com/severin.sabahi/posts/10203494975445229? … 10203498731099118

Ето тук може да се види коментара на Елена. Като се натисне профила се отваря нейния. Така че не виждам от кой друг ще е писан Grinning

# 4 473
Дойде ли възрожденеца се сливам с украинската бежанска вълна към Германия. Ако той дойде, то вече няма смисъл да се борим за тази държава и горния ми коментар се неутрализира, че може да имаме някакво его Grinning

+1
Отдавна усещам, че масата български избиратели не са от моята порода, но дойде ли на власт Копейкин това ще докаже, че съм подценила бройката им. И тогава вече наистина ще обмисля сериозно да се изнесем при детето навън и толкова. Спират ни само много възрастните родители.

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 22:49 от Черна станция

# 4 474
  • София
Мдаа, Киро и Сие бързо ще драснат към топлите части на обичните щати, а ние тука Ко прайм?

Софт клик, тебе те докладвам за груб и обиден език, впрочем това ще правя за всеки твой постинг, където неминуемо обиждаш някого, а ти никога не пропускаш звездния си шанс да го направиш.

Той и Зеленски беше избягал, ама се оказа, че не е.

Аз също съм ,,за" да бяхме обявили неутралитет колкото се може по-дълго.
Но днес се замислих за нещо. Дали ако не бяхме в ЕС и НАТО сега нямаше да ни последва съдбата на Беларус? Даже ми се струва, че мазалото щеше да е още по-гигандско, имайки предвид местоположението ни (между две страни членки - Гърция и Румъния). Мисля си, че в този сценарий не би имало и капка вероятност да отървем кожата, а сега ми се струва, че има.

Най-разумното мнение от т.нар.умерени, които съм чела.

# 4 475
Ако искаме да участваме във война хубаво, но да го реши референдум, да решат хората, не Киро от Харвард.
Засега не сме тръгнали да участваме в никаква война, поне не повече, отколкото сме участвали във войните в Сирия, Либия, Югославия и т. н. Даже там сме участвали повече, защото не сме пращали одеала и чаршафи, а унищожителни оръжия. Единствената разлика е, че онези войни не са били срещу другаря Путин, който да нареди на своите проксита БСП и компания в никакъв случай да не се включват по някакъв полезен начин на страната на врага му.

Той и Хитлер е душал ленинградчани ама не му стигнало времето да ги удуши.

И Путин по примера на Хитлер се мъчи да души украинците. Да видим, колко време ще му трябва...!
Обаче украинците получават снабдяване от цял свят, а в Ленинград, горките, е трябвало да си изядат ботушите. Не искам да съм мрачен пророк, но и пред днешните руснаци стои тази вероятност.

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 22:49 от Анонимен

# 4 476
Добре, че от някой хора тук не зависи нищо, че с този напън всеки да вземе страна световна война е в кърпа вързана. За какво се борят НАТО или Русия, че да ги подкрепяме? Когато сме влизали в НАТО, което ако добре си спомням беше обвързано с членството ни в ЕС, подписвали ли сме договор да защитаваме някой извън него?
А боко от БАнкя по-добре ли ти звучи?
Жалко, че има безучастни хора, които пишат подобни неща.
СМятам, че Кирил Петков, въпреки някои гафове, се справя прекрасно. А ако му помагаха поне малко бесните кучета от ГЕРБ и Копейките, нещатата щяха да изглеждат по съвсем друг начин. Но не, Ганьо трябва да пречи на всяка цена,  да е забележим и значим.

# 4 477
Що се отнася до Копейкин, изобщо не ми е смешно. Този сякаш дявола му помага.. Първо Ковид, сега войната. И както уж не го приемат насериозно... така се ужасявам от мисълта, че може да стане нещо повече. За мен е луд за връзване..ама кой ме пита..

# 4 478
Защо са изключили само седем банки от SWIFT? Едва ли има седем банки в Русия.

# 4 479
СМятам, че Кирил Петков, въпреки някои гафове, се справя прекрасно. А ако му помагаха поне малко бесните кучета от ГЕРБ и Копейките, нещатата щяха да изглеждат по съвсем друг начин. Но не, Ганьо трябва да пречи на всяка цена,  да е забележим и значим.
Хм, бесните кучета от ГЕРБ не веднъж предлагат подкрепа и не веднъж гласуват за него, включително и днес. Как иначе да му помагат? Даже ми се струва, че би било по-прилично в днешната ситуация да му помагат те, отколкото да му пречи Корнелия Нинова.

# 4 480
  • София
https://dumskaya.net/news/vrag-nanes-raketnyy-udar-po-selu-dachn … nHYCV6dkMnfR71xM4

Ракетни удари и обстрел в Болград. За сведение - област, населена с етнически българи. Ама нали трябва да се снишаваме.

# 4 481
  • СИ

Мога да кажа само едно. Изключително ограничено мислене..

# 4 482
Не успях да изчета всички коментари... Тук съм анонимна и мога да си кажа...
Мъжът ми се познава с украински и руски граждани, живеещи съответно в Украйна и Русия. Игрите на политиците са големи. Мразя  путлер, НАТО и ЕС си следват техните цели. Ами българите? Защо във фб се активират толкова тролове? Защо като кажа на съседката, че приятели от Украйна се крият в метрото, тя каза, че вярвам много на новините, въпреки, че поддържам онлайн връзка с украинки? Какво е това величаене на Путин, той не е Русия. А нашите управници? Още първия ден заявиха, че ще изпълнят договора към НАТО . Защо сега разиграват цирк с рокади? Та незнам... Мисля си, че като се отрази на икономиката на другите страни, то при нас ще се случи поне 3-4 пъти.  Дано всичко приключи с по-малко жертви 🙏

# 4 483
Ако няма война може да не участваш.
Като има, няма не искам.

# 4 484
https://dumskaya.net/news/vrag-nanes-raketnyy-udar-po-selu-dachn … nHYCV6dkMnfR71xM4

Ракетни удари и обстрел в Болград. За сведение - област, населена с етнически българи. Ама нали трябва да се снишаваме.
Точно днес по Първи канал говореха как Русия щяла да защитава правата на българското и на руското малцинство в Республиките. Отвратително лицемерие.

Общи условия

Активация на акаунт